Pređi na sadržaj
Slušalice

Bežične slušalice

Povećajte jačinu zvuka i uživajte u muzici pomoću naših bežičnih slušalica. U nastavku saznajte više o kompletnom asortimanu, a zatim izaberite model koji vam savršeno odgovara.

Nova definicija lakog slušanja

Bez obzira da li tražite bežične „bubice“ za trčanje ili model za jake ritmove, Sony ima nešto za vas. Mnoge od naših bežičnih slušalica funkcionišu sa pametnim telefonom radi obavljanja poziva, a produženo trajanje baterije pruža sate slušanja.

Muškarac vežba sa bežičnim slušalicama
Muškarac uživa u najboljim Sony bežičnim slušalicama u pokretu

Pređite na bežičnu vezu

Možete slobodno da se krećete bez kablova – bilo da idete na trčanje, opuštate se na plaži ili se njišete u ritmu. Ne možete ništa da oštetite, da izgubite niti da se upetljate, pa možete da uživate u omiljenoj muzici ili čak da obavljate pozive.

Samo najbolje

Kvalitet je na prvom mestu. Uživajte u zvuku punog spektra sa svakom numerom uz snažne drajvere, široki frekventni opseg i vrhunske komponente. Tražite nešto kompaktnije? Isprobajte naše bežične „bubice“ sa bakarnim kablom za poboljšanu vezu i zvuk.

Bežične slušalice na postolju za punjenje
Slušajte muziku na telefonu pomoću bežičnih slušalica

Slatka jednostavnost

Uspostavite Bluetooth® vezu i odgovarajte na pozive sa pametnog telefona pomoću ugrađenog mikrofona ili sinhronizujte mp3 plejer. Automatsko skeniranje na odabranim modelima garantuje najbolji digitalni signal, pa ćete uživati u odličnom zvuku.