Zvuk i slika 
u savršenoj harmoniji

Uživite se u potpunosti

Za razliku od dosadašnjeg doživljaja gledanja televizije, BRAVIA pruža zvuk i sliku koji su u savršenoj harmoniji. Pored toga što možete da se uživite u neverovatan kvalitet slike, možete i da uživate u moćnom i jasnom zvuku koji dolazi odande odakle bi trebalo. Sve to prati lakoća kontrole glasom i divan dizajn.

Vrhunski realizam uz seriju A8

Doživljaj gledanja koji je još bliži bioskopskom omogućava vam da se uživite u akciju uz zadivljujuću jasnoću, boju i kontrast.
 

Vrhunski kontrast uz seriju XH95

Kombinacija dublje crne boje i svetlijih istaknutih delova pruža vrhunski kontrast iz bilo kog ugla na najboljem 4K LCD ekranu kompanije Sony.
 

Slika koja prikazuje kako se zvuk reprodukuje na BRAVIA televizoru
Kompletan zvučni doživljaj

Zvučnici iza ekrana uređaja serije A8 emituju moćan i jasan zvuk sa mesta na kom se odvija radnja. Na uređajima serije XH95 visokotonci za pozicioniranje zvuka oko ekrana precizno kontrolišu pozicioniranje zvuka, neprekidno optimizujući izlaz kako biste mogli da čujete zvuk visokog kvaliteta sa odgovarajućeg dela ekrana.

Prepustite se zabavnijem svetu

Uživite se u novu Sony BRAVIA liniju – lakše je, brže i jednostavnije nego do sada uz kontrole koje se aktiviraju glasom i trenutni pristup do preko 5000 aplikacija. Naši televizori se takođe bez problema sinhronizuju sa uređajima za pomoć u kući.

Slika koja prikazuje aplikacije na BRAVIA televizoru
Vaš dom i BRAVIA u savršenoj harmoniji

Ravna ivica, dizajn sa jednom pločom i diskretno postolje. To je pristup koji vam omogućava da uživate u onome što gledate, a ne u samom televizoru. Još bolje, vrhunsko postolje sa dva položaja omogućava vam da podignete televizor da biste dodali i soundbar.