Opšte funkcije

Jedinica drajvera
9 mm
Magnet
Neodmijum
Frekventni odziv
20–20.000 Hz
Kontrola jačine zvuka
Da
Vreme punjenja
Približno 2,5 sata

Sadržaj pakovanja

Dodatna oprema
4 veličine umetaka za uši. 3 veličine lučnih vešalica.

Mikrofon

Jedinica mikrofona
ECM
Usmerenje mikrofona na kablu
Višesmerni mikrofon

Opcije za boje

orangebluewhiteblack

Funkcije

Slika – AS600BT bežične sportske slušalice za unutrašnjost uva

Bežični prenos uz Bluetooth®

Bežično prenosite omiljene numere putem Bluetooth® veze. Uparite pametni telefon ili tablet sa ovim Bluetooth® slušalicama da biste uživali u muzici, pa čak i upravljali plejlistama i jačinom zvuka direktno sa uređaja.

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Ugrađeni mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Ne morate da prekidate vežbanje da biste odgovorili na važan telefonski poziv. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i Bluetooth® vezi, možete bežično da obavljate pozive pomoću pametnog telefona.

Slika – AS600BT bežične sportske slušalice za unutrašnjost uva

Slušajte duže uz 8,5 sati reprodukcije

Neka muzika svira čitav dan. Ugrađena litijum-jonska baterija daje približno 8,5 sati napajanja (u zavisnosti od postavki za muziku) i može da se puni pomoću USB veze.

Slika – AS600BT bežične sportske slušalice za unutrašnjost uva

Dizajn otporan na prskanje za slušanje u svim vremenskim uslovima

Zahvaljujući dizajnu otpornom na prskanje (oznaka IPX4), ove slušalice možete da nosite dok trčite po slaboj kiši ili sedite u blizini bazena. Takođe su izuzetno otporne na znoj, tako da možete da vežbate bez kompromisa po pitanju udobnosti.

Obuhvatajuća traka za glavu za slobodno kretanje

Uživajte u slobodi kretanja uz bezbedne slušalice obuhvatajućeg dizajna. Dizajnirane tako da udobno prianjaju na glavu, ove lagane slušalice ostaju na mestu, pa možete da trčite, skačete i trenirate intenzivnije. Priložene lučne vešalice pružaju dodatnu bezbednost, pa ne morate da brinete o tome da ćete izgubiti slušalice usred džogiranja. 

Slika – AS600BT bežične sportske slušalice za unutrašnjost uva

Dostupne u raznim bojama

Dostupne u nekoliko različitih boja u skladu sa vašim stilom. Izaberite klasično crne, besprekorno bele ili ostavite jači utisak uz narandžaste ili plave.