Slike – DVD risiver sa LCD ekranom od 15,7 cm (6,2”)
Slike – DVD risiver sa LCD ekranom od 15,7 cm (6,2”)
Slike – DVD risiver sa LCD ekranom od 15,7 cm (6,2”)
Neograničena zabava na putu

Dvostruka DIN AV jedinica sa podrškom za pametne telefone i DVD plejerom

Omiljena zabava vam je nadohvat ruke uz ovu BLUETOOTH® AV centralnu jedinicu sa navigacijom. Odmah povežite kompletnu mobilnu muzičku biblioteku ili koristite DVD plejer da biste na svako putovanje mogli da ponesete omiljene filmove i televizijske emisije. 

Logotip Extra Bass
Obuhvatajući zvuk

Muzika zvuči jasno i prirodno nezavisno od jačine zvuka uz pojačanje od 4 x 55 W i EXTRABASS™.

Bluetooth®, USB i NFC logotipi
Toliko načina za reprodukciju muzike

Lako pristupite muzici sa pametnog telefona uz više načina povezivanja.

Logotip TOMTOM
Podrška za navigaciju

Pretvorite risiver u sistem za navigaciju sa ekranom osetljivim na dodir tako što ćete povezati naš opcioni priključni komplet za modul.

Povežite i upravljajte, na svoj način

Slušanje muzike na putu nikada nije bilo jednostavnije. Uspostavite bežičnu ili žičnu vezu da biste pristupili biblioteci numera i upravljajte reprodukcijom pomoću dugmadi ili putem glasovnih komandi.

Strimujte muziku za tren

Prislonite poleđinu telefona sa podrškom za NFC uz točkić za jačinu zvuka na risiveru da biste uspostavili bežičnu vezu jednim dodirom. Pored toga, možete i da kreirate Bluetooth® vezu pomoću postavki na mobilnom uređaju. 

Ilustracija vozača u automobilu, sa linijama koje ukazuju na govor
Povedite Siri na put

Želite da upravljate iOS mobilnim telefonom ili tablet računarom bez skretanja pažnje sa vožnje? Siri Eyes Free upravlja reprodukcijom muzike, pomaže sa navigacijom, čita poruke i još toga.

Ikona upravljanja glasom
Glasovna kontrola za Android

Koristite glasovnu kontrolu da biste dobili uputstva, slali poruke i reprodukovali numere na Android pametnom telefonu.

USB i AUX logotipi
Povezivanje pomoću USB i AUX ulaza

Nemate Bluetooth uređaj? Nema problema. Samo priključite mobilni uređaj, memorijski uređaj ili MP3 plejer na USB priključak za pristup svim pesmama. Možete i da kablom povežete izlaz slušalica muzičkog plejera sa AUX ulazom risivera.

Sve je u muzici

Napravite atmosferu za svako putovanje uz snažni, bogati zvuk koji čini da vaše omiljene numere zvuče još bolje. Možete čak i da dodate još pojačala kako biste napravili zvučni sistem za automobil iz snova.

Slika računarskog čipa Dynamic Reality Amp 2
4 x 55 W za odličan zvuk pri svim jačinama 

Naš Dynamic Reality Amp 2 smanjuje količinu spoljnog šuma u lancu signala, što za rezultat ima 4 x 55 W poboljšane jasnoće, čak i kada pojačate do daske. 

EXTRABASS i EQ5
EXTRABASS i EQ5 Advanced

Uz dva različita režima pojačanja, EXTRABASS dodaje numerama duboke niske frekvencije. Plus EQ5 Advanced omogućava vam da po želji podešavate frekvenciju.

Slika zvučnika i logotip 3-kanalnog predizlaza
3-kanalni predizlaz pruža više opcija za zvučnike

Želite da napravite kompletan audio sistem za automobil? Povežite dodatna pojačala za zvučnike i niskotonce pomoću 3-kanalnog predizlaza, za još veću jačinu i dinamiku zvuka.

Reprodukujte video svuda

Svaki put kada automobil nije u pokretu uživajte u omiljenim filmovima i televizijskim emisijama pomoću ugrađenog DVD plejera. 

Slika modela XAV-650BT sa prednje strane na kojoj su prikazana dugmad menija na ekranu
Inteligentni ekran osetljiv na dodir

Lako ostvarite punu kontrolu pomoću velike dugmadi na ekranu osetljivom na dodir. Prilagodite interfejs kako bi se uklapao sa enterijerom automobila tako što ćete odabrati neku od pet šema boja.

Podrška za kameru za kretanje unazad

Imate instaliranu kameru za kretanje unazad? Svaki put kada menjač postavite u položaj za kretanje unazad ili dodirnete ikonu kamere, na ekranu će se jasno prikazati video. Koristite prilagodljive linije vodilje na ekranu za kretanje unazad.

Slika sa kamere za kretanje unazad koja prikazuje mesto iza automobila, prikazana na ekranu AV centralne jedinice

Specifikacije i funkcije

Uživajte u omiljenoj muzici, filmovima i drugom sadržaju u automobilu pomoću ovog AV centra prilagođenog pametnim telefonima koji podržava navigaciju. Povežite mobilni uređaj za nekoliko sekundi pomoću USB veze ili funkcije Bluetooth i slušajte bogat zvuk uz snažno pojačalo od 4 x 55 W i EXTRA BASS pojačavanje.
  • Trenutno povežite pametni telefon pomoću NFC™ veze i bežične tehnologije Bluetooth®

  • Reprodukujte filmove i TV emisije pomoću DVD plejera

  • Podrška za kameru za kretanje unazad radi lakog parkiranja

  • Povežite mp3 plejer ili memorijski uređaj uz USB priključak

  • Postignite snažan zvuk uz Dynamic Reality Amp 2 snage 4 x 55 W

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici