SRS-ZR5

Svestrani bežični zvučnik

Izuzetno veran zvuk. Bezvremeni dizajn. Sveobuhvatno povezivanje. Prenesite kućni zvuk na novi nivo pomoću višenamenskog bežičnog zvučnika ZR5. 

Prepustite se svakoj noti, svuda  

Uživajte u svakom detalju muzike koju volite u bilo kojem prostoru; otkrijte šta bežični zvučnik ZR5 može da uradi za kućni zvuk.

Zvučna podloga za svaku sobu

Strimujte i delite muziku u domu uz Sony | Music Center

Koristite Sony | Music Center (ranije SongPal) da biste grupisali Sony muzičku opremu zajedno, a zatim strimujte sa različitih muzičkih usluga, pametnog telefona ili računara na ZR5 bežične zvučnike u različitim prostorijama u domu. Kontrolišite sve i držite tempo uz intuitivni Sony | Music Center.

Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in

Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify

Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, podcastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata aplikaciju „Google Play™ muzika“ i druge.

Media Object


Pogledajte ga na delu

 • Usluge za strimovanje
 • Kvalitet zvuka
 • Baterija pametnog telefona
 • Fleksibilno slušanje

Još bolji zajedno

ZR5 je idealan zvučnik za kvalitetno bežično slušanje. Ako želite da udvostručite upečatljivosti, kupite dva zvučnika ZR5 i uparite ih za okružujući i klasični stereo zvuk ili ih povežite na različitim mestima u domu.  

 • Bežični okružujući zvuk
 • Bežični stereo
 • Bežično u više prostorija

Bolji Bluetooth®

LDAC omogućava prenos približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prenosa podataka: 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, za superioran doživljaj bežičnog slušanja.

LDAC
HDMI®

Povežite se

HDMI (ARC), USB i AUX veza

ZR5 ima HDMI (ARC), USB i AUX priključke, pa možete da ga povežete sa svim omiljenim gedžetima.

2 kanala

Male dimenzije, snažan zvuk

Dva pasivna hladnjaka omogućavaju modelu ZR5 da emituje dinamičan bas i pored kompaktne veličine. Woofer sa snažnim magnetima i drajveri visokotonca omogućavaju vam da se potpuno uživite u reprodukovanu muziku, s jednog zvučnika ili stereo para.

Svestrani dizajn

ZR5 je elegantan i prenosiv, pa staje svuda. Uz visinu manju od 20 cm i težinu ispod 2 kg, njegov lagani, kompaktni dizajn lako možete da integrišete u okruženje. Jednostavni Definitive Outline dizajn besprekorno se uklapa sa većinom enterijera. 

Specifikacije i funkcije
Postignite zvuk kakav želite kod kuće pomoću ovog svestranog bežičnog zvučnika. Bluetooth® povezivanje jednim dodirom omogućava vam da lako pristupite muzici, a HDMI (ARC) ulaz vam omogućava da reprodukujete zvuk sa televizora. Kombinujte sa dodatnim zvučnicima za strimovanje u više prostorija, bogati okružujući zvuk i snažni pozadinski stereo zvuk.
 • Lako Bluetooth® povezivanje jednim dodirom uz NFC™

 • Aplikacija Sony | Music Center za mobilne uređaje za laku kontrolu i reprodukciju muzike na više uređaja

 • HDMI (ARC) veza sa televizorom

 • Jednostavno strimujte muziku uz Chromecast built-in i Spotify Connect

 • 2-sistemski zvučnici i dva pasivna hladnjaka za obuhvatajući zvuk

Veličina zvučnika
Visokotonac: Približan prečnik 14 mm x 1, Zvučnik širokog opsega: Približan prečnik 70 mm x 1
Ulazni/izlazni priključci
Ethernet, stereo mini ulaz, USB A, HDMI (ARC)
Opseg frekvencija emitovanja
20–20.000 Hz (uz uzorkovanje od 44,1 kHz)
Wi-Fi®
DA
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Wi-Fi® vodič za početak, Uputstva za rad, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini