ZA UNUTRAŠNJOST UHA

MDR-EX650AP slušalice za unutrašnjost uha

MDR-EX650AP
Slika – MDR-EX650AP slušalice za unutrašnjost uha

goldblack

Slike – MDR-EX650AP slušalice za unutrašnjost uha
Slike – MDR-EX650AP slušalice za unutrašnjost uha
Čistoća muzike uz manje vibracija.

Napravljeno od mesinga da bi se dobio stabilan zvuk sa manje odjekivanja

Svaka nota će zvučati jasnije, sa manje neželjenih vibracija. Naše slušalice MDR-EX650AP imaju mesingana kućišta da bi se maksimalno smanjilo izobličenje i široke mesingane vodove da bi zvuk bio stabilniji. A budući da novi dizajn umetaka za uši postavljenih pod kosim uglom obezbeđuje dobro naleganje u uvo, gotovo da ćete zaboraviti da imate slušalice na sebi.

Mali, ali snažan drajver

Svaka nota će biti savršeno oštra zahvaljujući kompaktnom, izuzetno osetljivom drajveru.

Širok frekventni opseg

Slušajte duboke niske tonove i izražene visoke tonove uz prošireni zvučni opseg.

Mesingom minimizuje izobličenja

Pošto ima sličnu gustinu kao čelik, mesing je odličan za potiskivanje vibracija. Mesingano kućište u slušalicama manje odjekuje od kućišta od tradicionalnijih materijala, pa daje oštrije srednje tonove i uglađeniji zvuk u niskom frekventnom opsegu.

Oštar i stabilan zvuk

Sa ciljem da se dobiju veća stabilnost i jasniji visoki tonovi, korišćeni su mesingani vodovi 15% većeg unutrašnjeg prečnika u odnosu na vodove u standardnim slušalicama.

Precizne performanse

Od hevi rok muzike do klupskih hitova i pop klasika, čućete oštre, snažne tonove koji ističu sve detalje u muzici.

Beat Response Control

Oblikovani otvori za vazduh optimizuju zvukove niske frekvencije i precizno reprodukuju ritmove i taktove sa dubokim basovima.

Neodimijumski drajver od 12 mm

Ovaj mali, ali snažni drajver ima kalotu istih dimenzija kao drajveri od 16 mm, pa pruža veliku osetljivost i malu količinu izobličenja.

Izuzetno velika osetljivost

Osetljivost je mera efikasnosti konvertovanja električnog signala u zvuk. Budući da ih odlikuje izuzetno velika osetljivost, ove slušalice vam omogućavaju da maksimalno pojačate zvuk bez žrtvovanja oštrine.

Udobno slušanje

Dizajnirane da prijatno naležu unutar uva da biste mogli udobno da slušate muziku.

Iskošeni profil

Zahvaljujući malim dimenzijama, drajver se smešta sa zadnje strane uva i tako omogućava udobnije naleganje i bolju zvučnu izolaciju.

Hibridni silikonski umeci za uši

Napravljene su od kombinacije tvrdog silikona, koji omogućava izdržljivost, i mekog silikona kojim su spolja obložene radi veće udobnosti. Izborom odgovarajuće veličine umetaka, od moguće četiri, obezbeđujete da slušalice uvek stoje na svom mestu.

Spremne za put

Kompatibilne sa pametnim telefonima, dizajnirane da vas prate u stopu

Ove slušalice teže oko 9 g i isporučuju se sa torbicom za nošenje, pa su odličan izbor za putovanja. Kabl sa brazdama sprečava upetljavanje i ima ugrađen klizač kojim se jednostavno podešava dužina kabla. Pored toga, daljinski upravljač na kablu omogućava lako obavljanje telefonskih poziva bez korišćenja ruku.

Personalizujte muziku

Preuzmite besplatnu aplikaciju SmartKey kompanije Sony i konfigurišite muzičke funkcije za Android pametni telefon. Reprodukujte, pauzirajte, preskačite numere i menjajte jačinu zvuka – sve to pomoću slušalica.

Upravljajte pozivima

Prilagodite dugme za pozive za Android pametni telefon. Odgovarajte na/prekidajte pozive ili podešavajte jačinu zvuka pomoću daljinskog upravljača na kablu. Sve to je moguće zahvaljujući besplatnoj aplikaciji SmartKey kompanije Sony.

Specifikacije i funkcije

  • Mesingano kućište i vod za zvuk maksimalno smanjuju neželjene vibracije

  • Udoban dizajn koji bezbedno prianja

  • Neodimijumski drajveri od 12 mm za dinamičan zvuk

  • Frekventni opseg 5–28.000 Hz

  • Kompatibilnost sa pametnim telefonom uz daljinski i mikrofon na kablu

Jedinica drajvera
Dinamički od 12 mm – kupolni tip
Frekventni odziv
5–28.000 Hz
Dužina kabla
1,2 m

Šta je u pakovanju

Tašna za nošenje, Dodatak za podešavanje dužine kabla slušalica, Umeci, Uputstva za rad

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini