SRS-XB43

Zvuk koji vredi deliti

Bežični zvučnik SRS-XB43 kombinuje duboke i prodorne basove sa jasnim vokalima i pruža festivalski zvuk po kome je poznat. Izdržljiv je i lak za korišćenje, pa možete da se posvetite uživanju u zabavi.

SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

EXTRA BASS™ prenosivi bežični zvučnik XB43

SRS-XB43
SRS-XB43 u crnoj boji

blueblack

Pogledajte SRS-XB43
Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43Pogledajte SRS-XB43
Otkrijte SRS-XB43

Istražite neke od funkcija i tehnologija koje SRS-XB43 čine tako posebnim.

Uživajte u moćnom zvuku gde god da ste

Uživajte u dubokom i prodornom zvuku gde god želite uz EXTRA BASS™ zvučnik. Dva pasivna hladnjaka rade u kombinaciji sa dvosmernim sistemom zvučnika kako bi se poboljšali niski tonovi i pojačao bas.

Zvuk

SRS-XB43 je projektovan tako da pruži neodoljivu kombinaciju dubokih, rezonantnih basova i jasnijih, prirodnih vokala.

X-Balanced Speaker Unit 

X-Balanced Speaker Unit koji je razvio Sony postiže visok kvalitet i moćan pritisak zvuka za bogatiji, dublji i upečatljiviji doživljaj slušanja.

Maksimalno poboljšanje kvaliteta zvuka

X-Balanced Speaker Unit nije jedini razlog što SRS-XB43 zvuči toliko dobro – unutra se nalazi i veliki broj audio tehnologija visokih performansi.

Slušajte kao da se izvodi uživo

Pritisnite dugme LIVE SOUND da biste slušali muziku na potpuno novi način. Oživite zabavu uz jedinstveni trodimenzionalni zvučni doživljaj i pravite festivalsku atmosferu kuda god da krenete.

Prikaz tri četvrtine zvučnika SRS-XB43 pored bazena sa kapljicama vode
Potpuno je otporan na prašinu i vodu, a može i da se pere

Budući da ima ocenu IP67, ovaj zvučnik možete da nosite na plažu, u šumu, u pustinju ili kuda god poželite – SRS-XB43 će nastaviti da reprodukuje zvuk, ma koliko da je površina prašnjava. Otporan je na slatku, ali i slanu vodu, pa slobodno možete da ga koristite u blizini mora ili bazena, a možete i da ga operete.

Logotip za trajanje baterije od 24 sata/14 sati
Dug vek trajanja baterije

Trajanje baterije od čak 24 sata znači da SRS-XB43 može da ostane na žurci još duže od vas. Čak i uz uključeno svetlo u režimu EXTRA BASS™, žurka može da traje i do 14 sati.

Osvetlite zabavu

Nema žurke bez svetala za zabavu. SRS-XB43 ima svetlo na visokotoncu, svetlo na zvučniku i linijsko svetlo u više boja, koja sva trepere u ritmu muzike. Možete čak i da menjate boju linijskog svetla u skladu sa raspoloženjem.

SRS-XB43 sa svetlosnim efektima za zabavu
SRS-XB43 na stolu pored više drugih modela koji podržavaju Bluetooth i imaju svetlosne efekte za zabavu
Neka sve tutnji uz Party Connect

Uživajte u istoj pesmi više puta uz Party Connect. Povežite i do 100 kompatibilnih bežičnih zvučnika putem tehnologije BLUETOOTH®, a muzika i svetla se sinhronizuju da bi svi igrali u istom ritmu. Izaberite neku šaru ili podesite da svetla trepere u krugu.

Kontrolišite zabavu uz aplikaciju Sony | Music Center

Kontrolišite zabavu sa podijuma za igru uz aplikaciju Sony | Music Center – birajte omiljene plejliste, podesite sledeću pesmu ili menjajte svetlosne šare i režime zvuka.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prikaz aplikacije Fiestable na ekranu telefona
Aplikacija Fiestable

Preuzmite aplikaciju Fiestable i moći ćete da kontrolišete svetlo na zvučniku SRS-XB43, kao i da koristite poteze za kontrolu pokretom na ekranu pametnog telefona.

Logotip za preuzimanje iz usluge Google Play
Fiestable za Android
Logotip za preuzimanje iz usluge App Store
Fiestable za iOS
Jednostavan za korišćenje

SRS-XB43 je projektovan da bude praktičan, tako da bez problema možete da uživate u muzici kada i gde god želite.

SRS-XB43 sa funkcijom spikerfona
Obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Funkcija spikerfona nudi praktičan način da razgovarate bez upotrebe ruku, bez obzira na to da li je u pitanju konferencijski poziv za posao ili ćaskanje s prijateljima.

Specifikacije i funkcije

SRS-XB43 pruža dubok i zvonak bas sa jasnim vokalima za zvuk koji kao da dolazi sa muzičkog festivala, kao i svetla koja trepere kako biste uživali u zabavi.
  • EXTRA BASS™ zvuk u režimu LIVE SOUND

  • X-Balanced Speaker Unit i visokotonac za jasne vokale

  • Dodajte živost zabavi uz svetla koja trepere

  • Otporan na vodu i prašinu (ima ocenu IP67)

  • Baterija traje do 24 sata (uz EXTRA BASS™: do 14 sati)

TIP ZVUČNIKA
Woofer (L/R)/visokotonac (L/R)
TRAJANJE BATERIJE
Oko 24 sata
ULAZNI I IZLAZNI PRIKLJUČCI
Mini stereo priključak (ULAZ) ,USB A (samo za DC izlaz)
FREKVENTNI OPSEG PRENOSA
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini