BEŽIČNI ZVUČNICI

EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32

SRS-XB32

Slika – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32

redgreenbluegrayblack

Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32
Slike – EXTRA BASS™ prenosivi BLUETOOTH® zvučnik XB32

Funkcije

Pojačajte popularne pesme uz EXTRA BASS™️

Pokrenite zabavu uz EXTRA BASS™ zvučnik. Dva pasivna hladnjaka rade u kombinaciji sa dva zvučnika punog opsega kako bi se poboljšali niski tonovi i pojačao bas.

Slušajte kao da se izvodi uživo

Pritisnite dugme LIVE SOUND da biste slušali muziku na potpuno novi način. Oživite zabavu uz jedinstveni trodimenzionalni zvučni doživljaj i pravite festivalsku atmosferu kuda god da krenete.

Kako funkcioniše režim LIVE SOUND

Zvučnici linije SRS-XB32 pažljivo su projektovani tako da pružaju pravi doživljaj trodimenzionalnog zvuka. Plave linije pokazuju kako zvučnici pod uglom koji imaju DSP tehnologiju šalju muziku u širu oblast i prave festivalsku atmosferu gde god da se nalazite.

Osvetlite zabavu

Nema žurke bez svetala za zabavu. SRS-XB32 ima svetla u više boja koja trepere i sinhronizuju se sa ritmom, kao i treperavi stroboskop. Boju linijskog svetla koje ide oko zvučnika možete da promenite u skladu sa svojim raspoloženjem.

Dva zvučnika od 48 mm

Zvučnik od 48 mm reprodukuje moćan zvuk i bas.

Membrana zvučnika sa vlaknima ojačanim liskunom

Čvrsta i lagana membrana zvučnika sa vlaknima ojačanim liskunom doprinosi kvalitetu zvuka.

Dajte zabavi dodatnu živost uz Party Booster

Nakon aktivacije, samo dodirnite zvučnik na različitim mestima da biste dobili drugačije zvukove – na primer zvuk grebanja, doboša, bas-bubnja i kravljeg zvona. Jačinu zvuka kontrolišete snagom udara – blago tapnite da biste proizveli tih zvuk ili jače udarite da bi zvuk bio glasniji.

Neka sve zatutnji uz bežični Party Chain

Uživajte u istoj pesmi, na više zvučnika, uz Wireless Party Chain. Povežite do 100 bežičnih zvučnika putem BLUETOOTH® tehnologije, a muzika i svetla će se sinhronizovati kako bi svi igrali u istom ritmu. Podesite nasumičan šablon ili treperenje svetla u krugu. 

Kontrolišite zabavu uz aplikaciju Sony | Music Center

Kontrolišite zabavu sa podijuma za igru uz aplikaciju Sony | Music Center – birajte omiljene plejliste, podesite sledeću pesmu i menjajte svetlosne šare i režime zvuka.

Aplikacija Fiestable

Preuzmite aplikaciju Fiestable i moći ćete da kontrolišete svetlo na zvučniku SRS-XB32, kao i da koristite poteze za kontrolu pokretom na ekranu pametnog telefona.

U potpunosti omogućava pranje i vodootporan je

Zahvaljujući oceni IP67, zvučnik možete ispustite u vodu i bez problema operete.

Potpuno otporan na prašinu

Zahvaljujući oceni IP67 , zvučnik možete da ponesete na plažu (slana voda ne predstavlja problem), u šumu, pustinju ili kuda god poželite – SRS-XB32 nastavlja da reprodukuje zvuk bez obzira na to koliko prašine ima na površini.

Postavite ga uspravno ili položeno

Gde god i kako god želite da postavite SRS-XB32 – horizontalno ili vertikalno – stabilno će stajati, što ga čini savršenim za male prostore.

Napravljen da traje

SRS-XB32 je prošao opsežno testiranje na udarce da bismo se uverili da može da podnese neizbežno lupanje, udarce, ogrebotine koje prati svakodnevna upotreba. Čak i ako ispustite SRS-XB32, nastaviće da radi.

Dug vek trajanja baterije

Baterija koja traje do 24 sata znači da SRS-XB32 može da se zabavlja duže nego vi. Čak i kad je uključen režim EXTRA BASS, možete da se zabavljate do 14 sati

Bežično povezivanje uz tehnologiju BLUETOOTH® i NFC™

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz zvučnik radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste.

USB priključak za punjenje

Ponestaje vam energije na pametnom telefonu? Priključite ga u USB priključak na zadnjoj strani zvučnika SRS-XB32 da biste napunili bateriju.

Specifikacije
Dodajte živost zabavi pomoću bežičnog zvučnika SRS-XB32. Uživajte u trodimenzionalnom doživljaju muzičkog festivala uz EXTRA BASS™ zvuk sa režimom LIVE SOUND i unesite živost uz Party Booster i svetla koja trepere.
  • EXTRA BASS™ zvuk u režimu LIVE SOUND

  • Zvučni efekti uz Party Booster

  • Dodajte živost zabavi uz svetla koja trepere

  • Otporan na vodu i prašinu (ima ocenu IP67)

  • Baterija traje do 24 sata (uz EXTRA BASS: do 14 sati)

Vrsta zvučnika
Pun raspon
Veličina zvučnika
Satelitski zvučnik: 48 mm
Trajanje baterije
Oko 24 sata (standardni režim/isključeno svetlo) Oko 14 sati (režim EXTRA BASS/ uključeno svetlo)
Ulazni/izlazni priključci
Mini stereo priključak (ULAZ), USB A priključak, mikro USB
Opseg frekvencija emitovanja
20 Hz – 20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)

Šta je u pakovanju

USB kabl

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini