Slike – Qi™ bežično postolje za punjenje

Funkcije

Kompatibilnost sa uređajima koji podržavaju Qi

CP-WP1 je sertifikovan za Qi bežično punjenje i podržava veliki broj uređaja, uključujući iPhone, Galaxy i Xperia pametne telefone. Pored toga, može da puni i bežične slušalice, pametne satove i druge uređaje sertifikovane za Qi. 

Moderan i praktičan dizajn

Neklizajuće postolje za punjenje i osnova sprečavaju klizanje telefona tokom punjenja. Zaobljena ivica doprinosi elegantnom dizajnu i omogućava vam da brzo i lako uzmete uređaj pre nego što negde krenete.

Kompaktan i elegantan dizajn

Budući da je mali i tanak, uređaj zauzima minimalan prostor na stolu, a njegov elegantan dizajn savršeno se uklapa u svaki dom ili kancelariju.

Lako uočljiva plava LED lampica za status 

Uređaj se optimalno puni kada se uključi plavi LED indikator, što znači da uvek lako možete da postavite telefon tako da učinak punjenja bude maksimalan.

Jednostavno bežično punjenje

Jednostavno stavite telefon na sredinu bežičnog postolja da biste započeli punjenje – nema potrebe za priključivanjem, isključivanjem niti kablovima, tako da je uvek spremno za pokret

Bezbedno punjenje kompanije Sony

Dugogodišnje iskustvo kompanije Sony u oblasti punjenja uređaja osigurava bezbedan i pouzdan rad. Dizajn otporan na toplotu i ekskluzivni pametni kontroler napajanja pružaju ujednačene performanse punjenja čak i nakon više upotreba. Otkrivanje stranih objekata (Foreign Object Detection – FOD) štiti uređaj od toplote ili preopterećenja kada se drugi metalni predmeti kao što su novčići i ključevi stave na postolje ili blizu njega.

Specifikacije
Oslobodite se žica i punite bilo koji Sony, Samsung ili Apple pametni telefon, pametni sat ili slušalice koji podržavaju Qi™ na ovom elegantnom bežičnom postolju za punjenje. Zahvaljujući njegovom tankom i neklizajućem dizajnu, uređaji ostaju na mestu, dok lako uočljiva LED lampica pokazuje da li se optimalno pune. Bezbedno punjenje kompanije Sony štiti od pregrevanja i svaki put omogućava bezbedno i pouzdano punjenje.
  • Bežično punjenje za uređaje koji podržavaju Qi

  • Elegantan dizajn sa neklizajućom površinom

  • Lako uočljiva plava LED lampica pokazuje status punjenja

  • Bezbedno punjenje kompanije Sony sprečava pregrevanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini