A/V RISIVERI

7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1070

STR-DN1070
Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1070
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1070
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1070
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1070
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DN1070
HD izvanrednost sa izvornom DSD reprodukcijom

7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop

Doživite realističniji, sveobuhvatniji kućni bioskop uz model STR-DN1070. Podržava izvornu DSD reprodukciju bez gubitka kvaliteta i HDR tehnologiju radi poboljšanja dinamičkog opsega slika. 4K rezolucija pruža izvanrednu jasnoću slike dok vam HDCP 2.2 omogućava da uživate u vrhunskim 4K sadržajima preko satelitskih kanala i UHD Blu-ray Disc™ medijuma. Pored toga, pojačalo podržava HD zvuk pa možete da uživate i u zvuku visokog kvaliteta i da još više iskoristite od bežičnog sistema za više prostorija.

Način na koji su to umetnici predvideli

Napredna digitalna tehnologija oponaša analognu stvarnost

Logotip HD zvuka

HD zvuk vam omogućava da uživate u detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Nazivna DSD reprodukcija

Podržava do 5.1 kanala

Uživajte u okružujućem zvuku izuzetno visokog kvaliteta. Model STR-DN1070 podržava izvornu DSD reprodukciju, što znači da nema konverzije, pa možete da uživate u DSD sadržaju bez ikakvih gubitka originalne jasnoće. Nabavite i 5.1-kanalni okružujući zvuk uz DSD 5,6 MHz. 

Formati datoteka za HD zvuk

STR-DN1070 podržava širok opseg formata za HD zvuk, što obuhvata DSD i Linear PCM. Pored toga, reprodukcija je moguća preko USB i DLNA veze, a višekanalne mogućnosti omogućavaju vam da integrišete zvuk visokog kvaliteta u obuhvatajući sistem za okružujući zvuk.

formati datoteka
DSEE HX logotip
Obogaćena muzika

DSEE HX™ povećava kvalitet postojeće muzike na nivo približan onom kod HD zvuka i pruža vam osećaj kao da se zaista nalazite u studiu za snimanje ili na koncertu.

Bioskopski okružujući zvuk u vašem domu

Neka filmsko veče bude za pamćenje uz pravi okružujući zvuk

Fino doterajte svaku notu

Simulirajte akustiku renomiranih svetskih koncertnih dvorana u svom domu

Sound Field tehnologije kompanije Sony vam omogućavaju da simulirate akustiku poznatog bioskopa Keri Grant kompanije Sony Pictures ili tri renomirane svetske koncertne dvorane.

7.2 kanala za okružujući zvuk

7.2-kanalni AV risiver pruža zaista dinamičan okružujući zvuk, a DCAC kompanije Sony toliko pojednostavljuje njegovo optimizovanje za savršen doživljaj zvuka da je potrebno samo da postavite priloženi mikrofon i pritisnete dugme.

Slika za 7.2 kanala
Iskoristite maksimum od Blu-ray Disc™ sadržaja sa HD zvučnim podlogama

Blu-ray Disc™ ima do 10 puta veći kapacitet od DVD-a, pa može da primi mnogo više audio informacija. Ugrađeni dekoderi za Dolby True HD i DTS-HD Master Audio omogućavaju vam da uživate u snažnim i obuhvatajućim zvučnim podlogama sa HD zvukom na najnovijim Blu-ray Disc™ naslovima.

Dolby True HD logotip
Poboljšan bioskopski zvuk

Doživite bogat, višekanalni zvuk uz Dolby True HD – dobijate zvuk bez ikakvog gubitka kvaliteta za filmove i muziku

DTS-HD Master Audio logotip
Slušajte akciju svuda oko sebe

Ako želite sveobuhvatan bioskopski okružujući zvuk, DTS-HD Master Audio reprodukuje studijski zvuk bez gubitka kvaliteta.

Napravite atmosferu zahvaljujući fleksibilnim rešenjima za zvučnike

Bilo da tražite jednostavno podešavanje sa 2 kanala ili kompletan sistem od 7.2 kanala, žično ili bežično, model STR-DN1070 obuhvata sve to i pruža zvuk koji vas okružuje.

Vrhunsko vizuelno iskustvo uz 4K rezoluciju

Uživajte u 4K sadržaju uz podršku za novu HDR tehnologiju za video zapise

4K HDR logotip
Uživajte u 4K sadržaju uz HDCP2.2

Uživajte u 4K sadržaju – HDMI 2.0a – 5 HDMI ulaza i 2 izlaza su u punoj brzini HDMI 2.0a, podržavaju 4K video zapise uz brzinu do 60 kadrova u s i čisto uzorkovanje boja od 4:4:4. Najnoviji HDR signali su podržani a kompatibilnost HDCP2.2 zaštite sadržaja znači podršku za najnovije uređaje za reprodukciju.

Veliki dinamički opseg (HDR)

Zahvaljujući podršci za prenos signala sa HDR-om, možete da uživate u ogromnom povećanju kontrasta i osvetljenosti slike koju donosi. Dodatni detalji u senkama i istaknutim delovima povećavaju ukupnu količinu detalja na slici i oživljavaju boje.

HDR slika
VELIKI DINAMIČKI OPSEG
Konvencionalna slika
KONVENCIONALNO
Poređenje slika od 4:4:4 i 4:2:0
Ima podršku za 4K sliku pune specifikacije

Podržani su formati slike najvišeg kvaliteta, što obuhvata 4K/60p/4:4:4/24-bitno, 4K/60p/4:2:0/30-bitno i 4K/60p/4:2:2/36-bitno, kako biste uživali u 4K doživljaju. Glatka slika uz reprodukciju brzinom od 60 kadrova u sekundi, u kombinaciji sa glatkim prikazom gradacije boja daje besprekorne rezultate. Samo povežite kompatibilni televizor na 4K/60p ulaz da biste istakli pun vizuelni potencijal 4K sadržaja.

Više detalja uz povećanje na 4K

U 2K rezoluciji možete da uživate uz viši kvalitet zahvaljujući tehnologiji za povećavanje rezolucije. 

Povećavanje rezolucije na 4K logotip
Vaša omiljena muzika bez priključenih kablova

Bežične tehnologije, kako bi muzika zvučala kao da je kvaliteta približnog HD zvuku i kako bi slušanje bilo prijatnije

Slika za LDAC
LDAC™: za prenos sadržaja sa HD zvukom

LDAC prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa: 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam omogućava da uživate u HD sadržaju uz izvanredan kvalitet približan HD zvuku.

Dodirnite, povežite i reprodukujte

Uživajte u jednostavnom bežičnom slušanju i preslikavanju sadržaja sa ekrana pametnog telefona uz NFC jednim dodirom. Samo prislonite kompatibilni pametni telefon uz risiver za Bluetooth® zvuk ili Miracast preslikavanje ekrana.

NFC i Bluetooth® logotipi
AirPlay logotip
AirPlay zvuk

Uživajte u muzici sa AirPlay uređaja.

Wi-Fi® logotip
Wi-Fi® veza

Reprodukujte muziku sa kućnog računara i servera

Slušajte muziku u drugoj prostoriji

Bežično slušanje u više prostorija za muziku non-stop

Neka vas ista odlična numera prati kroz kuću pomoću aplikacije SongPal. Koristite SongPal Link da biste grupisali odabrane trake sa zvučnicima i zvučnike kompanije Sony, a zatim strimujte muziku iz različitih muzičkih usluga, sa pametnog telefona, računara ili kućne DLNA mreže u više prostorija u domu.

Slika za bežično slušanje u više prostorija
Lak pristup muzici

Uživajte u jednostavnom pristupu bogatom izboru muzike i drugog sadržaja zahvaljujući usluzi Chromecast built-in (ranije Google Cast™) i usluzi Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Strimujte muziku, Internet radio i podcastove sa pametnog telefona, tableta ili prenosivog računara na audio uređaju. Samo dodirnite dugme za prenos.

Spotify
Spotify Connect

Reprodukujte Spotify preko audio uređaja pomoću aplikacije Spotify kao daljinskog upravljača.

Strimujte uz Chromecast built-in

Strimujte muziku, potkastove i radio iz preko 100 audio aplikacija, što obuhvata YouTube Music i drugo.

Veze čine značajnu razliku

Svestrano povezivanje maksimalno povećava mogućnosti sistema

Povežite sve što je potrebno uz kvalitet kakav zaslužujete

Za zaista dinamičnu konfiguraciju za kućnu zabavu, dostupno je 6 HDMI ulaza i 2 izlaza, prednji USB priključak, optički digitalni i analogni AV priključci. Možete brzo i lako da povežete televizor, Blu-ray Disc™ plejer, pametni telefon i druge uređaje.

HDMI logotip
6 HDMI ulaza i 2 izlaza

Uz 6 HDMI ulaza i 2 HDMI izlaza (što obuhvata i 1 namenski HDMI izlaz za drugu zonu), imate mogućnost povezivanja opreme koju posedujete, kao i prostor za proširenje.

USB logotip
Izvorna DSD reprodukcija preko DLNA ili USB veze

Da biste dobili HD zvuk, reprodukujte DSD preko DLNA mreže povezanih uređaja ili preko USB veze sa velikom brzinom u bitovima od 24 bita / 192 kHz.

Uživanje u tri zone 

Reprodukujte odgovarajuću muziku u pravoj prostoriji

Zahvaljujući funkciji slušanja u tri zone, možete da povežete tri kompleta zvučnika na STR-DN1070 i da slušate isti zvuk u tri prostorije. Risiver takođe može istovremeno da kontroliše dva odvojena izvora. Izaberite koji signal će se slati u koju zonu, što znači da možete da gledate DVD u dnevnoj sobi uz 5.2-kanalni zvuk dok ostali slušaju CD u maloj sobi uz 2-kanalni zvuk. Možete i da uživate u snazi 7.2-kanalnog zvuka, za obuhvatajući doživljaj okružujućeg zvuka u dnevnoj sobi.

U potpunosti dizajniran za kvalitet

Svaki deo igra ulogu u pružanju vrhunskog zvuka

Specifikacije i funkcije

Prenesite doživljaj kućne zabave na novi nivo uz STR-DN1070. HDMI sa podrškom za 4K i HDR kompatibilan je sa najnovijim video standardima, što obuhvata HDCP 2.2 zaštitu sadržaja za 4K sadržaj koji se emituje, Internet i UHD Blu-ray Disc™. HD zvuk pruža obuhvatajući doživljaj, dok vam funkcije Wireless Multi-room i Front Surround pružaju fleksibilnost pri kreiranju audio okruženja.
  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • Okružujući zvuk bez gubitka kvaliteta uz DTS-HD i Dolby TrueHD

  • 6 HDMI ulaza i 2 izlaza uz prenos 4K/60p (4:4:4) signala i podršku za HDCP 2.2 i HDR

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi, AirPlay i Chromecast built-in za strimovanje muzike

Broj poj. Kanali
7 kan.
Ulazni/izlazni priključci
HDMI video ulaz/izlaz (6/2);HDCP 2.2 ulaz/izlaz (6/2);Kompozitni video ulaz (2);Kompozitni izlaz za monitor (1);HDMI ulaz za zvuk (2);Koaksijalni audio ulaz (1);Analogni audio ulaz (4);Optički audio ulaz (1);Izlaz za slušalice (1);Predizlaz za niskotonac (2);USB (1 napred);Ethernet priključak (1)
Težina (kg)
10,5 kg
Chromecast built-in
Da
Spotify Connect
DA
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini