SRS-RA5000

Uživajte u muzici svuda oko sebe

Vrhunski bežični zvučnik SRS-RA5000 sa funkcijom ambijentalnog zvuka koji ispunjava prostoriju promeniće način na koji slušate muziku kod kuće.

SVI BEŽIČNI ZVUČNICI

Vrhunski bežični zvučnik SRS-RA5000 sa ambijentalnim zvukom koji ispunjava prostoriju

SRS-RA5000
SRS-RA5000
Dobitnik nagrade
Red Dot winner 2021 best of the best logo awarded to Xperia PRO
Šta je to ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju?

Bilo da čitate, kuvate, radite ili ćaskate sa prijateljima, ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju predstavlja savršenog pratioca. Poput pozadinske muzike u omiljenom kafiću, zvuk je miran i nenametljiv, a širi se horizontalno i vertikalno, tako da stvara odgovarajuću atmosferu na svim mestima u kući.

Praktičan zvuk koji ispunjava prostoriju
PRAKTIČAN ZVUK KOJI ISPUNJAVA PROSTORIJU
Ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju
ZVUK KOJI ISPUNJAVA PROSTORIJU
360 Reality Audio ili Immersive Audio Enhancement

Budući da 360 Reality Audio numere sadrže podatke o lokaciji trodimenzionalnog zvuka, mogu da pruže vrhunski ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju. Međutim, ako nisu dostupne, to nije problem – Immersive Audio Enhancement, jedinstveni algoritam kompanije Sony, efikasno reprodukuje omiljene stereo numere kao ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju.

360 Reality Audio
Unutrašnjost zvučnika SRS-RA5000 s prikazom sedam pogonskih jedinica
Uz ukupno sedam drajver jedinica čućete razliku

Tri zvučnika koja zvuk usmeravaju prema gore šire muziku vertikalno, a tri bočna zvučnika šire je vodoravno. Njih nadopunjuje niskotonac koji preplavljuje sobu bogatim i dubokim basom.

Pogledajte SRS-RA5000 iznutra
Pametan i jednostavan za korišćenje

RA5000 jednostavno se postavlja i koristi i besprekorno se uklapa u vaš život i dom.

Bluetooth® logotip
Bežična veza uz tehnologiju Bluetooth®

Uparite zvučnik sa pametnim telefonom ili tabletom pomoću tehnologije Bluetooth® i počnite jednostavno da strimujete svoju muzičku kolekciju.

Wi-Fi ikona
Wi-Fi povezivanje

Koristite Wi-Fi vezu da biste pristupali omiljenim internet uslugama za strimovanje putem zvučnika i kontrolisali plejlistu sa telefona.

Spotify Connect™ logotip
Kompatibilno sa uslugom Spotify Connect™

Reprodukujte Spotify sadržaj direktno preko zvučnika pomoću aplikacije Spotify Connect™ na uređaju uz mogućnost punog daljinskog upravljanja.

Logotip tehnologije „Chromecast built-in“
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Muzika u više prostorija

RA5000 lako možete da dodate u grupu zvučnika u Google Home ili Amazon Alexa. Posle ćete moći da reprodukujete različite pesme u nekim prostorijama ili istu muziku u celoj kući uz aplikacije ili preko Assistant zvučnika.

Ilustracija muzike u više soba, sinhronizacija muzike
ISTA MUZIKA
Ilustracija muzike u više soba, različita muzika
RAZLIČITA MUZIKA
Slika glasovne kontrole
Glasovna kontrola

Imate uređaj uz ugr. Google asistent ili Alexa? Ako imate, možete ih koristiti za kontrolisanje RA5000 glasom. Dodajte RA5000 u grupu zvučnika uz Google Home ili Amazon Alexa i dovoljno je da izgovorite šta želite – bilo da je to reprodukovanje muzike, promena jačine zvuka ili aktiviranje drugih funkcija.

Prilagodite postavke uz Sony | Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony | Music Center na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju muzikom. Kao što možete da birate plej liste ili podesite sledeću pesmu, možete i da prilagodite postavke kao što je ekvilajzer.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Slika kontrole jačine zvuka
Automatski podešava jačinu zvuka

Neke numere se reprodukuju preglasno ili pretiho, pa možda morate stalno da podešavate jačinu zvuka. RA5000 rešava problem tako što analizira sve numere i automatski ih reprodukuje uz ujednačenu jačinu zvuka, pa ne morate mrdnuti prstom.

Bežično se povezuje sa televizorom

Poboljšali biste zvuk televizora? Uz Bluetooth® veze, kompatibilni BRAVIA® televizori bežično će slati zvuk na RA5000 za uzbudljiviji doživljaj gledanja. Kraće kašnjenje znači da će se ono što čujete precizno sinhronizovati sa onim što vidite na ekranu.

Zvučnik SRS-RA5000 bežično povezan s televizorom Sony Bravia
Automatska kalibracija zvuka
Kalibracija zvuka

RA5000 bez obzira na položaj možete kalibrisati za optimalne zvučne performanse uz pomoć unutrašnjeg mikrofona i jedinstvenog algoritma kompanije Sony. Pritisnite dugme Immersive Audio Enhancement na kućištu da bi RA5000 pokrenuo kalibraciju.

Kompatibilnost sa HD zvukom

Uživajte uz HD zvuk u najfinijim nijansama zvuka studijskog kvaliteta koji je bolji od kvaliteta CD-a. Strast prema muzici sjedinjuje svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama. 

Logotip za bežični HD zvuk

Specifikacije i funkcije

Promenite doživljaj zvuka kod kuće uz SRS-RA5000, vrhunski bežični zvučnik s ambijentalnim zvukom koji ispunjava prostoriju.
  • Ambijentalni zvuk koji ispunjava prostoriju

  • Immersive Audio Enhancement

  • Jednostavno strimovanje muzike uz Wi-Fi ili Bluetooth®

  • Automatska jačina zvuka održava ujednačene nivoe jačine zvuka od numere do numere

  • Kalibracija zvuka za jednostavno postavljanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Nagrade

Nagrade