Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
Oko 55 mm (Š) x 12 mm (V) x 95 mm (D)

Opšte funkcije

Interfejs
USB 3.2 2. generacije x 1
Opseg radne temperature
5~40° C (bez kondenzacije)

Šta je u pakovanju

  • USB kabl (USB Type C do Type C, USB Type C do Standard A), uputstvo za rukovanje
Placeholder

Funkcije

Optimizovano za kartice CFexpress tipa A kompanije Sony

Na najbolji način iskoristite memorijske kartice CFexpress tipa A i SD memorijske kartice kompanije Sony pomoću ovog čitača kartica velike brzine. Kompaktan dizajn i USB povezivanje omogućavaju brz prenos i pravljenje rezervnih kopija na bilo kojoj lokaciji.

Podržava memorijske kartice CFexpress tipa A i SD UHS-II/UHS-I memorijske kartice

Treba vam samo jedan čitač kartica da biste prenosili podatke sa memorijskih kartica CFexpress tipa A i SD memorijskih kartica.

Brži prenosi preko USB Type-C® priključka

Uz podršku za USB 3.2 2. generacije, MRW-G2 podržava SuperSpeed protokol za prenos od 10 Gb/s preko USB Type-C® veze (preporučuje se) i Type-A veze. U kompletu se dobijaju kablovi visokih performansi za oba tipa veze, što omogućava široku kompatibilnost na raznim uređajima

Jednostavan za korišćenje

Da biste udobnije radili, ugrađeni su oblik uvučenog otvora za karticu koji otežava slučajno izbacivanje kartice i LED za pristup (svetli kad je kartica ubačena, a treperi tokom pristupanja). 

Kompaktan, lak za nošenje i dizajniran za efikasnije tokove posla

Zbog tankog i laganog dizajna, MRW-G2 staje u svaki džep ili tašnu, što ga čini savršenim za rad u pokretu na datotekama visoke rezolucije. Dovoljno je povezivanje pomoću samo jednog kabla za veoma brzi prenos podataka i izvor napajanja.