GTK-PG10

Savršen zvuk za zabave napolju

Uz namenski režim za zabave na otvorenom koji širi zvuk dalje, GTK-PG10 napravljen je za upotrebu na otvorenom – čak ima i gornju ploču otpornu na prskanje na koju možete da odložite piće. 

Na otvorenom ili u zatvorenom, izbor je na vama

Bežičan, prenosiv i sa dugim trajanjem baterije, GTK-PG10 savršen je za uživanje u muzici napolju – na zabavi, pikniku ili kampovanju. Možete i samo da presavijete gornju ploču i unesete ga unutra za zvuk koji ispunjava prostoriju bez zauzimanja mnogo prostora.

Slika iz života na kojoj je GTK-PG10 u okruženju otvorenog prostora
NA OTVORENOM PROSTORU
Slika iz života na kojoj je GTK-PG10 u okruženju zatvorenog prostora
U ZATVORENOM PROSTORU
GTK-PG10 sa zatvorenim gornjim pločama
Jasno i glasno

Na otvorenom ili u zatvorenom, GTK-PG10 pruža snažan, moćan zvuk bez kompromisa po pitanju jasnoće. DSP (digitalna obrada signala) automatski prilagođava postavke zvuka kako bi se performanse optimizovale u skladu sa okruženjem.

GTK-PG10 sa zatvorenim gornjim pločama za zvuk okrenut napred
Zvuk okrenut napred

Sa zatvorenim gornjim pločama i gornjim visokotoncima okrenutim napred, GTK-PG10 projektuje zvuk napred da bi se postigla odgovarajuća jačina i jasnoća zvuka.

GTK-PG10 u režimu za zabave na otvorenom sa otvorenim gornjim pločama
Režim za zabavu na otvorenom

Sa otvorenim gornjim pločama, ugrađeni visokotonci okrenuti su nagore i ka spolja, pa šire rasprostiru zvuk za zabave na otvorenom. 

Ikona baterije koja traje 13 sati
Moć za uživanje u zabavi bilo gde

Pravite zabavu na nekom mestu gde nema struje? Nema problema. Ugrađena punjiva baterija napaja zabavu do 13 sati kad je nivo jačine zvuka 25. Čak i pri punoj jačini zvuka, možete da uživate u 5 sati trajanja baterije.

Bluetooth® logotip
Bluetooth® veza za lak prenos muzike

Tehnologija Bluetooth® vam omogućava da strimujete sve svoje omiljene numere i plejliste sa pametnog telefona na zvučnom sistemu.

Ikona za USB
USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Priključite USB memorijski uređaj, pametni telefon ili tablet i reprodukujte sve svoje digitalne datoteke. Uz kompatibilnost sa MP3, WMA, AAC i WAV formatima, uživaćete u zabavi – i istovremeno puniti uređaj.

Ikona FM tjunera
FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve, direktne sportske prenose ili radio-emisije? Samo pronađite stanicu pomoću tjunera za FM radio i saznajte šta se pušta.

Gornja ploča otporna na prskanje

Kad je gornja ploča otvorena, to je savršeno mesto za stavljanje pića i hrane – i nema potrebe da brinete da ćete nešto prosuti jer gornja ploča ima duboke, integrisane držače čaša, otporna je na prskanje i lako se čisti.

Nošenje zvučnika GTK-PG10
Jednostavne za nošenje 

Uzmite ga i uživajte u zabavi gde god da ste. Bez obzira na to da li se opuštate s prijateljima kod kuće ili je u pitanju zabava na otvorenom, kompaktni kockasti dizajn modela GTK-PG10 ima ugrađene ručke radi prenosivosti i praktičnosti.

GTK-PG10 na stativu
Kompatibilno sa stativom 

Koristeći ugrađen otvor za montažu, GTK-PG10 lako može da se postavi na postolje stativa za zvučnik u izdignutom položaju.

Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prilagodite postavke uz Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama pomoću aplikacije Sony | Music Center. Samo je preuzmite na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju muzikom. Možete da podešavate postavke zvuka, birate omiljene plejliste sa telefona ili USB uređaja, kao i da pređete na sledeću numeru bez potrebe da stojite uz zvučni sistem.

Zabavno, jednostavno upravljanje pomoću aplikacije Fiestable

Kontrolišite reprodukciju putem pametnog telefona i aplikacije Fiestable kojoj možete ekskluzivno pristupiti kad preuzmete Sony Music | Center. Možete i da promenite numeru ili prilagodite jačinu zvuka govoreći u pametni telefon – samo izaberite kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu.

Pametni telefon se povezuje sa zvučnikom GTK-PG10 preko aplikacije Fiestable
Google Play logotip
Sony | Music Center za Android
App Store logotip
Sony | Music Center za iOS
Ilustracija veze sa više uređaja
Povezivanje više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona ili tableta putem tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz muzičkih biblioteka, što vam daje još veći izbor.

Ikona mikrofona
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Bez obzira na to da li želite da pevate uz svoje omiljene numere ili da komandujete zabavom, samo priključite mikrofon. GTK-PG10 će uključiti vaše vokale direktno u miks. 

Specifikacije i funkcije

Prenosiv, bežičan i punjiv, GTK-PG10 je savršen za korišćenje napolju – čak ima i namenski režim za zabave na otvorenom koji šire rasprostire zvuk i gornju ploču otpornu na prskanje na koju možete da odložite piće. Odličan je i unutra, sa kompaktnim prostorom koji zauzima horizontalno i jasnim zvukom.
  • Režim zabave na otvorenom šire rasprostire zvuk

  • Gornja ploča otporna na prskanje sa integrisanim držačima za čaše

  • Punjiva baterija pruža do 13 sati reprodukcije

  • Bluetooth® povezivanje za bežično strimovanje muzike

  • FM tjuner vam omogućava da uživate u omiljenim radio emisijama

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini