Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu
Slike – Čitač UHS-II SD/microSD kartica na USB čvorištu

Funkcije

Najbrži čitač UHS-II SD/microSD kartica za najkraće vreme prenosa

Uz brzine do 300 MB/s, čitač UHS-II SD i microSD kartica na modelu MRW-S3 nudi najbrži način za unos i kopiranje fotografija i video zapisa visoke rezolucije snimljenih fotoaparatima koji podržavaju UHS-II. Na kraju celodnevnog snimanja, to može da vam znatno uštedi vreme pri pravljenju rezervne kopije rada i omogućava vam da mnogo brže pregledate, uredite i podelite slike. 

Najbrže USB čvorište

Ne postoje brža USB čvorišta od modela MRW-S3. Uz podršku za USB 3.1 2. generacije, on nudi brzine prenosa podataka do 1000 MB/s – tako da ne samo što možete da koristite UHS-II kartice poput onih iz serije SF-G sa brzinama do 300 MB/s već možete da koristite i druge čitače kartica kao što su XQD i CFexpress. Možete i da u najvećoj meri iskoristite veoma brze USB spoljne SSD (Solid State) uređaje za skladištenje da biste napravili brze rezervne kopije.

USB napajanje od 100 W za stabilno snabdevanje

Kompatibilan sa USB PD adapterima za naizmeničnu struju do 100 W, MRW-S3 osigurava stabilno i pouzdano napajanje sa adaptera za naizmeničnu struju koji podržava USB PD do svih povezanih uređaja (na USB Type-C™ i USB Standard-A priključku). Za profesionalne fotografe i videografe to znači da mogu da se koncentrišu na tok posla umesto da brinu o iznenadnim prekidima veze usled nedovoljnog napajanja. Preporučuje se USB PD adapter za naizmeničnu struju od 35 W ili više.

USB indikatori nivoa napajanja

MRW-S3 ima indikatore nivoa napajanja za USB-A i USB-C priključke – tako da ćete pre povezivanja USB uređaja znati da li ima dovoljno napajanja za stabilnu i pouzdanu vezu. Ako je LED indikator potpuno osvetljen, USB priključak je spreman na maksimalnom nivou napajanja. LED koji treperi znači da ima dovoljno napajanja za standardne USB uređaje, ali ne i za one sa velikom potrošnjom energije. A ako je LED isključen, možete da povežete samo USB uređaje sa sopstvenim napajanjem.

Odvojivi USB-C u USB-C kabl

Ne samo što su USB čvorišta sa trajno povezanim USB-C kablom nezgodna za nošenje već i mesto gde se kabl povezuje sa kućištem može s vremenom da se ošteti. Zato MRW-S3 ima odvojivi USB-C u USB-C kabl, čime se na minimum svodi habanje i omogućava se pakovanje USB čvorišta tako da ne zauzima mnogo mesta kad se ne koristi. Ovaj kratki kabl može da se koristi i za vezu standardnih USB 3.1 uređaja 2. generacije ili kao kabl za povezivanje USB PD adaptera za naizmeničnu struju do 100 W zahvaljujući ugrađenom rešenju eMarker.

HDMI izlaz koji podržava 4K rezoluciju sa 30 kadrova u sekundi 

Nemate HDMI izlaz na prenosivom ili PC računaru? Nema problema. MRW-S3 obuhvata HDMI izlaz koji može da pruži izlaz do 4K sa 30 kadrova u sekundi, što vam omogućava brz i lak pregled i uređivanje rada na televizoru ili monitoru. A u slučaju prenosivih računara sa ograničenim priključcima, ne morate da nosite dodatni adapter i oslobađa se jedan od dragocenih USB-C priključaka.

Elegantno i izdržljivo aluminijumsko kućište sa talasastom površinom

Izdržljivi završni sloj od brušenog aluminijuma svodi ogrebotine i otiske prstiju na minimum. Istovremeno, taktilna talasasta površina omogućava čvrsto držanje, što olakšava rukovanje kad često tokom dana povezujete i iskopčavate uređaje i kablove.

Kompaktno i lagano

MRW-S3 je veličine samo 118,7 x 50,3 x 14 mm i težine svega 95 g – tako da ga je lako nositi kad snimate na nekoj određenoj lokaciji.

Specifikacije

Čitač UHS-II SD/microSD kartica MRW-S3 na USB čvorištu predstavlja osnovnu opremu za fotografe i videografe koji žele da maksimizuju efikasnost toka posla uz veliku brzinu, pouzdanost i stabilnost. Ovo čvorište ima 4K HDMI izlaz i brzi punjač za pametne telefone sa kompatibilnošću sa MacBook i Windows prenosivim računarima. Neuporedive brzine prenosa podataka postižu do 1000 MB/s (USB 3.1 veza 2. generacije), a tu je i podrška za punu brzinu UHS-II SD memorijske kartice (do 300 MB/s).
  • Podržava USB 3.1 2. generacije, mogućnost stvarnih brzina prenosa podataka do 1000 MB/s

  • Čitač UHS-II SD i microSD kartica do 300 MB/s

  • USB PD ulaz do 100 W sa indikatorima nivoa USB napajanja za stabilno i vidljivo upravljanje napajanjem

  • HDMI izlaz (do 4K)

  • Tanak tako da se lako nosi, sa odvojivim USB-C u USB-C kablom kako bi se umanjilo habanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini