Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Slike – Prenosivi bežični BLUETOOTH® zvučnik
Muzika koja može da vas prati

SRS-BTM8 je spreman za pokret kada i vi. Ovaj NFC zvučnik se pomoću samo jednog dodira povezuje sa muzičkom bibliotekom na pametnom telefonu radi bežičnog slušanja.

NFC povezivanje jednim dodirom
Bez kablova i bez brige

Povežite se sa muzičkom bibliotekom tako što ćete samo prisloniti NFC uređaj uz gornju stranu zvučnika. Nema potrebe ni za utičnicom za napajanje pošto može da se napaja pomoću baterija.

Crni ili beli, u skladu sa vašim stilom

Uglađene obline i kompaktni oblik modela SRS-BTM8 ne mogu biti elegantniji. Ručka je neprimetno integrisana u kućište, a dugmad su raspoređena na sredini.

Bass Reflex sistem i snažan izlaz
Prefinjen zvuk u svakoj prostoriji

Bass Reflex sistem ovog zvučnika maksimalno ističe zvukove niske frekvencije. Zahvaljujući izlaznoj snazi od 4 W (RMS) možete da uživate u zvuku odličnih performansi u svakoj prostoriji.

Telefoniranje bez upotrebe ruku

Obavljajte pozive bez upotrebe ruku dok kuvate, kucate ili ne radite ništa posebno. Zvučnik ima ugrađen mikrofon i omogućava uparivanje sa NFC ili Bluetooth® telefonima.

Pozivi bez upotrebe ruku
Trajanje baterije 20 sati
Trajanje baterije 20 sati

Slobodno ponesite ovaj zvučnik u dvorište ili u park. Može da se napaja pomoću 4 AA/LR6 baterije koje pružaju do 20 sati reprodukcije.

Specifikacije i funkcije

  • NFC jednim dodirom ili Bluetooth® veza

  • Ugrađen mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

  • Kompaktan i prenosiv dizajn

  • Bass Reflex i izlazna snaga od 4W

  • Napaja se pomoću 4 AA/LR6 baterije koje traju do 20 sati

Šta je u pakovanju

Adapter za napajanje naizmeničnom strujom, Garantni list, Uputstva za rad, *Stavke mogu da se razlikuju u zavisnosti od zemlje i modela

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini