VRHUNSKI AUDIO I VIDEO PLEJER

Pune specifikacije i funkcije

UHP-H1

Opšte funkcije

Bluetooth®
Da
4K Upscaler
60p (disk/USB/mreža/DLNA)
Preslikavanje prikaza (Miracast™)
Da
AV Sync
Da
Jednostavno podešavanje (brzo)
Da

Repr. video i audio zapisa/fotog.

SA-CD (SA-CD/CD)
Da
BD-Live
Da (profil 2.0)

Dekodiranje zvuka

FLAC
Da (BD, DVD, CD, USB, DLNA)
DSD – DSDIFF/DSF
Da (BD, DVD, CD, USB, DLNA)
ALAC
Da (BD, DVD, CD, USB, DLNA)
AIFF
Da (BD, DVD, CD, USB, DLNA)
HEAAC v. 1/v. 2/nivo 2
Da (BD, DVD, CD, USB, DLNA)
DTS®
DTS dekodiranje (7.1 kanala)
Dolby® True HD
Da

Postavka okružujućeg zvuka

DTS Neo:6 (muzika/bioskop)
Da

Mogućnost povezivanja na mrežu

Ugrađena Wi-Fi® funkcija
Da (2,4 GHz, 5 GHz)

Ekologija i ušteda energije

Potrošnja energije (isključen uređaj)
ne postoji
Potrošnja energije (u režimu pripravnosti)
0,3 W
Potrošnja energije (u režimu mrežne pripravnosti) – priključci
2,7 W (Ethernet, HDMI CEC, WiFi)/3,0 W(svi priključci i mreže su povezani*) *Žične veze automatski deaktiviraju bežične veze.
Aktiviran režim pripravnosti
Nakon 20 minuta
Aktiviran režim mrežne pripravnosti – priključci
Posle 20 minuta (Ethernet, HDMI CEC, WiFi)
Prekidač za uključivanje/isključivanje bežičnih mreža
Da biste omogućili/onemogućili, podesite „Internet Settings“ (Internet postavke) u odeljku „Network Settings“ (Mrežne postavke) na „Wireless Setup (built-in)/Wired Setup“ (Bežična konfiguracija (ugrađeno)/Žična konfiguracija)

Šta je u pakovanju

  • Uputstva
  • Baterije (tip AAA x 2)
  • Garantni list
Placeholder

Funkcije

Slika – Vrhunski audio i video plejer

Poboljšavanje na 4K za realističnu jasnoću

Doživite omiljene filmove uz četiri puta više detalja nego u Full HD rezoluciji zahvaljujući poboljšavanju na 4K. Ako je uspostavljena veza sa kompatibilnim televizorom, napredni video procesor konvertuje standardni video u signal koji je približniji 4K rezoluciji (3840 x 2160). Uz osam miliona piksela koji čine sliku, dobijate oštriji i detaljniji prikaz, a viši kvalitet slike omogućava vam da sedite bliže ekranu, za doživljaj kao u bioskopu.

Slika – Vrhunski audio i video plejer

HD zvuk za beskompromisan audio doživljaj

Doživite digitalnu muziku u najboljem svetlu uz HD zvuk. Time što muziku snima uz bolji kvalitet nego kod CD-a, čime se povećava broj audio semplova u sekundi i preciznost brzine u bitovima za svaki sempl, HD zvuk pruža beskompromisnu reprodukciju muzike. Uživajte u svakom dahu i suptilnom pokretu za zaista emotivan doživljaj.

Slika – Vrhunski audio i video plejer

DSEE HX vraća muzičke datoteke 

Prevaziđite CD kvalitet. DSEE HX predstavlja unapređenje naše patentirane tehnologije DSEE i povećava kvalitet komprimovanih datoteka na nivo koji je približan HD zvuku. Vraćanjem finih detalja originalnog snimka koji se gube tokom procesa komprimovanja, DSEE HX pruža bogat doživljaj zvuka studijskog kvaliteta za svu muziku.

Slika – Vrhunski audio i video plejer

Ulazi i izlazi za svestranu konfiguraciju    

Za fleksibilnu konfiguraciju za kućnu zabavu, dostupna su 2 HDMI izlaza, kao i optički digitalni i analogni AV priključci. To znači da možete da povežete postojeću opremu, što obuhvata televizor, pojačalo i zvučnike, kao i da imate prostora za proširenje.

Slika – Vrhunski audio i video plejer

USB priključak za reprodukciju HD zvuka

Uživajte u jasnoj i detaljnoj reprodukciji HD zvuka. Prednji USB priključak pruža stabilnu i praktičnu vezu za reprodukciju zvuka bez ikakvog gubitka kvaliteta, što obuhvata i kodeke sa velikom brzinom u bitovima DSD i 24-bitno/192 kHz. Samo povežite prenosivi računar ili prenosivi muzički uređaj da biste uživali u optimalnoj reprodukciji mnoštva tipova datoteka, što obuhvata mp3, AAC i WAV.

Slika – Vrhunski audio i video plejer

Uživajte u Bluetooth® prenosu višeg kvaliteta uz LDAC

LDAC je novi kodek koji je razvila kompanija Sony za najviši kvalitet Bluetooth® prenosa zvuka. Podržava do tri puta veću brzinu u bitovima u odnosu na tipični Bluetooth® prenos, brzinu uzorkovanja od 96 kHz i efikasnije kodiranje. Rezultat? Superioran zvuk sa manje komprimovanja, za kvalitet bežičnog zvuka koji je bolji nego kod CD-a.

Slika – Vrhunski audio i video plejer

Kompaktno kućište koje sprečava vibracije 

Svaki element modela UHP-H1 pažljivo je osmišljen, uz manje dimenzije nego kod drugih standardnih DVD i Blu-ray Disc™ plejera, uglađeni i elegantni dizajn i konstrukciju koja sprečava vibracije radi besprekorne reprodukcije muzike. 

Slika – Vrhunski audio i video plejer

Slušajte bežično uz Bluetooth®

Uživajte u bežičnom slušanju omiljene muzike i filmova. Ovaj Blu-ray plejer prenosi zvuk do bežičnih zvučnika ili slušalica preko Bluetooth veze, tako da možete da potpuno uživate u svakoj pesmi i muzici iz filma.