A/V RISIVERI

7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH790

STR-DH790
Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH790
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH790
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH790
Slike – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH790
Unesite bioskopski Dolby Atmos® i DTS:X™ zvuk u dom     

Nadogradite sistem kućne zabave na bioskopski uz 7.2-kanalni AV risiver STR-DH790. I kod kuće uživajte u sveobuhvatnom okružujućem zvuku koji dobijate u bioskopima zahvaljujući podršci za Dolby Atmos i DTS:X. Tu je i superioran kvalitet slike koji odgovara prenosu 4K HDR signala.

Logotipi za Dolby Atmos/DTS:X
Dolby Atmos/DTS:X 

Za zadivljujući okružujući zvuk, kao u najnovijim bioskopima.  

Logotip 4K velikog dinamičkog opsega
Prenos 4K signala velikog dinamičkog opsega

Uživajte u vrhunskom kvalitetu slike sa boljim kontrastom, bojama i osvetljenošću.

Logotip za napredni D.C.A.C
Napredni D.C.A.C

Glatka automatska kalibracija optimizuje i poravnava zvučnike za optimalnu postavku. 

Korak dalje na polju okružujućeg zvuka

Uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X, dobijate okružujući zvuk kakav postoji u bioskopima. Bogat, realističan i sveobuhvatan. 

Dolby Atmos logotip
Prepustite se akciji uz Dolby Atmos

Dolby Atmos pruža zapanjujući realizam uz okružujući zvuk od 360° jer precizno pozicionira zvuk iz svakog ugla u vašem okruženju – čak i iznad vas. Rezultat je bogat zvuk koji vas potpuno obuhvata.

DTS:X logotip
Realističan zvuk nezavisno od konfiguracije uz DTS:X

DTS:X dekodiranje pruža višedimenzionalni okružujući zvuk koji se u realnom vremenu prilagođava konfiguraciji zvučnika. Zvuk se precizno postavlja iznad i oko vas zahvaljujući dekodiranju zvuka koje se prilagođava predmetima.

Fleksibilna postavka koja se uklapa u svaki dom 

Bez obzira na to kakav prostor ili postavku koristite, fleksibilni STR-DH790 u kombinaciji sa zvučnicima pruža vam sveobuhvatan upečatljiv zvuk.

Superiorni zvuk uz Advanced D.C.A.C

Ako radite sa različitim kombinacijama zvučnika, naša tehnologija savršene automatske kalibracije omogućiće da sve pružaju zvuk istog visokog kvaliteta. Automatic Phase Matching ujednačava karakteristike faza zvučnika sa prednjim levim i desnim kanalima zvučnika, tako da sve zajedno pruža savršen doživljaj okružujućeg zvuka.

Jasnija slika uz veliki dinamički opseg

Zahvaljujući podršci za prenos signala sa velikim dinamičkim opsegom (HDR), možete da uživate u neverovatnom povećanju kontrasta i osvetljenosti koju donosi. Više detalja u senkama i istaknutim delovima dodatno povećavaju ukupnu količinu detalja na slici i oživljavaju boje. Podržani su najnoviji HDR standardi kao što su HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision™. 

Jasan kontrast uz velik dinamički opseg
HDR
Kvalitet slike bez velikog dinamičkog opsega
SDR
Neverovatan 4K kvalitet slike
Ujednačeno zadivljujući 4K kvalitet 

Održite 4K kvalitet od izvora do ekrana. Prenos 4K signala omogućava prenos signala preko risivera bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike, uz HDCP 2.2 kompatibilnost.

Pametnije uspostavljanje Bluetooth® veze 

Pored toga što sa uređajem STR-DH790 možete da se povežete pomoću Bluetooth® veze i strimujete sve svoje omiljene numere, Bluetooth® Standby vam omogućava da uključujete risiver direktno sa uparenog pametnog telefona ili tableta.

Pametno Bluetooth povezivanje
Savršeno prilagođen kućnoj zabavi  

STR-DH790 je dizajniran tako da se savršeno uklopi u vaše postojeće kućno okruženje. Zahvaljujući tanjem profilu i obilju ulaza i izlaza, samo ga priključite i uživajte u kvalitetu bioskopa sa svog kauča.

Specifikacije i funkcije

Nadogradite sistem kućne zabave na bioskopski uz 7.2-kanalni AV risiver STR-DH790. I kod kuće uživajte u sveobuhvatnom okružujućem zvuku koji dobijate u bioskopima zahvaljujući podršci za Dolby Atmos i DTS:X. eARC omogućava uživanje u najnovijim audio formatima pomoću HDMI kabla i kompatibilnog televizora. Tu je i superioran kvalitet slike koji odgovara prenosu 4K HDR signala.
  • Kvalitetan okružujući zvuk uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X

  • 4 HDMI ulaza i 1 izlaz uz prenos 4K/60p (4:4:4) signala i podršku za HDCP 2.2 i HDR

  • Lako uspostavljanje Bluetooth® veze

  • Dizajn koji štedi prostor omogućava uklapanje u jedinice za medijume

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini