Pređi na sadržaj
Slušalice

Bluetooth® slušalice

Slušanje muzike sa mp3 plejera ili pametnog telefona lako je pomoću naših Bluetooth® slušalica. Nastavite da čitate da biste saznali više i pronašli model koji vam savršeno odgovara.

Zakoračite u svet bez kablova

Naše Bluetooth® slušalice dizajnirane su uz slobodu i praktičnost na umu. Uz mnoštvo sjajnih karakteristika (što obuhvata velike drajvere, izuzetno široke frekvencije i vodeću tehnologiju za poboljšavanje zvuka), svaka numera odiše kvalitetom.

Muškarac nosi Bluetooth® slušalice tokom trčanja
Muškarac nosi najbolje Sony Bluetooth® slušalice u pokretu

Uspostavite vezu

Trenutno možete da povežete slušalice sa pametnim telefonom, tabletom ili mp3 plejerom i da bez muke uživate u svakoj numeri. U pokretu ste? Isprobajte ultraprenosive Bluetooth® „bubice“ i ponesite Sony tehnologiju sa sobom.

Doživite HD zvuk

Izvucite maksimum iz svake numere uz HD zvuk na odabranim Bluetooth® slušalicama. HD zvuk prevazilazi CD kvalitet i ističe najfinije detalje u muzici. Dodatne funkcije kao što je DSEE poboljšavaju svaku notu.

Najbolje Sony Bluetooth® slušalice sa HD zvukom
Crne Bluetooth® „bubice“ kompanije Sony

Kvalitetne komponente

Otvorite vrata neverovatnog kvaliteta zvuka uz naše Bluetooth® „bubice“. Vrhunski drajveri garantuju da će muzika biti čista i precizna. Široki frekventni opseg našeg Bluetooth® asortimana lako savlađuje niske i visoke tonove, bez obzira na jačinu.

Nove visine za niske tonove

Beat Response Control koristi oblikovane otvore za vazduh radi sprečavanja izobličenja i poboljšavanja protoka vazduha. Snažni neodimijumski drajver održava svaku notu bogatom i oštrom, ali i svaku numeru čini upečatljivom.

Muškarac sluša pomoću Bluetooth® „bubica“
Crne Bluetooth® slušalice sa Sony telefonom 

Besprekorno praktične

Bežična tehnologija garantuje brzo i lako povezivanje slušalica sa pametnim telefonom, tabletom ili mp3 plejerom. Želite da preskočite numeru ili da odgovorite na poziv? Nema problema – samo koristite ugrađene komande i mikrofon.