Zvuk

Vrsta zvučnika
2.1 kanala
Veličina zvučnika
Pun opseg: Približan prečnik 46 mm x 2; Niskotonac: Približan prečnik 62 mm x 1
Izlazna snaga
40 W
Režimi zvuka
ClearAudio+, DSEE

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
30 x 13,2 x 6 cm
Težina
1,9 kg

Bluetooth®

Sistem komunikacije
BLUETOOTH® specifikacija verzije 3.0
Maks. opseg za komunikaciju
Linija vidljivosti, približno 10 m
Kompatibilni profili
A2DP, AVRCP
Podržani kodeci
AAC, LDAC, SBC
Opseg frekvencija emitovanja
20–20.000 Hz (uz uzorkovanje od 44,1 kHz)
Raspon frekvencija
50–22.000 Hz

Interfejs

Ulazni/izlazni priključci
Ethernet, Ulazni stereo mini priključak, USB

Opšte funkcije

Trajanje baterije
10 sati
Izvor napajanja
Napajanje naizmeničnom strujom, Ugrađena punjiva baterija
Potrošnja energije:
Približno 30 W (AC)

Ekologija i ušteda energije

Potrošnja energije (isključen uređaj)
ne postoji
Potrošnja energije (u režimu pripravnosti)
0,3 W
Potrošnja energije (u režimu mrežne pripravnosti) – priključci
5,0 W (Ethernet)/5,0 W (Wi-Fi®)/5,0 W (Bluetooth®)/5,0 W (sa iskorišćenim svim priključcima i mrežnim vezama)
Aktiviran režim pripravnosti
Nakon 15 minuta
Aktiviran režim mrežne pripravnosti – priključci
Nakon 15 minuta (Ethernet, Wi-Fi®, Bluetooth®)
Prekidač za uključivanje/isključivanje bežičnih mreža
Da biste isključili bežičnu funkciju, dok je zvučnik uključen istovremeno pritisnite i zadržite dugmad NETWORK i WPS. Da biste uključili bežičnu funkciju, ponovite istu operaciju.

Bežične veze

Wi-Fi®
Da
Mogućnosti bežične veze
Bluetooth®, Funkcije jednim dodirom (NFC), Wi-Fi®
NFC
Da
DLNA
Da
AirPlay
Da
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
Da

Opcije za boje

whiteblack

Šta je u pakovanju

  • Adapter za napajanje naizmeničnom strujom
  • Wi-Fi® vodič za početak
  • Uputstva za rad
  • Garantni list
Placeholder

Funkcije

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Generisanje bogatog i dubokog basa iz kompaktnog kućišta

SRS-X77 pruža ukupnu izlaznu snagu 40 W RMS preko 2.1 audio kanala (sastoji se od dva zvučnika punog opsega od 46 mm i niskotonca od 62 mm) iz kompaktnog kućišta. Stoga, uprkos dizajnu koji štedi prostor i lepo se uklapa u svakoj prostoriji, može da unese veoma kvalitetan doživljaj slušanja u tu prostoriju.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Pojačajte bas uz zvučnik širokog opsega i dva pasivna hladnjaka

Postignite upečatljivu reprodukciju bas deonica pomoću kompaktnog zvučnika. Dva pasivna hladnjaka rade u kombinaciji sa zvučnikom širokog opsega, reaguju na kretanje vazduha kroz zvučnik i veštački kreiraju prostor u kućištu zvučnika. Taj prostor omogućava da više vazduha prolazi kroz zvučnike, čime se dobija superioran zvuk iz još manjih jedinica, naročito u opsegu niskih frekvencija.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

S-Master digitalno pojačalo: prava čistoća zvuka

Uživajte u najboljem digitalnom zvuku uz S-Master digitalno pojačalo. Zahvaljujući pojednostavljenoj, potpuno digitalnoj putanji signala, S-Master pojačalo reprodukuje digitalne audio signale bez nekoliko analognih faza koje zahtevaju konvencionalna pojačala. Rezultat nije samo veća snaga, već i značajno manja količina izobličenja koja nastaju usled gomilanja toplote.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

DSEE vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom snimku.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

ClearAudio+™ obogaćuje muziku

Clear Audio+™ je jedinstvena tehnologija koja koristi ekspertizu kompanije Sony na polju digitalne obrade signala razvijene tokom generacija usavršavanja zvuka, pa daje bogat i veoma kvalitetan doživljaj slušanja.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Veoma kvalitetan bežični prenos

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u veoma kvalitetnom bežičnom prenosu zvuka putem Bluetooth® veze. Zahvaljujući tome što se prenosi 3 puta više podataka, LDAC pruža unapređen doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Muzika je u vazduhu

Strimovanje zvuka preko Wi-Fi mreže omogućava vam da uživate u omiljenom iTunes® sadržaju pomoću uređaja koji podržavaju AirPlay i Chromecast built-in, kao i da pristupate muzičkim datotekama na računaru ili kućnom medijskom serveru koji podržava DLNA.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

AirPlay omogućava povezivanje proizvoda kompanije Apple

Prenosite omiljeni sadržaj u čitavom domu: potrebna vam je samo žična ili bežična LAN veza, kao i uređaj sa podrškom za AirPlay (kao što je iPod touch™, iPad™ ili iPhone™). Funkcija AirPlay istovremene reprodukcije omogućava prenos iste numere na sve podržane zvučnike, pa svaku prostoriju možete da ispunite zvukom odličnog kvaliteta.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Oslobodite muziku uz slušanje u više prostorija

Ispunite dom zvukom omiljenih numera zahvaljujući slušanju u više prostorija. Funkcija za više prostorija obuhvata režime poput onog za zabave, koji omogućava istovremeno uživanje u istoj muzici putem više zvučnika, kao i ličnog režima za uživanje u različitoj muzici pomoću više zvučnika

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Objedinite muziku uz Sony | Music Center

Preuzmite Sony | Music Center za pametni telefon ili tablet i kontrolišite muzičku kolekciju. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu za veoma lak pristup svim omiljenim numerama, bez obzira da li se nalaze na računaru, serveru ili omiljenoj muzičkoj usluzi na mreži. Aplikacija takođe može da se koristi za prilagođavanje postavki zvuka radi dobijanja odličnog, balansiranog zvuka i upravljanja slušanjem u više prostorija.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Jednostavan način za slanje muzike na zvučnike

Chromecast built-in vam omogućava da strimujete sadržaj omiljenih muzičkih aplikacija sa ličnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite dugme za prenos u muzičkoj aplikaciji na Android telefonu ili tabletu, iPhone/iPad uređaju, Mac®/Windows prenosivom računaru ili Chromebook računaru i izaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Punite pametni telefon pomoću USB priključka

Pametni telefon, tablet ili Walkman® možete da punite pomoću USB veze, bez obzira da li se SRS-X77 napaja pomoću baterije ili naizmenične struje.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Analogni audio ulaz i Ethernet priključak

Povezujte razne izvore na SRS-X77 i uživajte u kvalitetom zvuku. Ova jedinica je opremljena analognim ulazom koji konvertuje analogni signal u digitalni od 96 kHz/24-bitno radi maksimalnog smanjivanja gubitka zvuka. Pored toga, prisutan je Ethernet priključak za stabilnije mrežno okruženje.

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Ponesite ga sa sobom

Izdržljiv i prenosiv, sa ugrađenom baterijom, SRS-X77 vam omogućava da lako uživate u omiljenim numerama bilo gde u kući, u zatvorenom ili na otvorenom (trajanje baterije do 10 sati kada se koristi Bluetooth®). 

Slika – Prenosivi bežični BLUETOOTH®/Wi-Fi zvučnik

Definitive Outline dizajn

Glatka površina i čiste linije obezbeđuju uklapanje ove elegantne lepote sa pozadinom, ali i dalje privlače pažnju minimalističkom prefinjenošću. Naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna