SRS-NS7

Vaš nosivi lični bioskop

Prilagodite Dolby Atmos® doživljaj uz SRS-NS7 i BRAVIA XR™ i uživajte u 360 Spatial Sound. Ovaj bežični zvučnik sa trakom oko vrata stvara atmosferični lični bioskop koji vas okružuje radi sasvim novog načina slušanja.

BEŽIČNI ZVUČNICI

SRS-NS7 bežični zvučnik sa trakom za nošenje oko vrata

SRS-NS7
Slika – SRS-NS7 bežični zvučnik sa trakom za nošenje oko vrata
360 Spatial Sound koji se prilagođava vašim ušima uz BRAVIA XR™

Prvi na svetu bežični zvučnik sa trakom za nošenje oko vrata koji podržava Dolby Atmos® uz Sony BRAVIA XR modele. Pogledajte kakav je imerzivni 360 Spatial Sound dok gledate Dolby Atmos® filmove putem naših najnovijih BRAVIA XR televizora uz nenadmašan opseg funkcija za zvuk.

Prepustite se sceni

360 Spatial Sound Personalizer

Uz analizu oblika vaših ušiju SRS-NS7 s priloženim bežičnim predajnikom WLA-NS7 stvara idealni raspored virtuelnih Dolby Atmos zvučnika oko vas. Uronite u scenu i naći ćete se pravo u srcu akcije. 

Uživajte u 360 Spatial Sound

Želite li da iskusite simulirani 360 Spatial Sound uz 360 Spatial Sound Personalizer? Stavite slušalice i poslušajte i sami.

Lični bioskopski doživljaj, samo za vas

Uz Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, uživaćete u optimizovanom zvučnom doživljaju. Aplikacija evidentira i analizira vaš oblik uha, a zatim vam pruže prilagođeno lično polje prostornog zvuka kada se upare sa BRAVIA XR televizorima.

Bežični predajnik WLA-NS7 povezan sa televizorom BRAVIA montiranim na zid
Spajanje

Povežite priloženi bežični predajnik WLA-NS7 s televizorom BRAVIA XR s optičkim kablom i USB kablom.

Bežični predajnik WLA-NS7 sa slušalicama kompanije Sony
Upari

Uparite zvučnik sa trakom za nošenje oko vrata SRS-NS7 s priloženim bežičnim predajnikom WLA-NS7 putem Bluetooth® veze.

Dva ekrana pametnih telefona prikazuju kako aplikacija analizira oblik uha
Personalizacija

Snimite oblik svojih ušiju pomoću aplikacije Sony | 360 Spatial Sound Personalizer i uživajte u personalizovanom prožimajućem doživljaju zvuka.

Osetite atmosferu u areni

360 Reality Audio

Muzika nikad nije bila tako stvarna kao uz 360 Reality Audio. Otvorite kompatibilnu muzičku uslugu na pametnom telefonu i budite potpuno uronjeni kao da ste na koncertu.

Uzbudljiv zvuk koji dolazi svuda oko vas

Kristalno jasna akustika i moćan pritisak zvuka zajedno pružaju bogatiji, dublji i kvalitetniji doživljaj slušanja.

Snimak modela SRS-NS7 spreda uz istaknut X-Balanced Speaker Unit
Unakrsno balansirani zvučnik

Optimalna veličina zvučnika u kompaktnom kućištu. Povećava pritisak zvuka i smanjuje izobličenja za kristalno jasnu muziku i vokale.

Slika čoveka koji nosi SRS-NS7 sa zvučnim talasima zvučnika okrenutog nagore
Zvučnik usmeren prema gore

Usmerava kristalno jasan zvuk direktno prema vama i pritom ne ometa druge osobe. Budite potpuno uronjeni u filmove i muziku čak i u ponoć.

Snimak modela SRS-NS7 spreda sa istaknutim pasivnim hladnjakom
Pasivni hladnjak

Povećava niski frekventni odziv za kristalno jasan zvuk basa. Slušajte gromoglasne zvučne efekte u filmovima i ritmove s dubokim basovima.

