RISIVERI I PLEJERI

Medijski risiver sa ekranom od 16,3 cm (6,4 inča) i funkcijom BLUETOOTH

XAV-AX100C2
Slika – Medijski risiver sa ekranom od 16,3 cm (6,4 inča) i funkcijom BLUETOOTH
Slike – Medijski risiver sa ekranom od 16,3 cm (6,4 inča) i funkcijom BLUETOOTH
Slike – Medijski risiver sa ekranom od 16,3 cm (6,4 inča) i funkcijom BLUETOOTH
Slike – Medijski risiver sa ekranom od 16,3 cm (6,4 inča) i funkcijom BLUETOOTH

Funkcije

Kontrolišite i gledajte sve na ekranu od 16,3 cm osetljivom na dodir

Vidite sve jasno na ekranu od 16,3 cm (6,4 inča). Brze kontrole dodirom omogućavaju vam da prikazujete mape, sortirate plejliste i upućujete telefonske pozive – i to pomoću samo jednog dodira.

10-pojasni ekvilajzer vam omogućava da prilagodite zvuk

Slušajte muziku kako želite uz ugrađeni grafički ekvilajzer. Smanjujte i pojačavajte deset različitih frekvencija za neograničen broj opcija za doterivanje zvuka.

Pojačavanje od 4 x 55 W za jasan, moćan zvuk

Dynamic Reality Amp 2 pruža snagu od 4 x 55 W, pa muziku možete da reprodukujete koliko god glasno ili tiho želite. Ovo pojačalo ima 47% manji interni otpor od konvencionalnih pojačala, za jači izlaz i jasan, prirodan zvuk pri svim jačinama.

Tri predizlaza vam omogućavaju da proširite zvučni sistem

Želite da napravite sopstveni zvučni sistem za automobil? Tri predizlaza vam pružaju neograničene mogućnosti za proširivanje konfiguracije. Priključite željena pojačala i niskotonce da biste prilagodili zvuk.

Dynamic Stage Organiser kreira virtuelne zvučnike na instrument tabli

Uživajte u muzici autentičnog zvuka pomoću bilo koje konfiguracije uz tehnologiju Dynamic Stage Organiser (DSO). Ako se zvučnici nalaze u vratima, to može da utiče na zvuk koji proizvode. DSO ponovo kalibriše njihov frekventni izlaz, pa muzika zvuči kao da dolazi iz zvučnika na instrument tabli.

Rotirajući točkić za kontrolu bez ometanja

Ergonomski rotirajući točkić pruža vam jednostavan pristup korisnim funkcijama dok ste na putu. Okrenite ga da biste prilagodili jačinu zvuka ili pritisnite integrisano dugme da biste pristupili menijima za kontrolu zvuka. Možete i da duže pritisnete dugme kako biste koristili komande za glasovnu kontrolu.

Podrška za kameru radi lakog kretanja unazad

Ako imate instaliranu kameru za kretanje unazad, možete da je koristite kao pomoć pri parkiranju. Svaki put kada dodirnete ikonu kamere za kretanje unazad ili menjač postavite u položaj za kretanje unazad, na ekranu će se trenutno prikazati video sa kamere. Prilagodljive linije vodilje pomažu vam da se glatko i bezbedno krećete unazad.

Specifikacije

  • Povežite se sa pametnim telefonom uz Bluetooth®

  • Postignite snažan zvuk uz Dynamic Reality Amp 2 snage 4 x 55 W

  • Napravite virtuelne zvučnike na instrument tabli uz Dynamic Stage Organiser

  • Ergonomski rotirajući točkić za rukovanje bez ometanja

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini