Uživajte u bioskopskom doživljaju uz filmove koje dobijate uz BRAVIA XR™

Uključen je veliki broj filmova koji čeka na vas. Uz tehnologije BRAVIA XR, Pure Stream™ i IMAX® Enhanced, sve što gledate pruža upečatljiv vizuelni doživljaj i izuzetan kvalitet zvuka.
BRAVIA CORE je dostupan na svim BRAVIA XR modelima Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Pojedini televizori sadrže:

5 ILI 10 FILMOVA ZA GLEDANJE
12 ILI 24 MESECA NEOGR. STRIMOVANJA

5 filmova za gledanje i 12 meseci neograničenog strimovanja uz A80J, X95J, X90J
10 filmova za gledanje i 24 meseca neograničenog strimovanja uz Z9J i A90J

Odaberite neko od stotina najnovijih izdanja i klasičnih filmskih hitova

Novi i klasični filmski hitovi su tu. Iskoristite svoje kredite za BRAVIA CORE da biste odabrali ono što želite da gledate u kvalitetu do 4K HDR.
 

Neograničeno strimovanje najpopularnijih filmova

Uz BRAVIA CORE dobijate neverovatan izbor filmova koje možete da strimujete uvek i koliko puta želite, u 4K HDR kvalitetu.

Gledajte sadržaje u formatu Pure Stream™ s najvećim kvalitetom slike za usmeravanje sadržaja

BRAVIA CORE nudi Pure Stream™, strimovanje brzinom i do 80 Mb/s i 4K UHD kvalitet slike bez gubitka za široku lepezu sadržaja. Tu funkciju možete lako da omogućite na platformi BRAVIA CORE iz postavki – kad se uključi, uvek je uključena uz funkciju prilagodljivog strimovanja.

Uživajte u tehnologiji IMAX® kod kuće uz IMAX® Enhanced

Uživajte u izuzetno živopisnim 4K HDR slikama uz tehnologiju digitalnog remasterovanja medija IMAX® optimizovanu za televizor BRAVIA XR. Neki naslovi su dostupni i u proširenom razmeru širine i visine, pa možete videti celu sliku i uživati u višem nivou prožimajućeg doživljaja.
U kombinaciji s prožimajućim i upečatljivim DTS zvukom dobićete istinski bioskopski doživljaj kod kuće uz filmove IMAX® Enhanced u usluzi BRAVIA CORE.

Pristup najvećoj zbirci sadržaja IMAX® Enhanced uz BRAVIA CORE

Stalno rastuća zbirka filmskih naslova IMAX® Enhanced pretvoriće vaš dom u bioskop uz BRAVIA CORE na televizoru BRAVIA XR. Uživajte u najvećoj zbirci naslova IMAX Enhanced s karakterističnom slikom i zvukom tehnologije IMAX koja je digitalno remasterovana i optimizovana za savršen doživljaj gledanja na televizorima BRAVIA XR*
*Izbor i dostupnost naslova zavise od regiona/jezika

Saznajte više o kreiranju omiljenih filmova uz Studio Access

Želite ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tokom snimanja vaših omiljenih filmova? BRAVIA CORE vam pruža dodatne snimke, intervjue i još mnogo toga.

Promotivni plakat za film Džumandži: Sljedeći nivo na ekranu televizora BRAVIA
Čujte šta vodeće kompanije za zabavu kažu o nadahnuću za BRAVIA CORE

Saznajte više o tome zašto televizori BRAVIA XR omogućavaju izuzetan doživljaj zabave uz BRAVIA CORE.

Odredbe & uslovi

Program za pristup usluzi BRAVIA CORE („Program“) dostupan je u Evropi* na pametnim televizorima kompanije Sony koji su deo Programa. Modeli pametnih televizora kompanije Sony koji učestvuju u programu („Kvalifikovani televizori“) jesu Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J i X94J.
Kupovna cena Kvalifikovanog televizora obuhvata privremeni pristup usluzi BRAVIA Core u skladu sa uslovima i odredbama navedenim u nastavku: i) ograničeni krediti za filmove 10 kredita za filmove za Z9J i A90J ili 5 kredita za filmove za preostale Kvalifikovane televizore koji mogu da se iskoriste za ponudu od najmanje 300 filmova (jedan kredit za film je dovoljan za preuzimanje jednog filma). Krediti za filmove ističu 12 meseci od njihovog dodavanja na BRAVIA CORE nalog nakon registracije, ali filmove koje ste preuzeli preko usluge BRAVIA CORE možete da gledate do 23. februara 2026. u skladu sa Uslovima korišćenja usluge BRAVIA CORE i ii) privremeni pristup sadržaju Pretplate na video na zahtev 24 meseca BRAVIA CORE pretplate na video na zahtev za Z9J i A90J ili 12 meseci za preostale Kvalifikovane televizore. Period pretplate počinje od trenutka registrovanja BRAVIA CORE naloga. Pristup sadržaju Pretplate na video na zahtev prestaje na kraju privremenog perioda pretplate koji ste dobili uz Kvalifikovani televizor. Obnavljanje pretplate podleže ugovoru sa dobavljačem usluge BRAVIA CORE u skladu sa primenljivim Uslovima i odredbama te usluge.
Da biste koristili Program, morate da registrujete nalog za BRAVIA CORE na Kvalifikovanom televizoru do 23. februara 2024. Ako ga ne registrujete do tog datuma, pristup usluzi BRAVIA CORE u okviru Programa isteći će tog dana. Nakon registracije ćete dobiti e-poruku sa potvrdom naloga, a krediti za filmove usluge BRAVIA CORE i Pretplata na video na zahtev, koji su opisani iznad, automatski će biti dodati na vaš nalog. Uslovi upotrebe, Uslovi korišćenja usluge i Pravila privatnosti usluge BRAVIA CORE regulišu upotrebu usluge BRAVIA CORE. Da biste registrovali BRAVIA CORE nalog, morate da imate najmanje 18 godina i da prihvatite Uslove upotrebe, Uslove korišćenja usluge i Pravila privatnosti usluge BRAVIA CORE. Da biste mogli da koristite ovaj Program, neophodno je da vam verzija aplikacije BRAVIA CORE na Kvalifikovanom televizoru bude ažurirana. Najnovija verzija aplikacije BRAVIA CORE dostupna je u usluzi Google Play Store.
Transakcije u usluzi BRAVIA CORE zahtevaju da imate kredite u aplikaciji. Trenutno nije moguće obavljati monetarne transakcije u okviru usluge BRAVIA CORE niti kupovati dodatne kredite u sklopu ovog Programa. Dostupni filmski naslovi podložni su promeni bez obaveštenja. Svi naslovi se nude u najvišem dostupnom formatu, uključujući standardnu definiciju, visoku definiciju, 4K, 4K HDR ili 4K IMAX ® Enhanced, pri čemu dostupnost zavisi od tržišta i naslova. IMAX® Enhanced sadržaj omogućava kompletan IMAX® Enhanced doživljaj – IMAX® Enhanced naslovi dostupni su samo na televizorima sertifikovanim za IMAX® Enhanced.
Istovremeno možete da strimujete na najviše 4 televizora koji ispunjavaju uslove po BRAVIA CORE nalogu. BRAVIA CORE nije dostupan ili možda nije podržan u svakoj zemlji i na svakom jeziku. Sony zadržava pravo da u bilo kom trenutku promeni BRAVIA CORE platformu, obustavi pristup do nje i/ili da je ukine. BRAVIA CORE obuhvata Pure Stream™, koji nudi strimovanje brzinom između 30 Mbps i 80 Mbps. Da biste pristupili funkciji Pure Stream™ pri 30 Mbps, morate da imate internet brzine od najmanje 43 Mbps. Da biste pristupili funkciji Pure Stream™ najvišeg kvaliteta, pri 80 Mbps, morate da imate internet brzine od najmanje 115 Mbps. BRAVIA CORE nije odgovoran za ograničenja mreže ili dostupan frekventni pojas. Mogu da važe ograničenja i uslovi dobavljača mrežne usluge.
Sony ne pruža refundacije ni kredite za delove perioda ili neiskorišćen kredit i/ili neodgledan BRAVIA CORE sadržaj. Pristup usluzi BRAVIA CORE u okviru Programa nije moguće prenositi niti refundirati. Krediti za filmove nemaju gotovinsku vrednost ni vrednost za refundaciju i nisu namenjeni prodaji niti preprodaji.
Sony Europe B.V. 

„SONY“ je registrovani žig kompanije Sony Corporation. „BRAVIA“ i „BRAVIA CORE“ predstavljaju žigove ili registrovane žigove kompanije Sony Corporation. Google TV i povezani logotipi predstavljaju žigove kompanije Google LLC. Google Play Store je žig kompanije Google LLC. IMAX ® je registrovani žig kompanije IMAX Corporation. Drugi proizvodi i nazivi kompanija pomenuti u ovom dokumentu mogu da budu žigovi odgovarajućih vlasnika. Ikone i slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Zadržana su sva prava koja ovde nisu izričito data. Svi uslovi podležu promeni bez prethodnog obaveštenja
*Ovaj Program je dostupan u sledećim zemljama: Albaniji, Andori, Austriji, Belgiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Kipru, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Grenlandu, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Italiji, Letoniji, Lihtenštajnu, Litvaniji, Luksemburgu, Makedoniji, Malti, Moldaviji, Monaku, Crnoj Gori, Holandiji, Norveškoj, Poljskoj, Portugaliji, Rumuniji, San Marinu, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Španiji, Švedskoj, Švajcarskoj, Turskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Gibraltaru, Kosovu i Vatikanu.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.