Uživajte u bioskopskom doživljaju uz filmove koje dobijate uz BRAVIA XR™

Uključen je veliki broj filmova koji čeka na vas. Uz tehnologije BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced, sve što gledate pruža upečatljiv vizuelni doživljaj i izuzetan kvalitet zvuka.
BRAVIA CORE je dostupan na svim BRAVIA XR modelima Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Odaberite neko od stotina najnovijih izdanja i klasičnih filmskih hitova

Novi i klasični filmski hitovi su tu. Iskoristite svoje kredite za BRAVIA CORE da biste odabrali ono što želite da gledate u kvalitetu do 4K HDR.
 

Neograničeno strimovanje najpopularnijih filmova

Uz BRAVIA CORE dobijate neverovatan izbor filmova koje možete da strimujete uvek i koliko puta želite, u 4K HDR kvalitetu.

Gledajte sadržaje u formatu Pure Stream™ s najvećim kvalitetom slike za usmeravanje sadržaja

BRAVIA CORE nudi Pure Stream™, strimovanje brzinom i do 80 Mb/s i 4K UHD kvalitet slike bez gubitka za široku lepezu sadržaja. Tu funkciju možete lako da omogućite na platformi BRAVIA CORE iz postavki – kad se uključi, uvek je uključena uz funkciju prilagodljivog strimovanja.

Slika filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ na BRAVIA ekranu sa logotipom za IMAX ENHANCED
Uživajte u tehnologiji IMAX® kod kuće uz IMAX® Enhanced

Pristupite najvećoj IMAX® Enhanced kolekciji za najveće uživanje u filmovima kod kuće. Optimizovan za BRAVIA XR, pruža remasterovanu IMAX® sliku i obuhvatajući zvuk koji pruža DTS.

Saznajte više o kreiranju omiljenih filmova uz Studio Access

Želite ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tokom snimanja vaših omiljenih filmova? BRAVIA CORE vam pruža dodatne snimke, intervjue i još mnogo toga.

Promotivni plakat za film Džumandži: Sljedeći nivo na ekranu televizora BRAVIA
Čujte šta vodeće kompanije za zabavu kažu o nadahnuću za BRAVIA CORE

Saznajte više o tome zašto televizori BRAVIA XR omogućavaju izuzetan doživljaj zabave uz BRAVIA CORE.

Odredbe & uslovi

Ova promocija počinje 24. februara 2021. i završava se 31. decembra 2023. Ova promocija se može prekinuti ili produžiti u bilo kom trenutku po nahođenju kompanije Sony. Ova promocija je dostupna u Evropi* na pametnim televizorima kompanije Sony koji se ciljaju ovom promocijom. Ciljani modeli pametnih televizora kompanije Sony („Televizori koji ispunjavaju uslove“) jesu: Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J i X94J.
Kupite televizor koji ispunjava uslove i registrujte se za BRAVIA CORE™ do 23. februara 2021. da biste se kvalifikovali za ponude iz ove promocije. Na osnovu ove promocije imate pravo da dobijete (u skladu sa ovim uslovima i odredbama): i) 10 kredita za filmove za Z9J i A90J ili 5 kredita za filmove za preostale televizore koji ispunjavaju uslove (jedan kredit za film vam omogućava da dobijete jedan film) koje možete da iskoristite za neki od najmanje 300 filmova. Krediti za filmove ističu 12 meseci od dodavanja na BRAVIA CORE nalog, ali filmove dobijene putem kredita možete da gledate preko strimovanja do 23. februara 2026. u skladu sa BRAVIA CORE uslovima i odredbama; i ii) 24 meseca za video na zahtev u okviru BRAVIA CORE pretplate za Z9J i A90J ili 12 meseci za ostale televizore koji ispunjavaju pretplatu. Period pretplate počinje od vremena registracije BRAVIA CORE naloga. Na kraju perioda pretplate, vaš pristup sadržaju usluge Video na zahtev prestaje.
Morate da se registrujete i otvorite nalog za BRAVIA CORE na svom televizoru koji ispunjava uslove do 23. februara 2024 da biste pristupili ovoj promociji. Kada se registrujete, primićete e-poruku sa potvrdom naloga, a BRAVIA CORE krediti za filmove i pretplata na Video na zahtev opisani u odeljku 2 automatski će biti dodati na vaš nalog. Da biste otvorili BRAVIA CORE nalog, morate da imate 18 ili više godina i da prihvatite uslove i odredbe promocije, Uslove korišćenja usluge za BRAVIA CORE, Uslove korišćenja usluge i Pravila privatnosti. Da biste iskoristili ovu promociju, morate da imate aktuelnu verziju aplikacije BRAVIA CORE na televizoru koji ispunjava uslove. Najnovija verzija aplikacije BRAVIA CORE dostupna je u usluzi Google Play Store.
Transakcije u programu BRAVIA CORE zahtevaju da imate kredite u aplikaciji. Nije moguće obavljati monetarne transakcije u okviru programa BRAVIA CORE niti kupovati dodatne kredite. Dostupni filmski naslovi podložni su promeni bez obaveštenja. Svi naslovi se nude u najvišem dostupnom formatu uključujući standardnu rezoluciju, visoku rezoluciju, 4K, 4K HDR ili 4K IMAX ® Enhanced, pri čemu dostupnost zavisi od tržišta i naslova. IMAX® Enhanced sadržaj omogućava kompletan IMAX® Enhanced doživljaj – IMAX® Enhanced naslovi dostupni su samo na IMAX® Enhanced sertifikovanim televizorima.
Istovremeno možete da strimujete na najviše 4 televizora koji ispunjavaju uslove po BRAVIA CORE nalogu. BRAVIA CORE nije dostupan ili možda nije podržan u svakoj zemlji i na svakom jeziku. Sony zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni BRAVIA CORE platformu, obustavi pristup do nje i/ili da je ukine. BRAVIA CORE obuhvata Pure Stream™, koji nudi strimovanje brzinom između 30 MB/s i 80 MB/s. Da biste pristupili funkciji Pure Stream™ pri 30 MB/s, morate da imate internet brzine od najmanje 43 MB/s. Da biste pristupili funkciji Pure Stream™ najvišeg kvaliteta, pri 80 MB/s, morate da imate internet brzine od najmanje 115 MB/s. BRAVIA CORE nije odgovoran za ograničenja mreže ili dostupan frekventni pojas. Mogu da važe ograničenja i uslovi dobavljača mrežne usluge.
Ponude iz ove promocije, uključujući kredite za filmove, ne mogu se zameniti za gotovinu, ne mogu se prenositi i ne mogu se kombinovati sa drugim ponudama ili popustima. Krediti za filmove nemaju vrednost u gotovini niti se mogu refundirati i nisu za prodaju ili preprodaju. Ponude iz ove promocije podležu promeni bez obaveštenja.
Autor promocije: Sony Europe B.V. 

„SONY“ je registrovani žig kompanije Sony Corporation. „BRAVIA“ i „BRAVIA CORE“ su žig ili registrovani žig kompanija Sony Corporation. Google TV i povezani logotipi predstavljaju žigove kompanije Google LLC. Google Play Store je registrovani žig kompanije Google LLC. IMAX ® registrovani žig kompanije IMAX Corporation. Drugi proizvodi i nazivi kompanija pomenuti u ovom dokumentu mogu da budu žigovi odgovarajućih vlasnika. Ikone i slike su simulirani i služe samo kao ilustracija. Zadržana su sva prava koja ovde nisu izričito data. Svi uslovi podležu promeni bez prethodnog obaveštenja.
*Ova promocija je dostupna u sledećim evropskim zemljama: Albaniji, Andori, Austriji, Belgiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Kipru, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Grenlandu, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Izraelu, Italiji, Letoniji, Lihtenštajnu, Litvaniji, Luksemburgu, Makedoniji, Malti, Moldaviji, Monaku, Crnoj Gori, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugaliji, Rumuniji, San Marinu, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Turskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Gibraltaru, KOSOVU i Vatikanu.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.