Slike i zvuk, u savršenoj sinhronizaciji

Isporučuje se s bežičnim predajnikom

Priloženi bežični predajnik WLA-NS7 smanjuje kašnjenje zvuka da biste mogli potpuno uroniti u Dolby Atmos filmove sa savršeno usklađenim zvukom i slikom.

Nosivi zvučnik SRS-NS7 na komodi sa bežičnim predajnikom WLA-NS7 povezanim sa televizorom BRAVIA montiranim na zid
Stvoren za neprekidnu zabavu

Zahvaljujući fleksibilnom i ergonomskom dizajnu za sigurno nošenje oko vrata, ovaj nosivi bežični zvučnik omogućava sate prijatnog gledanja filmova, TV serija i koncerata.

Savršeno pristaje

Fleksibilan stil

Fleksibilna traka na zadnjoj strani zvučnika omogućava pronalaženje savršenog pristajanja za potpunu udobnost tokom uživanja u zabavnim sadržajima. 

Slika potpuno napunjene baterije sa prikazanim trajanjem baterije od 12 sati
Osmišljen za zabavu

Ne morate brinuti o trajanju baterije tokom filmskih maratona. 12 sati napajanja i do 5 maksimalne jačine zvuka dovoljni su i za najduže filmove i serije.

Slika dva kruga: jedan prikazuje brzo punjenje od 10 minuta, a drugi trajanje baterije od 60 minuta
Povećajte snagu

Ako se nivo napunjenosti smanji usred serije, 10-minutno brzo punjenje pomoću USB type-C kabla pruža do sat vremena dodatne reprodukcije.

Vrhunski i praktični
Prikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeniPrikaz proizvoda SRS-NS7 u 360 stepeni
Snimak nosivog zvučnika SRS-NS7 spreda sa prikazanim završnim slojem od platna
Prednja strana s tkaninom

Površina s tkaninom garantuje ugodno nošenje i korišćenje.

Silikonska traka za nošenje oko vrata i mekana zadnja strana

Sa svojom silikonskom trakom za nošenje oko vrata i mekim zadnjim premazom, ovo je praktični zvučnik sa trakom za nošenje oko vrata za svakodnevnu upotrebu koji se lako čisti.

Snimak nosivog zvučnika SRS-NS7 otpozadi sa prikazanom mekanom silikonskom trakom za nošenje oko vrata
Slika tri posude sa održivim materijalima
Održivost u centru pažnje

Naši proizvodi su dizajnirani da budu elegantni, ali i da čuvaju životnu sredinu. Plastika čini manje od pet procenata materijala pakovanja za SRS-NS7, što odražava posvećenost kompanije Sony umanjenju uticaja naših proizvoda i praksi na okruženje.

Specifikacije i funkcije

Bežični zvučnik sa trakom za nošenje oko vrata s aplikacijom 360 Spatial Sound Personalizer koji vam udobno leži na ramenima za pravi istinskog prožimajućeg doživljaja filmova i muzike.
  • 360 Spatial Sound Personalizer proizvodi Dolby Atmos® filmski okružujući zvuk

  • Zvučnik uravnotežen po osi X okrenut prema gore omogućava prožimajući doživljaj slušanja bez ometanja drugih osoba

  • Fleksibilan i ergonomski prilagođeni za celodnevno nošenje

  • Trajanje baterije do 12 sati, brzo punjenje od 10 minuta za 1 sat reprodukcije

  • Dizajn otporan na prskanje klase IPX4

Vrsta zvučnika
Pun raspon
Veličina zvučnika
32ΦX33mm
Trajanje baterije
Oko 12 sati
Ulazni/izlazni priključci
USB Type-C®
Opseg frekvencija emitovanja
20 Hz–20.000 Hz (uzorkovanje od 44,1 kHz)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini