Osetite lepotu

BRAVIA® doživljaj

Revolucionarna tehnologija za povećavanje rezolucije na našim najnovijim televizorima oživljava sve što gledate uz zadivljujući 4K kvalitet. Otkrijte svet aplikacija, filmova i muzike uz besprekornu upotrebljivost koju pruža Android TV kompanije Sony i u svemu tome uživajte na našim najtanjim modelima do sada.

Istražite asortiman

Slika

Osetite više i gledajte kako sve oživljava

4K Processor X1 – jedan čip menja sve

Naš novi 4K Processor X1 podiže kontrast, boje i jasnoću na najviši nivo. Jasnoća se povećava zahvaljujući inteligentnom povećavanju rezolucije i smanjenju šuma, prikaz boja se pojedinačno poboljšava, a dinamički opseg kontrasta optimizuje se kadar po kadar.

Poboljšanje preciznosti detalja

Jasnoća

Funkcija Precision Detail Enhancer smanjuje količinu šuma i povećava nivo detalja u svemu što gledate, bez obzira na izvor, za oštriju i jasniju sliku.

Precision Colour Mapping

Boja

Funkcija Precision Colour Mapping nezavisno analizira svaku scenu i piksel radi dinamične primene savršene nijanse i tona, za bogate i prirodne boje.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

Dynamic Contrast Enhancer čini svetle delove ekrana svetlijim, a u tamnije delove unosi verniji i dublji prikaz crne boje.

Jasnoća

Pogledajte kako svaki detalj oživljava

Uzbudljivi svet izvanredne jasnoće

4K X-Reality PRO uz 4K Processor X1

Uz tehnologiju 4K X-Reality PRO koju pokreće 4K Processor X1, rezolucija svakog piksela se poboljšava. Pojedinačni delovi svake scene analiziraju se u realnom vremenu, čiste se i poklapaju sa bazom podataka slika – za živopisne detalje.

4K X-Reality PRO
Standardni televizor
4K X-Reality PRO
4K televizor kompanije Sony koji koristi 4K Processor X1

Poboljšajte i povećajte rezoluciju svega što gledate

Algoritam Super Resolution koji koristi 4K Processor X1 referencira našu sve veću bazu podataka radi prilagodljivog doterivanja Full HD i 4K sadržaja, što reprodukciju filmova, TV serija i digitalnih medija čini jasnijom, uz živopisnu 4K rezoluciju.

4K Processor X1 – oštrija i jasnija slika

4K Processor X1 radi u kombinaciji sa tehnologijom 4K X-Reality PRO u cilju izoštravanja slike u realnom vremenu – uz napredno smanjenje šuma i poboljšavanje detalja.

 • 4K Processor X1
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Digital Noise Reduction
 • Noise Crusher

TV sa 4K X-Reality PRO

Boja

Sve boje o kojima ste sanjali

Svaka boja oživljava

TRILUMINOS™ ekran koji pokreće 4K Processor X1

Zahvaljujući snažnoj obradi i dinamičnoj kontroli boja, TRILUMINOS ekran i 4K Processor X1 ističu emocije u svakoj sceni uz bogate i živopisne nijanse crvene, zelene i plave.

Sa tehnologijom TRILUMINOS
Bez tehnologije TRILUMINOS
Šira gama boja

Šira gama boja

Što je veći broj bojica pomoću kojih crtate sliku, ona postaje živopisnija i prirodnija. TRILUMINOS ekran predstavlja ekvivalent korišćenja većeg broja bojica u odnosu na konvencionalni LED ekran.

Šira gama boja

Više od svake boje

TRILUMINOS se izdvaja zahvaljujući bojama koje se teško reprodukuju. Gledajte prefinjene nijanse zelene, crvene i plave.

 • X1
 • Konvencionalno

Precizno mapiranje boja – 4K Processor X1

Precizno mapiranje boja koje pruža 4K Processor X1 fino poboljšava i optimizuje pojedinačne boje u realnom vremenu. Savršeno kontroliše svaku boju za bogate i prirodne rezultate – čak i na televizorima bez TRILUMINOS ekrana.

Televizori sa TRILUMINOS ekranom

Kontrast

Zabeležite svaku nijansu svetla

Sjaj pozadinskog osvetljenja

X-tended Dynamic Range PRO uz 4K Processor X1

Radi postizanja daleko šireg opsega osvetljenosti nego kod konvencionalnih LED televizora, X-tended Dynamic Range PRO oživljava svaku scenu uz svetlije istaknute delove i dublje nijanse crne.

Kako funkcioniše X-tended Dynamic Range PRO

Korišćenjem jedinstvenog algoritma, pozadinsko osvetljenje se zatamnjuje za tamne oblasti radi povećavanja najvišeg nivoa osvetljenosti objekata na ekranu, čime dobijate mnogo širi dinamički opseg.

Standardni televizor

Postojana oštrina na celom ekranu.

TV sa tehnologijom X-tended Dynamic Range PRO

Promenljiva osvetljenost na ekranu za odličan kontrast, detalje i reprodukciju boja.

Dynamic Contrast Enhancer – 4K Processor X1

Tehnologija Dynamic Contrast Enhancer koju koristi 4K Processor X1 omogućava optimizovanje opsega osvetljenosti kadar po kadar. Podešava nivoe u skladu sa onim što se odvija na ekranu – čak i na televizorima bez tehnologije X-tended Dynamic Range.

STANDARDNI TELEVIZOR
TELEVIZOR KOJI KORISTI 4K PROCESSOR X1

TV sa tehn. X-tended Dynamic Range

Veliki dinamički opseg i više od toga

Signal velikog dinamičkog opsega (HDR) prenosi mnogo više informacija od aktuelnog standarda za TV i filmove – daje veći kontrast, bolji prikaz detalja i oživljava boje.

Sve u 4K

Doživite uzbuđenje koje pruža 4K

Čeka vas svet 4K sadržaja

Uz sve više serija i filmova koji se prenose u zadivljujućoj 4K Ultra HD rezoluciji, naši najnoviji televizori čekaju da vam pruže sve to uz fantastičnu jasnoću.

Dizajn

Obožavaćete ono što vidite, čak i kada se na ekranu ne prikazuje ništa

Plutajući stil

Serija X90C – naš najtanji 4K televizor do sada sa plutajućim stilom

Uz debljinu od samo 4,9 mm (to je manje od pametnog telefona u poređenju sa serijom X90C) i ekran u ravni bez okvira, uživaćete u obuhvatajućoj slici koja izgleda kao da vam lebdi pred očima dok se ekran gubi.

Wedge

Serija X93C/X94C sa klinastim dizajnom – za svaku namenu postoji savršen oblik

Zahvaljujući tome što spajaju estetiku sa funkcionalnom lepotom, televizori sa klinastim dizajnom štede prostor, imaju manje dimenzije i napravljeni su tako da mogu da prime veće zvučnike za impresivniji zvuk.

BRAVIA® upoznaje Android TV™

Vaš pametni televizor je postao još pametniji. Setite se doživljaja koje volite kod pametnog telefona ili tableta. Sada uživajte u njima na BRAVIA® televizoru u većem i boljem izdanju nego ikada pre.

 • Životni stil
 • Karakteristike
 • Aplikacije
 • Dodaci

BRAVIA® sa tehnologijom Android TV

Zvuk

Doživite svaku emociju uz zvuk koji vas dotiče

HD zvuk

HD zvuk – način na koji su to umetnici zaista predvideli

U studiju i na koncertima, originalni snimci se prave u kvalitetu koji je bolji nego kod CD-a. HD zvuk vam omogućava da osetite bogate zvukove kao da umetnik nastupa direktno pred vama.

Šta je to HD zvuk?

HD zvuk na televizorima iz serije X93/X94 zadržava mnogo više detalja tokom procesa konverzije iz analognog u digitalni oblik, uz mnogo višu brzinu u bitovima i kvalitet nego čak i kod CD-a. Rezultat: autentičniji zvuk koji je približniji onome što je umetnik zamislio.

Konvencionalni zvuk
HD zvuk
DSEE HX

DSEE HX

Uživajte u višem nivou detalja u svemu što slušate. Modeli X93 i X94 koriste tehnologiju DSEE HX koja analizira izvore zvuka i proširuje opseg visokih frekvencija na nivo približan onom kod HD zvuka.

Zvuk usavršen pomoću tehnologije ClearAudio+

ClearAudio+ doteruje zvuk sa televizora, za obuhvatajući i emotivno uzdižući doživljaj.

Digital Sound Enhancement Engine

Tehnologija DSEE vraća izgubljene frekvencije u muzici (naročito visoke frekvencije), za prirodan zvuk koji pruža prostorniji doživljaj.

DSEE
Bez tehnologije Clear Phase Audio
Standardni televizor
Clear Phase Audio
Sa tehnologijom Clear Phase 

Clear Phase Audio

Clear Phase Audio analizira i uzorkuje frekventni odziv zvučnika, pa te informacije koristi za poništavanje skokova ili padova u prirodnom odzivu zvučnika, što za rezultat ima čist i prirodan zvuk.

S-Force Surround Sound PRO

Dok neki sistemi za poboljšavanje zvuka funkcionišu samo sa jednim kanalom, S-Force Surround Sound PRO koristi direktnu višekanalnu obradu, za realističniji i snažniji potpuno okružujući zvuk.

 • S-Force PRO
 • Standardno

Televizori sa tehnol. ClearAudio+

Pogledajte video zapise sa uputstvima za televizore

Pogledajte video zapise sa uputstvima za televizore

Imate pitanja u vezi sa tim kako da podesite i koristite televizor? Ili kako da ga povežete sa drugom opremom. Naši video zapisi sa uputstvima će vas voditi korak po korak.