Slike – Čitač UHS-II SD memorijskih kartica
Slike – Čitač UHS-II SD memorijskih kartica

Funkcije

Jedan od najbržih u svojoj klasi

Brzi čitač memorijskih kartica MRW-S1 omogućava vam da brže čitate UHS-II SD kartice, kao što su one serije SF-G. Izuzetno velika brzina prenosa omogućava vam da svoje brze kartice iskoristite na najbolji način. Pored toga, u potpunosti koristi performanse UHS-I SD memorijskih kartica, kao i onih koje nisu UHS.

Neće vas usporavati

Čitač kartica MRW-S1 podržava SuperSpeed USB 3.1 priključak 1. generacije kako biste na najbolji način iskoristili visoke performanse kartica serije SF-G. Zahvaljujući tome, kopiranje datoteka i pravljenje rezervnih kopija mnogo je brže nego kada koristite standardni otvor za SD karticu na računaru.

Rezervne kopije koje štede vreme i prostor

MRW-S1 je idealan za pravljenje rezervnih kopija slika visoke rezolucije i 4K video zapisa sa UHS-II SD kartica pošto skraćuje vreme prenosa, tako da brzo možete da se vratite uređivanju.

Uvek je spreman kada vam zatreba

Ovaj čitač kartica je džepne veličine (57 x 31 x 11 mm, težine 20 g), pa uvek možete da ga nosite sa sobom.

Specifikacije

Čitač memorijskih kartica MRW-S1 predstavlja savršeno rešenje za drastično poboljšanje efikasnosti rada nakon snimanja jer brzo prenosi velike količine podataka sa UHS-II SD kartica, na primer serije SF-G, na računar.
  • Kompatibilan sa UHS-II SD memorijskim karticama

  • SuperSpeed USB (USB 3.1 1. generacije) za brzi prenos podataka

  • Iskoristite brzinu rada SD kartica serije SF-G

  • USB-A priključak za direktno korišćenje sa računarom

  • Ultrakompaktan i lagan

Interfejs
UHS-II/USB 3.1 1. generacije
Tip priključka
Standard A
Težine (približno)
20 g
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini