Slike – Blu-ray Disc™ plejer
Slike – Blu-ray Disc™ plejer
Doživite HD

Gledajte omiljene filmove u Full HD rezoluciji uz BDP-S1700. Slika je detaljna i jasna, a boje poprimaju bogati, novi intenzitet zahvaljujući tehnologiji TRILUMINOS™ colour.

1080p
Gledajte u 1080p kvalitetu

Uživajte u svim filmovima uz izraženu jasnoću visoke rezolucije.

Kvalitet zvuka
Vrhunski kvalitet zvuka

Uživajte u svim suptilnim detaljima originalnog snimka uz jasan i veoma veran okružujući zvuk zahvaljujući tehnologijama Dolby TrueHD i DTS-HD.

Full HD, Blu-ray Disc™ plejer, Blu-ray Disc™, Blu-ray Disc™ i DVD plejer
Gledajte sve u Full HD rezoluciji

Doživite svetao i veoma kvalitetan prikaz detalja u svemu što gledate, a to obuhvata DVD, Blu-ray Disc™ i sadržaj koji se prenosi sa mreže. BDP-S1700 takođe povećava rezoluciju SD DVD filmova na kvalitet približan onom u HD rezoluciji.

Boje koje oživljavaju

Učinite doživljaj gledanja dinamičnijim uz široku i živopisnu TRILUMINOS™ paletu boja. Ekskluzivno je dostupna na uređajima kompanije Sony, optimizovana za upotrebu sa kompatibilnim TRILUMINOS televizorima i garantuje da se crvena, akva plava i smaragdno zelena boja koje se teško reprodukuju prikazuju predivno, što prizore sa gora i mora čini realističnijim.

Elegantno i jednostavno

Minimalistički dizajn modela BDP-S1700 elegantno je osmišljen kako bi se uklopio u svakoj dnevnoj sobi zahvaljujući kompaktnom kućištu (23 cm (9,1“) x 3,9 cm (1,5”)) koje bez problema staje čak i na najskučenija mesta.

Kompaktni, jednostavni dizajn, mali Blu-ray Disc™ plejer
Najbolji sadržaji sa Weba na televizoru

Zaputite se na mrežu i istražujte. Uživajte u trenutnom pristupu najnovijoj muzici, filmovima, TV programu koji ste propustili itd. Pregledajte izbor kanala na mreži ili gledajte najnovije YouTube™ video zapise.

USB plug and play
USB plug and play

Samo povežite USB uređaj na priključak da biste delili numere, fotografije i multimedijalni sadržaj pomoću televizora.

Specifikacije i funkcije

Gledajte omiljene filmove u Full HD rezoluciji uz BDP-S1700. Slika je detaljna i jasna, a boje poprimaju bogati novi intenzitet zahvaljujući tehnologiji TRILUMINOS™ Colour.
  • Prenosite sadržaj sa mnoštva zabavnih portala na mreži

  • Uživajte u svim filmovima u Full HD kvalitetu

  • Doživite živopisne boje uz TRILUMINOS™ Colour

  • Pojednostavite stvari zahvaljujući novom intuitivnom interfejsu

Reprodukcija
KORAK Reprodukcija (UNAPRED/UNAZAD), PRETHODNI/SLEDEĆI, Reprodukcija/Zaustavljanje/Pauziranje, Slučajna reprodukcija, UNAZAD/UNAPRED, Usporena reprodukcija (unapred/unazad)
Ulazni/izlazni priključci
HDMI izlaz (1 pozadi), koaksijalni digitalni audio izlaz (1 pozadi), USB ulaz (1 napred), Ethernet veza (1 pozadi)

Šta je u pakovanju

Uputstva, Daljinski upravljač (RMT-B127P), Baterije (tip AAA x 2), Kartica za registraciju korisnika, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici