Slike – H1 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
Slike – H1 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
Slike – H1 Balanced Armature slušalice za unutrašnjost uva
Uvod u inovacije

Budući da je razvijen u skladu sa visokim zahtevima muzičara, XBA-H1 reprodukuje kristalno jasne vokale i duboke basove zahvaljujući inovativnom hibridnom drajveru.

zvučnici u slušalicama za unutrašnjost uha
Hibridni sistem drajvera

Uparivanje dinamičnih i Balanced Armature drajvera obavljeno je tako da se maksimalno naglasi bogat bas, glatki srednji i jasni visoki tonovi radi postizanja zaista verne reprodukcije.

glava silikonskog umetka za uši
Varijante umetka za uho

Udobni umeci za uši od silikonske pene dostupni su u tri veličine, pa možete da budete sigurni da ćete dobiti prijatno prianjanje bez klizanja – uz maksimalno smanjivanje okolne buke.

Ogroman korak napred

Uživajte u zvuku koji je napravljen da oduševi

Slušalice XBA-H1 koriste snažnu kombinaciju dinamičnog drajvera od 9 mm i Balanced Armature drajvera kako bi pružile zapanjujuću jasnoću tonova u čitavom opsegu čujnih frekvencija.

XBA izbliza
Oštroumnost dizajna

Pored izvanrednih audio performansi, slušalice za unutrašnjost uha XBA-H1 pružaju nekoliko ključnih karakteristika za udobnost i prilagodljivost, što obuhvata kućište koje potiskuje vibracije i kablove koji se ne upetljavaju.

Specifikacije i funkcije

  • Sistem hibridnih drajvera za dubok bas i jasne visoke tonove

  • Isporučuje se sa mekanom torbicom za praktično nošenje na putovanja bez upetljavanja

  • Beat Response Control smanjuje izobličenja dobokih bas tonova

  • Udobni silikonski umeci za uši koji bezbedno prianjaju

  • Mala težina i vrhunska prenosivost muzike

Jedinica drajvera
Hibridni 2 sistemski
Frekventni odziv
5–25.000 Hz
Dužina kabla
1,2 m

Šta je u pakovanju

Hibridni umeci za uši od silikona i gume (veličine SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Umeci za uši od silikonske pene (veličine SS x 2, S x 2, M x 2, L x 2), Tašna za nošenje, Kopča, Podešavanje kabla

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini