Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Funkcije

Pojačajte bas uz zvučnik širokog opsega i dva pasivna hladnjaka 

Postignite upečatljivu reprodukciju bas deonica pomoću kompaktnog zvučnika. Dva pasivna hladnjaka rade u kombinaciji sa zvučnikom širokog opsega, reaguju na kretanje vazduha kroz zvučnik i veštački kreiraju prostor u kućištu zvučnika. Taj prostor omogućava da više vazduha prolazi kroz zvučnike, čime se dobija superioran zvuk iz još manjih jedinica, naročito u opsegu niskih frekvencija. 

Veoma kvalitetan bežični prenos  

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u veoma kvalitetnom bežičnom prenosu zvuka putem Bluetooth® veze. Zahvaljujući tome što se prenosi 3 puta više podataka, LDAC pruža unapređen doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku. 

ClearAudio+™ obogaćuje muziku 

Clear Audio+™ je jedinstvena tehnologija koja koristi ekspertizu kompanije Sony na polju digitalne obrade signala. Razvijana je tokom generacija usavršavanja zvuka, pa daje bogat i veoma kvalitetan doživljaj slušanja. 

Oslobodite muziku uz slušanje u više prostorija

Neka vas muzika prati po kući uz slušanje u više soba koje kontroliše aplikacija Sony | Music Center. Ona omogućava grupisanje izabranih Sony soundbarova i zvučnika. Grupni režim vam omogućava da istovremeno uživate u istoj muzici putem više zvučnika, dok lični režim služi za uživanje u različitoj muzici pomoću više zvučnika.

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. 

Objedinite muziku uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center za pametni telefon ili tablet i kontrolišite muzičku kolekciju. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu za veoma lak pristup svim omiljenim numerama, bez obzira da li se nalaze na računaru, serveru ili omiljenoj muzičkoj usluzi na mreži. Aplikacija takođe može da se koristi za prilagođavanje postavki zvuka radi dobijanja odličnog, balansiranog zvuka i upravljanja slušanjem u više prostorija. 

Uspostavite vezu uz USB-A i HDMI (ARC)

Povezujte sve omiljene uređaje na bežični zvučnik pomoću USB-A priključka; idealno rešenje za povezivanje i strimovanje mp3 datoteka. Takođe uživajte u HDMI (ARC) vezi za monitore i televizore, kao i u automatskom ulazu.

Jednostavan način za slanje muzike na zvučnike

Chromecast built-in vam omogućava da strimujete sadržaj omiljenih muzičkih aplikacija sa ličnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite dugme za prenos u muzičkoj aplikaciji na Android telefonu ili tabletu, iPhone/iPad uređaju, Mac®/Windows prenosivom računaru ili Chromebook računaru i izaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli.

Definitive Outline dizajn 

Glatka površina i čiste linije obezbeđuju uklapanje ove elegantne lepote sa pozadinom, ali i dalje privlače pažnju minimalističkom prefinjenošću. Naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna.

Specifikacije

Postignite zvuk kakav želite kod kuće pomoću ovog svestranog bežičnog zvučnika. Bluetooth® povezivanje jednim dodirom omogućava vam da lako pristupite muzici, a HDMI (ARC) ulaz vam omogućava da reprodukujete zvuk sa televizora. Kombinujte sa dodatnim zvučnicima za strimovanje u više prostorija, bogati okružujući zvuk i snažni pozadinski stereo zvuk.
  • Lako Bluetooth® povezivanje jednim dodirom uz NFC™

  • Aplikacija Sony | Music Center za mobilne uređaje za laku kontrolu i reprodukciju muzike na više uređaja

  • HDMI (ARC) veza sa televizorom

  • Jednostavno strimujte muziku uz Chromecast built-in i Spotify Connect

  • 2-sistemski zvučnici i dva pasivna hladnjaka za obuhvatajući zvuk

Veličina zvučnika
Visokotonac: Približan prečnik 14 mm x 1, Zvučnik širokog opsega: Približan prečnik 70 mm x 1
Ulazni/izlazni priključci
Ethernet, stereo mini ulaz, USB A, HDMI (ARC)
Opseg frekvencija emitovanja
20–20.000 Hz (uz uzorkovanje od 44,1 kHz)
Wi-Fi®
DA
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Wi-Fi® vodič za početak, Uputstva za rad, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici