SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik

SRS-XB2
Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik

redgreenblueblack

Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik

Funkcije

Osetite snagu koju pruža EXTRA BASS™

Inovativna EXTRA BASS™ tehnologija čini ovaj zvučnik savršenim za uživanje u elektronskoj dens muzici i drugim žanrovima sa snažnim bas zvukom. Korišćenjem jedinstvenog digitalnog signalnog procesora kompanije Sony, tehnologija EXTRA BASS poboljšava dubok, prodoran bas.

Veliki zvučnik (42 mm) punog opsega

Novorazvijeni veliki zvučnik (42 mm) punog opsega napravljen je tako da pruža EXTRA BASS i ima snažni ugrađeni magnet i dug hod membrane radi reprodukcije dubokog basa. Sa druge strane, lagana membrana postiže visok zvučni pritisak kako bi mogla da pruža neophodni zvuk sa prodornim basom.

Vodootporan dizajn

Bez obzira da li želite zabavu da prenesete pored bazena ili samo da koristite zvučnik napolju, vodootporni dizajn garantuje bezbrižnost. 

Zabavljajte se duže uz trajanje baterije od 12 sati

Celodnevna reprodukcija. Zahvaljujući produženom trajanju baterije, duže ćete moći da uživate u numerama, što znači da i zabava može još duže da traje. 

Neprimetan prenos uz NFC i Bluetooth®

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite NFC uređaj uz slušalice radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Ostvarite Bluetooth® vezu i sve je spremno za prenos.

Moderan, kompaktan dizajn 

Savršena kombinacija stila i prenosivosti. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, možete da uzmete zvuk i da ga ponesete gde god poželite. Zabavite se sa prijateljima napolju ili bilo gde u kući. U stvari, ovaj zvučnik izgleda i zvuči odlično gde god da ga stavite. 

Specifikacije

Dugme EXTRA BASS prenosi dens muziku na novi nivo, dok vam kompakti dizajn ovog zvučnika i dugo trajanje baterije omogućavaju da ponesete zabavu sa sobom.
  • EXTRA BASS za dubok i prodoran zvuk

  • Slušanje jednim dodirom uz NFC i Bluetooth®

  • Trajanje baterije do 12 sati

  • Vodootpornost za bezbrižno korišćenje

  • Kompaktan i prenosiv dizajn

Vrsta zvučnika
2-kanalni zvučnici + 1 pasivni hladnjak
Veličina zvučnika
Približan prečnik 42 mm
Trajanje baterije
12 sati
Ulazni/izlazni priključci
Ulazni stereo mini priključak
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini