RISIVERI I PLEJERI ZA AUTOMOBIL

Bluetooth® DAB multimedijalni risiver od 6,2 inča (15,7 cm) sa funkcijom WebLink™ Cast

XAV-1550D
XAV-1550D, primarni
XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Poboljšano povezivanje, manje odsjaja

Na svakom putovanju uživajte u prikazanom sadržaju sa pametnog telefona zahvaljujući funkciji WebLink™ Cast. Ekran osetljiv na dodir koji sprečava odsjaj dijagonale 6,2 inča (15,7 cm) budi se odmah čim pokrenete vozilo i pruža vam intuitivnu kontrolu nad muzikom, komunikacijom i drugim.

weblink
WebLink™ Cast prikazuje sadržaj sa telefona

Povežite kompatibilni Apple ili Android pametni telefon da biste ga prikazivali i direktno kontrolisali sa ekrana audio sistema za automobil.

protiv odbljeska
Jasan, brz ekran osetljiv na dodir bez odsjaja

Ekran osetljiv na dodir koji sprečava odsjaj veličine 6,2 inča (15,7 cm) omogućava intuitivnu kontrolu nad reprodukcijom muzike, upućivanjem telefonskih poziva i još mnogo toga.

dab
Slušajte DAB+ radio

Uključite DAB+ radio za još više opcija i još bolji kvalitet zvuka. Risiver hvata i vaše omiljene stanice sa DAB radija.

Kompatibilno sa funkcijom WebLink™ Cast

WebLink™ je lagana platforma za prikaz aplikacija osmišljena za upotrebu u vozilima. Kad se sada povežete sa Android ili iOS uređajem, možete da prikazujete ekran pametnog telefona na ekranu uređaja XAV-1550D i uživate u pouzdanoj i dinamičnoj infozabavi dok ste na putu.

Jasan i brz ekran osetljiv na dodir koji sprečava odsjaj

Sve što vam je potrebno dobijate pomoću jednog dodira zahvaljujući ekranu osetljivom na dodir koji sprečava odsjaj veličine 6,2 inča (15,7 cm) sa velikim jednostavnim ikonama za izbor izvora i postavke.

XAV-1550D
Kontrola pomoću okretanja ili pritiska

Ergonomski rotirajući točkić olakšava rad. Okrenite ga za kontrolu jačine zvuka ili pritisnite integrisano dugme za pokretanje menija kontrole zvuka.

Slušajte muziku na svoj način

Veliki broj opcija za prilagođavanje omogućava vam da podesite audio doživljaj u skladu sa svojim željama, dok uz ugrađeno pojačavanje snage 4 x 55 W muzika zvuči jasno čak i kada dosta pojačate zvuk.

Brzo buđenje

Zahvaljujući funkciji Brzo buđenje, spremni ste za pokret čim pokrenete vozilo.

ručni radio
XAV-1550D
Podržava zadnju kameru

Imate instaliranu zadnju kameru? Na ekranu možete da vidite snimke sa nje, kao i prilagodljive smernice koje vam omogućavaju da se bezbedno parkirate.

Laka instalacija uz kompaktno zadnje kućište

Uprkos double-DIN ekranu, zadnje kućište je dosta manje od standardnih double-DIN jedinica. To umnogome olakšava instalaciju i ostavlja dovoljno prostora za kablove i drugi pribor iza ekrana.

XAV-1550D

Specifikacije i funkcije

Povežite pametni telefon pomoću funkcije WebLink™ Cast za preslikavanje prikaza i slušajte bogat zvuk uz moćno pojačavanje od 4 x 55 W i EXTRA BASS™. Ekran osetljiv na dodir koji sprečava odsjaj dijagonale 6,2 inča (15,7 cm) budi se ubrzo pošto pokrenete vozilo i pruža vam intuitivnu kontrolu nad muzikom, upućivanjem telefonskih poziva i mnogim drugim opcijama.
  • Preslikavanje i kontrola izabranih aplikacija sa pametnog telefona uz WebLink™ Cast

  • Ekran osetljiv na dodir bez odsjaja sa brzim pokretanjem

  • EXTRA BASS™ pojačava niske tonove

  • Sertifikat Digital Radio Tick Mark

  • Podrška za kameru za kretanje unazad za bezbednu vožnju u rikverc

Izlazna snaga
55 W x 4
Predizlaz
3 predizlaza (prednji/zadnji/niskotonac x 1)
Dijagonala ekrana (inč / mm)
6,2 inča
Kontrola USB uređaja (audio kodek)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
Kontrola USB uređaja (video kodek)
MPEG4-SP/AVC (H.264 Baseline)/WMV/MKV/XviD
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini