Kućna zabava na televizoru velikog ekrana

Ako želite imerzivniju zabavu, razmislite o TV-u sa velikim ekranom. Približićete se realističnom doživljaju više nego ikada ranije uz zadivljujuću dubinu i detalje, kao u bioskopu ili na stadionu. A uz najnoviju inovativnu tehnologiju i dizajn, naši veliki televizori odlično se uklapaju i u najmanji životni prostor.

Maksimalno unapredite doživljaj gledanja

Samo TV sa velikim ekranom i ogromnim slikama može da stvori uzbuđenje koje osećate u bioskopu ili na stadionu. Međutim, kako se veličina ekrana povećava, mogu da se pojave problemi sa zamućenošću i kontrastom. Jedinstvena Sony tehnologija Cognitive Processor XRTM rešava ove probleme i pruža zadivljujuću rezoluciju, pokrete i pravu realističnost.

Dve slike na kojima se poredi kvalitet slike fudbalske lopte na terenu ispred noge igrača
Gledajte bilo koji sadržaj uz zapanjujući 4K

Sony XR 4K tehnologija povećavanja rezolucije koristi jedinstvenu bazu podataka za pretvaranje slika u 4K uz poboljšanu boju i kontrast. Rezultat? Rezolucija je tako detaljna da možete da vidite i šavove na fudbalskoj lopti.

Dve slike na kojima se poredi kvalitet slike igrača koji preskače prepreku drugog igrača
Scene su brže? Slika je podjednako glatka

Uz X-Motion Clarity™ kompanije Sony, čak i najbrže scene prepune akcije izgledaće glatko i tečno. Video zapisi se precizno i jasno kontrolišu da ne biste propustili nijedan trenutak akcije.

Grupa od 4 muškarca koji gledaju fudbal na televizoru kompanije Sony iz raznih uglova
Gledajte vrhunske slike, čak i sa strane

Kvalitet slike se obično smanjuje kad TV gledate sa strane. Uz X-Wide Angle, kad gledate televizor kompanije Sony, možete da uživate u dobrom kvalitetu slike i bojama čak i sa strane, što vam omogućava da uživate u omiljenom sadržaju sa više ljudi. 

Osetite uzbuđenje obuhvatajućeg zvuka

Na TV-u sa velikim ekranom i bočnim zvučnicima koji su udaljeniji, zvuk koji čujete može da bude daleko od mesta na kom se akcija dešava. Tehnologija Cognitive Processor XRTM kompanije Sony ne rešava samo ovaj problem, već pruža i doživljaj okružujućeg zvuka, pa možete da se osećate kao deo gomile.

Acoustic Surface Audio
Zvuk koji prati akciju

Jedinstvena tehnologija Acoustic Surface Audio kompanije Sony omogućava da zvuk dolazi sa mesta na kom se akcija dešava na ekranu. Zahvaljujući ovakvom obuhvatajućem zvuku, čućete svaki udarac i gol kao da se odigravaju direktno ispred vas.

Sistem zvučnika S-Force Front Surround
Zvuk zabavnih sadržaja poboljšan je na 3D okružujući zvuk

Sve što gledate ima okružujući zvuk. XR Surround stvara okružujući zvuk sa strana i vertikalno pa možete da doživite 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima koji se ugrađuju u plafon ili emituju zvuk nagore.

Mislite da je vaš prostor previše mali? Razmislite ponovo.

Uz napredovanja tehnologije slike i dizajna, čak i u malim prostorijama možete da imate doživljaj gledanja na velikom ekranu. Ekrani velike rezolucije omogućavaju vam da budete bliže radnji, a tanje maske maksimalno povećavaju veličinu ekrana ne povećavajući ukupnu veličinu televizora .

Vizuelni prikaz udaljenosti od ekrana.
Približite se akciji 

Današnji 4K televizori sa poboljšanom rezolucijom zadržavaju oštrinu i glatkoću slika, čak i kad sedite blizu ekrana ili gledate na većim ekranima. Obično preporučujemo da visina televizora iznosi dve trećine razdaljine između televizora i vas kao gledaoca.

Udaljenost od ekrana: ①55 inča: 100 cm ②65 inča: 120 cm ③75 inča: 140 cm ④85 inča: 160 cm

Vizuelni prikaz većeg ekrana koji je dostupan zahvaljujući tanjim maskama.
Veći ekran uz istu veličinu televizora

Tanke maske na našim najnovijim televizorima sad vam omogućavaju da izaberete veći ekran bez povećanja ukupne veličine televizora. Imaćete i imerzivniji doživljaj gledanja jer ćete se fokusirati na radnju, a ne na ram ekrana.