Slike – Blu-ray Disc™ plejer sa ugrađenom Wi-Fi® funkcijom
Slike – Blu-ray Disc™ plejer sa ugrađenom Wi-Fi® funkcijom

Brz prenos u visokoj rezoluciji

Lako prenosite i pregledajte uz BDP-S3700, Blu-ray Disc™ plejer optimizovan za Wi-Fi® vezu koji omogućava veoma jednostavnu reprodukciju serija i medijskih sadržaja sa mreže u Full HD rezoluciji. Istražujte sadržaj sa mobilnih uređaja na televizoru uz preslikavanje prikaza i saznajte više o programima koje gledate uz TV SideView, aplikaciju koja vam omogućava da daljinski upravljate plejerom sa mobilnog uređaja.

DLNA

DLNA kućno deljenje

DLNA vam omogućava da delite multimedijalni sadržaj između svih podržanih uređaja u domu.

Kvalitet zvuka

Vrhunski kvalitet zvuka

Uživajte u svim suptilnim detaljima originalnog snimka uz jasan i veoma veran okružujući zvuk zahvaljujući tehnologijama Dolby TrueHD i DTS-HD.

Super Wi-Fi®

Brz prenos

Pregledajte Web i glatko strimujte video uz ugrađenu Wi-Fi® funkciju i tehnologiju MIMO visokih performansi.

Full HD

Gledajte sve u Full HD rezoluciji

Doživite svetao i veoma kvalitetan prikaz detalja u svemu što gledate, a to obuhvata DVD, Blu-ray Disc™ i sadržaj koji se prenosi sa mreže. BDP-S3700 takođe povećava rezoluciju SD DVD filmova na kvalitet približan onom u HD rezoluciji.

Boje koje oživljavaju

Učinite doživljaj gledanja dinamičnijim uz široku i živopisnu TRILUMINOS™ paletu boja. Ekskluzivno je dostupna na uređajima kompanije Sony, optimizovana za upotrebu sa kompatibilnim TRILUMINOS televizorima i garantuje da se crvena, akva plava i smaragdno zelena boja koje se teško reprodukuju prikazuju predivno, što prizore sa gora i mora čini realističnijim.

Jači signal uz ugrađenu Wi-Fi® funkciju i tehnologiju MIMO

Kombinacija dizajna sa više antena i položaj modula čipa sa prednje strane daje maksimalnu snagu signala, pa ćete doživeti gladak prenos video zapisa i brzo pregledanje.

Super Wi-Fi®, Blu-ray Disc™ plejer sa Wi-Fi® vezom,
Preslikavanje prikaza

Prikažite sadržaj sa pametnog telefona na velikom ekranu

Gledajte i delite sadržaj sa pametnog telefona na televizoru. Miracast™ vam omogućava da se počastite fotografijama, video zapisima i muzikom na velikom ekranu.

TV SideView

Inteligentni način za preuzimanje kontrole

Koristite tablet ili pametni telefon (Android ili iOS) za upravljanje Blu-ray Disc™ plejerom i saznajte više o sadržaju koji gledate pomoću aplikacije TV SideView.

Najbolji sadržaji sa Weba na televizoru

Zaputite se na mrežu i istražujte. Uživajte u trenutnom pristupu najnovijoj muzici, filmovima, TV programu koji ste propustili itd. Pregledajte izbor kanala na mreži ili gledajte najnovije YouTube™ video zapise.

USB plug and play

USB plug and play

Samo povežite USB uređaj na priključak da biste delili numere, fotografije i multimedijalni sadržaj pomoću televizora.

Specifikacije i funkcije
Lako prenosite i pregledajte uz BDP-S3700, Blu-ray Disc™ plejer optimizovan za Wi-Fi® vezu koji omogućava veoma jednostavnu reprodukciju serija i medijskih sadržaja sa mreže u Full HD rezoluciji. Istražujte sadržaj sa mobilnih uređaja na televizoru uz preslikavanje prikaza i saznajte više o programima koje gledate uz TV SideView, aplikaciju koja vam takođe omogućava da daljinski upravljate plejerom sa mobilnog uređaja.
  • Bežično prenosite sadržaj sa mnoštva zabavnih portala na mreži

  • Uživajte u brzoj i stabilnoj Wi-Fi® vezi čak i kada prenosite sadržaj u HD rezoluciji

  • Gledajte sadržaj sa pametnog telefona uz preslikavanje prikaza

  • Sistem se pokreće za manje od jedne sekunde u režimu izuzetno brzog pokretanja

  • Pojednostavite stvari zahvaljujući novom intuitivnom interfejsu

Reprodukcija
KORAK Reprodukcija (UNAPRED/UNAZAD), PRETHODNI/SLEDEĆI, Reprodukcija/Zaustavljanje/Pauziranje, Slučajna reprodukcija, UNAZAD/UNAPRED, Usporena reprodukcija (unapred/unazad)
Ulazni/izlazni priključci
HDMI izlaz (1 pozadi), koaksijalni digitalni audio izlaz (1 pozadi), USB ulaz (1 napred), Ethernet veza (1 pozadi)
Ugrađena Wi-Fi® funkcija
(2,4 GHz/MIMO)

Šta je u pakovanju

Uputstva, Daljinski upravljač (RMT-VB201U), Baterije (tip AAA x 2), Kartica za registraciju korisnika, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade