SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik

SRS-XB3
Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik

redgreenblueblack

Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik

Funkcije

Osetite snagu koju pruža EXTRA BASS™

Inovativna EXTRA BASS™ tehnologija čini ovaj zvučnik savršenim za uživanje u elektronskoj dens muzici i drugim žanrovima sa snažnim bas zvukom. Korišćenjem jedinstvenog digitalnog signalnog procesora kompanije Sony, tehnologija EXTRA BASS poboljšava dubok, prodoran bas. 

Veliki zvučnik (48 mm) punog opsega

Novorazvijeni veliki zvučnik (48 mm) punog opsega napravljen je tako da pruža EXTRA BASS i ima snažni ugrađeni magnet i dug hod membrane radi reprodukcije dubokog basa. Sa druge strane, lagana membrana postiže visok zvučni pritisak kako bi mogla da pruža neophodni zvuk sa prodornim basom.

Vodootporan dizajn

Bez obzira da li želite zabavu da prenesete pored bazena ili samo da koristite zvučnik napolju, vodootporni dizajn garantuje bezbrižnost. 

Trajanje baterije 24 sata

Non-stop zabava. Zahvaljujući produženom trajanju baterije, duže ćete moći da uživate u numerama, što znači da i zabava može još duže da traje. 

Neprimetan prenos uz NFC i Bluetooth®

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite NFC uređaj uz slušalice radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Ostvarite Bluetooth® vezu i sve je spremno za prenos.

Specifikacije

Uprkos kompaktnim dimenzijama, ovaj prenosivi bežični zvučnik daje snažan zvuk sa neverovatnom dubinom zahvaljujući tehnologiji EXTRA BASS.
  • EXTRA BASS za dubok i prodoran zvuk

  • Slušanje jednim dodirom uz NFC i Bluetooth®

  • Trajanje baterije do 24 sata

  • Vodootpornost za bezbrižno korišćenje

  • Kompaktan i prenosiv dizajn

Vrsta zvučnika
2-kanalni zvučnici + 2 pasivna hladnjaka
Veličina zvučnika
Približan prečnik 48mm
Trajanje baterije
24 sata
Ulazni/izlazni priključci
Ulazni stereo mini priključak
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini