Veličina i težina

Težina
Približno 7 g bez kabla

Opšte funkcije

Jedinica drajvera
Hibridni
Dinamički tip
Zatvoreni, hibridni
Impendancija (Ohm)
32 Ω (pri 1 kHz)
Frekventni odziv
3 Hz – 40.000 Hz
Osetljivost (dB/mW)
107 dB/mW
Kontrola jačine zvuka
N/A
Vrsta kabla
Odvojivi tip Y
Dužina kabla
Približno 1,2 m
Utikač
Pozlaćeni 4-polni mini priključak u obliku slova L
Vreme korišćenja
N/A
Vreme punjenja
N/A
Stil nošenja
Slušalice U Ušnom Kanalu

Šta je u pakovanju

  • Kopča
  • Futrola
  • Kabl za slušalice
  • Element za podešavanje dužine
  • Hibridni umeci za uši (SS/S/M/L)
  • Umeci za uši za trostruku udobnost (S/M/L)
Placeholder

Funkcije

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Sound Space Control za širu zvučnu sliku

Zahvaljujući većem kućištu iza dinamičkog drajvera i akustičnoj cevi za ventilaciju vazduha, Sound Space Control daje širi zvučni prostor. Uživajte u otvorenijem i širem zvuku sa bogatim srednjim tonovima, balansiranim niskim i visokim tonovima i nesmetanijoj reprodukciji zvuka.

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

HD hibridni sistem drajvera za pun spektar zvuka

HD hibridni sistem drajvera udružuje dinamički drajver od 9 mm velike osetljivosti i Balanced Armature drajver. Udruživanjem ova dva drajvera reprodukuje se pun spektar zvuka, od teških dubokih basova do jasnih i dinamičnih nota visoke frekvencije.

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Dinamični drajver punog opsega poboljšava niske i srednje tonove

Dinamički drajver od 9 mm velike osetljivosti omogućava slušalicama da daju snažne zvukove niskog i srednjeg opsega i u najzahtevnijim numerama. Drajver koristi magnetno kolo spoljnog magnetnog tipa da bi povećao pogonsku snagu i generisao bogatije basove u odnosu na mnogo veće drajvere. Jasan ton se postiže putem LCP membrane (od polimera tečnog kristala).

LCP membrana za veću preciznost

Membrana od polimera tečnog kristala daje postojaniji i precizniji zvuk u čitavom frekventnom opsegu u odnosu na konvencionalnu membranu. Snaga zvuka koja se gubi tokom prenosa do slušalica ujednačenija je kako bi se obezbedile verne i autentične performanse. 

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Balanced Armature linearnog pogona za jasan zvuk

Kompaktni Balanced Armature drajver poboljšava linearnost mehaničke vibracije radi reprodukcije jasnih tonova višeg opsega. Mehanizam direktnog pogona obezbeđuje veran prenos ulaznog signala do membrane da bi se postigla optimalna jasnoća. 

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Uživajte u muzici onako kako je umetnik predvideo uz HD zvuk

Prenesite digitalnu muzičku kolekciju na novi nivo uz HD zvuk. Konvertovanjem analogne muzike u digitalnu uz viši kvalitet nego kod CD-a (24-bitno/192 kHz, umesto 16-bitno/44,1 kHz), HD zvuk vam omogućava da se približite originalnom studijskom snimku i da u muzici uživate baš kao što je umetnik predvideo. 

Teški bas uz Beat Response Control 

Ugrađena tehnologija Beat Response Control poboljšava prolazne karakteristike bas zvuka i daje precizan ritam. 

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Odvojivi kabl za veću fleksibilnost

Opcija promene kablova za slušalice omogućava vam da iskoristite opcione kablove koji pružaju još bolji kvalitet zvuka i upotrebljivost. Opcije obuhvataju balansirani kabl sa posebnom žicom za uzemljenje sa leve i desne strane radi smanjenja neusklađenosti i buke, kao i Bluetooth kabl za nadogradnju koji omogućava bežično slušanje. 

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Umeci za uši za trostruku udobnost – manje buke, veća udobnost

Umeci za uši za trostruku udobnost, napravljeni od čvrste silikonske gume i posebno projektovanog oblikovanog silikona, predviđeni su za nošenje tokom dužih vremenskih perioda. Kombinacija mekoće i čvrstoće smanjuje okolnu buku i povećava udobnost pri nošenju. Dostupni su u tri različite veličine i mogu da se peru, što omogućava jednostavno održavanje čistoće. 

Slika – XBA-N3AP / XBA-N3BP slušalice za unutrašnjost uha

Sa kablom za slušalice sa balansiranom vezom

Balansirani kabl za povezivanje prečnika 4,4 mm razdvaja levi i desni zvučni signal i umanjuje gubitak signala pri prenosu, kao i posledično pogoršanje kvaliteta zvuka. Zahvaljujući tome, visoke frekvencije su glatkije, a kvalitet zvuka nenadmašan.