Slike – XBA-N1AP slušalice za unutrašnjost uha
Slike – XBA-N1AP slušalice za unutrašnjost uha
Veća jasnoća, manji prostor

Osnovna stvar kod ovih sofisticiranih slušalica za unutrašnjost uva jeste u punom spektru zvuka. One sadrže HD hibridni sistem drajvera koji na mali prostor smešta bogatstvo detalja, pa jasnije možete da čujete svaku notu i vokal.  

HD zvuk
HD zvuk

Uživajte u najfinijim nijansama zvuka studijskog kvaliteta koji je bolji od kvaliteta CD-a uz HD zvuk.     

HD hibridni sistem drajvera
HD hibridni sistem drajvera

Kombinuje dinamički drajver za bogate bas tonove i tečne srednje tonove sa Balanced Armature drajverom za izrazito visoke tonove.  

Umeci za uši za trostruku udobnost
Umeci za uši za trostruku udobnost

Ovi umeci za uši koji su napravljeni od čvrste silikonske gume i mekog oblikovanog silikona imaju tri veličine što omogućava udobno slušanje.     

Balans snage

Zvuk se optimizuje na svim frekvencijama zahvaljujući HD hibridnom sistemu drajvera

Dinamički drajver od 9 mm održava pogonsku snagu za duboke basove i jasne srednje tonove bez slabljenja koje je prisutno kod drugih drajvera, dok hermetički zatvoren Balanced Armature drajver duže daje prirodan zvuk visoke frekvencije. Oba drajvera funkcionišu zajedno da bi odziv zvuka bio postojan na svim frekvencijama.

HD zvuk

Prenosi se 3,2x više podataka

Na najbolji način slušajte svaku numeru

Kao kada pređete sa video zapisa standardne rezolucije na HD, numere sa HD zvukom su mnogo višeg kvaliteta od mp3 numera, pa čak i od CD-a, što vam omogućava da čujete svaki uzdah, svaki takt i svaku notu. 

Sofisticiranost u malom pakovanju

Tehnologija zvuka velike preciznosti smeštena je u malo kućište. Ove lagane slušalice uz koje dobijate futrolu sa zadovoljstvom ćete nositi sa sobom. 

Potpuna udobnost

Umeci za uši za trostruku udobnost koji se isporučuju u tri veličine obezbeđuju dobro prianjanje za razne oblike ušiju. Budući da kombinuju čvrstu silikonsku gumu i posebno projektovani oblikovani silikon, savršeno odgovaraju zvuku pružajući stabilnost i udobnost.

Nadogradite kabl

Promenite kablove i iskoristite opcione kablove visoke klase koji daju još precizniji zvuk. Odaberite balansirani kabl sa posebnom žicom za uzemljenje sa leve i desne strane radi smanjenja neusklađenosti.

Sertifikovane slušalice za lični doživljaj

Uz slušalice sertifikovane za 360 Reality Audio i aplikaciju Sony | Headphones Connect optimizujte doživljaj zahvaljujući analizi oblika uha i uživajte u vrhunskom realističnom doživljaju muzike.

Artist_connection
Isprobajte muziku na reproduktoru uz aplikaciju Artist Connection

Specifikacije i funkcije

Osnovna stvar kod ovih sofisticiranih slušalica za unutrašnjost uva jeste u punom spektru zvuka. One sadrže HD hibridni sistem drajvera koji na mali prostor smešta bogatstvo detalja, pa jasnije možete da čujete svaku notu i vokal.
  • Podrška za HD zvuk

  • HD hibridni sistem drajvera za duboke bas i jasne visoke tonove

  • Beat Response Control smanjuje izobličenja dobokih bas tonova

  • Udobni silikonski umeci za uši koji bezbedno prianjaju

  • Mala težina i vrhunska prenosivost muzike

Jedinica drajvera
Hibridni
Frekventni odziv
4 Hz – 40.000 Hz
Dužina kabla
Približno 1,2 m

Šta je u pakovanju

Kopča, Futrola, Kabl za slušalice, Element za podešavanje dužine, Hibridni umeci za uši (SS/S/M/L), Umeci za uši za trostruku udobnost (S/M/L)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini