Pojačalo

Broj poj. Kanali
7 kan.
HD - D.C.S. (Digital Cinema Sound)
DA
Noćni režim
DA
Portable Audio Enhancer
DA
Sound Field Program (2 kanala/više kanala) 
DA
Program zvučnog polja (A.F.D)
DA
Program zvučnog polja (Slušalice)
DA

Video karakteristike

Izlaz 4K
DA
Povratni kanal za zvuk
DA
HDMI® prenos signala
DA
3D preko HDMI® veze
DA
A/V SYNC
DA (fiksno)
BRAVIA® SYNC™ (CEC Control)
DA (reprodukcija jednim dodirom, kontrola zvuka na sistemu, isključivanje sistema)
1080p/24p
DA
Programabilni HDMI® video ulaz
DA
Deep Color
DA
x.v.Color (xvYCC)
DA

Automatska kalibracija zvučnika

DCAC (Digital Cinema Auto Calibration)
DA

Funkcije tjunera

Unap. pod. kanal (FM/AM)
TTL60 (-/-/30/30)
RDS
DA

Interfejs

Ulazni/izlazni priključci
HDMI® video ulaz/izlaz (4/1);Kompozitni video ulaz (2);Kompozitni izlaz za monitor (1);Optički audio ulaz (2);Koaksijalni audio ulaz (1);Analogni audio ulaz (4);Izlaz za slušalice;USB (1 napred: iPhone/WM);MHL (1 pozadi)

Format dekodera

DTS HD/DolbyTruHD/Dolby® Digital+
DA/DA/DA
Dolby® Digital/DTS
DA/DA
Dolby® Digital EX
DA
DTS-ES (MATRIX6.1/brDISCRETE6.1)
DA
DTS® 96/24
DA
Dolby® Prologic®
DA
Dolby® Prologic® II
DA
Dolby Dual MoNO
DA
96 k 24-bitni PCM
DA

Ekologija i ušteda energije

Potrošnja energije (u režimu pripravnosti)
0,2 W
Potrošnja energije (u režimu mrežne pripravnosti) – priključci
0,4 W (Bluetooth®)
Aktiviran režim pripravnosti
Nakon 19 minuta
Aktiviran režim mrežne pripravnosti – priključci
Nakon 19 minuta (Bluetooth®)
Prekidač za uključivanje/isključivanje bežičnih mreža
Promenite postavku Bluetooth® režima pripravnosti u (MENU (MENI) -- Bluetooth (BT) -- BT STANDBY (BT PRIPRAVNOST) -- ON/OFF (UKLJ./ISKLJ.))

Opšte funkcije

Automatska funkcija pripravnosti
DA
GUI (grafički korisnički interfejs)
DA

Veličina i težina

Dimenzije (Š x V x D mm):
430 x 156 x 329,4 mm
Težina (kg)
8,1 kg

Funkcije

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Bežični prenos uz Bluetooth

Bežično prenosite zvuk omiljenih numera i aplikacija uz Bluetooth®. Nakon uparivanja sa skoro svakim pametnim telefonom ili tabletom, možete da uživate u muzici, pa čak i da upravljate plejlistama i jačinom zvuka direktno sa uređaja.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologija Near Field Communication (NFC) pretvara složeno podešavanje u stvar prošlosti. Samo prislonite NFC uređaj uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i Bluetooth® prenos sadržaja može da počne. Nemate NFC? Nema problema. I dalje možete ručno da uspostavite Bluetooth® vezu pomoću menija sa postavkama na uređaju.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

7.2-kanalni risiver za obuhvatajući okružujući zvuk

Prepustite se zabavi uz 7.2 kanala okružujućeg zvuka koji ispunjava prostoriju. Namenski kanal vam omogućava da povežete dva aktivna niskotonca kako biste ravnomerno rasporedili bas po prostoriji. Bez obzira da li gledate filmove, igrate igre ili slušate omiljene numere, uživaćete u novom nivou doživljaja zabave.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Objedinite muziku pomoću aplikacije SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad muzičkom kolekcijom. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu za veoma lak pristup svim omiljenim numerama, bez obzira da li se nalaze na računaru, serveru ili omiljenoj muzičkoj usluzi na mreži. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite za prilagođavanje postavki kako biste dobili odličan, balansiran zvuk.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

DTS-HD™ za preciznost studijskog originala

Uživajte u preciznom i detaljnom zvuku kod kuće. Uz DTS-HD Master Audio uživaćete u originalnim, nekomprimovanim zvučnim podlogama omiljenih Blu-ray Disc™ i filmova koje prenosite – baš kao što je režiser predvideo. DTS-HD High-Resolution Audio takođe pruža intenzivno detaljnu reprodukciju muzičkih nastupa i omogućava da svaka nota dođe do izražaja uz kvalitet skoro poput studijskog.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Dolby® TrueHD za zvuk kakav je režiser predvideo

Uživajte u neprikosnovenom kvalitetu zvuka uz Dolby TrueHD koji daje zvuk bez ikakvog gubitka kvaliteta za filmove i muziku. Reprodukovanjem zvuka identičnog originalnim studijskim snimcima, pruža neprevaziđenu vernost zvuka za Blu-ray Disc™, DVD i preuzeti sadržaj.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Žično preslikavanje prikaza uz MHL

Zaista uvećajte prikaz sadržaja sa pametnog telefona uz žično MHL preslikavanje. Jednostavno je: Povežite pametni telefon na televizor pomoću HDMI priključka sa podrškom za MHL, a zatim sadržaj ekrana telefona prikažite na televizoru. Koristite telefon za pomeranje, uvećavanje, premeštanje i biranje sadržaja kako bi svi uživali u njemu na velikom ekranu. Telefon se takođe puni preko te veze, pa nikada nećete ostati bez napajanja.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Prenos 4K signala za 4K sadržaj

Održite 4K kvalitet od izvora do ekrana. Funkcija prenosa 4K signala omogućava „prenos“ 4K podataka i njihovo prikazivanje na 4K televizoru ili projektoru bez kompromisa po pitanju kvaliteta slike. To čini ovaj AV risiver savršenim partnerom za 4K televizore i plejere, uz četiri puta više detalja nego u Full HD rezoluciji, sada i u budućnosti.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Digital Cinema Auto Calibration optimizuje zvuk

Kako biste na najbolji način iskoristili sistem kućnog bioskopa, Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) automatski optimizuje zvuk na osnovu vašeg položaja sedenja u odnosu na zvučnike. Samo upotrebite priloženi mikrofon da biste obavili akustička merenja za svoj sistem zvučnika, a zatim prepustite sistemu da obavi podešavanje i doterivanje zvuka u skladu sa tim.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

HD Digital Cinema Sound® za snažni bioskopski zvuk

Prenesite akustiku kultnog bioskopa u dom. Razvijena u saradnji sa kompanijom Sony Pictures Entertainment, tehnologija HD Digital Cinema Sound® zasnovana je na psihoakustičkim merenjima obavljenim u čuvenom bioskopu Keri Grant koji se koristi za produkciju zvuka za velike filmske naslove. Simuliranje položaja zvučnika i akustike bioskopa omogućava vam da svakom filmu pružite holivudski tretman.

Slika – 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop | STR-DH750

Sveobuhvatno povezivanje uz asortiman priključaka

Savršena audio-video centrala; ovaj risiver ima 4 HDMI ulaza sa funkcijom prenosa 3D i 4K signala i 1 HDMI izlaz, kao i USB, optičke i koaksijalne SPDIF digitalne i uobičajene analogne AV priključke, pa vam neće zafaliti priključaka za Blu-ray Disc™ i DVD plejer, televizor, konzolu za igre, CD plejer i druge uređaje.