Pređi na sadržaj
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice
Slike – h.ear in 2 bežične slušalice

Funkcije

Dostupan je u raznim bojama

h.ear in 2 bežične slušalice dolaze u čitavoj paleti jedinstvenih boja, dizajnirane da se glatko uklope u vaš stil i vaš život.

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike muzičkog umetnika. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Near Field Communication (NFC) i tehnologija BLUETOOTH® omogućili su brzo i lako povezivanje sa muzikom. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu vezu bez prekida, a zatim počnite sa strimovanjem. Nemate NFC? Nema problema. Uspostavite Bluetooth® vezu i spremni ste.

LDAC™: za bežični HD zvuk

LDAC™ podržava nekoliko brzina prenosa u skladu sa bežičnim okruženjem. Omogućava vam da uživate u sadržaju sa HD zvukom uz izvanredni kvalitet zvuka približan HD zvuku uz maksimalnu brzinu prenosa: 990 kb/s (približno tri puta više podataka u odnosu na standardni Bluetooth® audio). LDAC™ pruža poboljšani doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku, baš onako kako je to umetnik zamislio.

Fino podesite zvuk pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect

Uz aplikaciju Sony | Headphones Connect možete da prilagodite muziku svom ukusu tako što ćete odabrati neku od memorisanih postavki ili podesiti ekvilajzer. Pored toga, izaberite memorisanu postavku okružujućeg zvuka da biste odabrali zvuk u stilu kluba, dvorane ili otvorene scene.

Vratite kvalitet svim komprimovanim datotekama

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke i približava ih visokom kvalitetu HD zvuka. Vraćanjem visokih frekvencija izgubljenih tokom procesa komprimovanja, DSEE HX™ reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat, prirodan zvuk.

Slušajte duže uz trajanje baterije do 8 sati

Savršene za putovanje do posla ili kuće ili kad želite da uživate u muzici ceo dan, kad su potpuno napunjene, možete da uživate u do 8 sati reprodukcije muzike ili razgovora. Možete da nastavite da slušate čak i kada se potroši baterija tako što ćete povezati priloženi kabl za slušalice.

Slušalice ostaju povezane

Magneti ugrađeni u kablove slušalica pomažu da oni ostanu povezani, a da se ne upetljaju.

Drajveri kupolastog tipa od 9 mm za dinamičan zvuk

Posebno dizajnirani drajveri od 9 mm kombinuju kompaktan, lagani dizajn sa visokom osetljivošću i širokim frekventnim opsegom. Dizajnirani su tako da podržavaju HD zvuk, pa daju snažne niske i balansirane, živopisne visoke tonove, bez obzira na muzički žanr. 

Vibrirajuća traka za nošenje oko vrata za pozive

Traka za nošenje oko vrata će vibrirati kako biste znali kad dobijete poziv, tako da ništa nećete propustiti.

Udobnost za celodnevno slušanje

U kompletu se dobijaju četiri veličine umetaka za uši kako biste mogli da odaberete one koji vam najviše odgovaraju.

Specifikacije
Uživajte u realističnom bežičnom slušanju i lakoj kontroli uz intuitivan dizajn nošenja iza vrata u čitavoj paleti boja radi lakšeg uklapanja u vaš stil.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE HX™ povećava kvalitet komprimovane muzike na nivo približan onom kod HD zvuka

  • Vibracija za dolazni poziv

  • Fino podesite zvuk pomoću aplikacije Sony | Headphones Connect

  • Trajanje baterije 8 sati

Jedinica drajvera
9 mm, kupolast tip (CCAW zavojnica)
Frekventni odziv
5 Hz – 40.000 Hz (JEITA)
Dužina kabla
oko 1,0 m (39 3/8 inča)

Šta je u pakovanju

Magnetna štipaljka, Namenski kabl za slušalice, USB kabl, Umeci

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini