Slike – CD risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – CD risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – CD risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – CD risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®

4 x 100 W snage za putovanje

Uz dovoljno tutnjajuće snage koja može da se poredi sa onom koju pruža spoljno pojačalo, risiver za automobil MEX-XB100BT garantuje da ćete osetiti svaki takt i bas deonicu dok krstarite putem. Živopisno LED osvetljenje usklađeno sa ritmom unosi dašak boje u svaku numeru, dok vam nove funkcije glasovne kontrole pomažu da ostanete bezbedni i usredsređeni za volanom.

Media Object

Pogledajte video zapis

Digitalno pojačalo od 4 x 100 W

Četvorokanalno digitalno pojačalo

Digitalno poačalo od 4 x 100 W pruža nivo snage koji je ekvivalentan onom kod spoljnog pojačala.

SongPal

SongPal

Preuzmite kontrolu nad čitavom muzičkom bibliotekom. SongPal vam omogućava da pronađete željenu numeru, da istražujete aplikacije i da podešavate jačinu zvuka – sve to pomoću glasa.

NFC

Povežite se

Reprodukujte omiljene numere sa odabranih pametnih telefona pomoću risivera MEX-XB100BT. Samo koristite slušanje jednim dodirom pomoću tehnologije NFC da biste trenutno prenosili muziku preko Bluetooth® veze.

Snažan i upečatljiv zvuk

Zahvaljujući izuzetno efikasnom pojačalu klase D u risiveru, MEX-XB100BT može da pruži izvanrednu snagu (4 x 100 W) iz kompaktnog kućišta. Pojačalo takođe maksimalno smanjuje eletromagnetne smetnje koje mogu da generišu šuštanje tokom povećavanja jačine zvuka, pa slobodno možete da uživate u poboljšanom kvalitetu zvuka na svim jačinama.

Izlazna snaga 4 x 100 W
Optimizovan raspored elektronike

Optimizovan za izvanredne rezultate

Od izbora komponenti do rasporeda elektronike, MEX-XB100BT je optimizovan za izuzetno efikasan prenos električne energije sa niskim nivoom šuma.

Blok napajanja postavljen je tako da se maksimalno smanjuje gubitak struje

Precizno pozicioniranje bloka napajanja

Postavljanjem bloka napajanja blizu ulaznog priključka i digitalnog pojačala maksimalno se smanjuje gubitak struje, dok elektrolitski kondenzatori garantuju precizan i dinamičan bas.

Veći hladnjak za poboljšanu ventilaciju

Poboljšana efikasnost ventilacije

Veliki hladnjak (približno 30% teži od onih koji se ugrađuju u konvencionalne modele) sa optimalno dizajniranom strukturom krilaca obezbeđuje efikasniju ventilaciju toplote.

MEGA BASS

Osetite tutnjajuće ritmove

Direktno aktivirajte Mega Bass jednim klikom

Aktivirajte Mega Bass jednim dugmetom i poboljšajte niske tonove, uz osvetljenje koje pulsira u ritmu. Za razliku od konvencionalnih tehnologija za poboljšavanje basa, Mega Bass maksimalno smanjuje izobličenja na svim jačinama zvuka optimalnim podešavanjem frekvencije i pojačanja.

Brži načini za povezivanje

Uživajte u više načina za uspostavljanje brze veze zahvaljujući Bluetooth® automatskom uparivanju i slušanju jednim dodirom putem tehnologije NFC.

NFC

NFC na jedan dodir

Povežite odabrane NFC uređaje na risiver pomoću jednog dodira zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji NFC.

Bluetooth® automatsko uparivanje

Bluetooth® automatsko uparivanje

Automatski uparite iPod ili iPhone pomoću tehnologije Bluetooth®. Samo povežite uređaj na USB priključak, uključite Bluetooth® funkciju i spremni ste.

SongPal

Objedinite muziku

SongPal pruža glasovnu kontrolu nad čitavom muzičkom bibliotekom i osnovnim funkcijama risivera – od pronalaženja željene numere uz List Browse do istraživanja video aplikacija i usluga za navigaciju. Nova funkcija Auto Read Out takođe vam omogućava da ostanete u toku bez ometanja vožnje.

Lični pomoćnik u automobilu

Uz Siri Eyes Free, korisnici iPhone uređaja mogu da upravljaju pozivima, podukama, muzikom i obaveštenjima sa društvenih mreža. Kažite Siri da obavi poziv bez upotrebe ruku, napiše poruku ili izabere i pusti muziku, što znači da bezbedno možete obavljati više zadataka istovremeno.

Siri Eyes Free

Ništa ne zvuči tako dobro

Trodimenzionalni zvuk koji ispunjava automobil

Procesor zvuka daje snažan zvuk, te svaka numera zvuči onako kako je producent zamislio. A zahvaljujući tehnologiji digitalne obrade zvuka, možete da prilagodite zvuk ličnim željama i dobijete idealan zvuk u kolima, bez obzira na izvor muzike.

Muzika koja ne miruje

Odaberite gde želite da čujete idealan zvuk. Funkcija za podešavanje položaja za slušanje usmerava zvuk na prednje levo ili desno sedište, na oba prednja sedišta ili na celu kabinu. Time se svaka numera optimizuje, bez obzira na položaj putnika ili vozača.

Digitalni ekvilajzer

10-pojasni digitalni ekvilajzer

Stvorite savršeni audio izlaz za razne muzičke stilove pomoću deset memorisanih postavki zvuka.

Filteri niskih i visokih učestanosti

Filteri niskih i visokih učestanosti

Pošto razdvajaju zvučni opseg, ovi filteri garantuju snažan bas, jasne srednje i besprekorne visoke tonove, čime se dobija precizno zvučno polje.

Osvežite instrument-tablu

Doživite do 35.000 različitih varijacija boja dok pulsiraju u ritmu muzike uz novi dvozonski Dynamic Colour Illuminator. Takođe možete da prilagodite prikaz na dvorednom LED displeju kako biste kreirali pravu atmosferu za vožnju.

USB reprodukcija

Više muzike u pokretu

Povežite mp3 plejer ili drugi USB uređaj i uživajte u omiljenim numerama u pokretu.

Pojačajte bas

Serija Sony XB Extra Bass zvučnika punog opsega savršeno se uklapa sa MEX risiverom. Svaki 3-sistemski koaksijalni zvučnik daje topao precizan bas kroz MRC drajver širokog opsega koji ne stvara izobličenja bez obzira na jačinu zvuka zahvaljujući visokom nivou upravljanja snagom.

Bas zvučnici koji se najbolje uklapaju
Specifikacije i funkcije
Uz izlaz za napajanje od 4 x 100 W od kog se sve trese – što je isto kao na spoljašnjem pojačalu – u vožnji uz muziku osećaćete svaki ton i bas dok krstarite gradom. Jarke boje sinhronizovane s ritmom dodaju živost svakoj numeri, a nove funkcije glasovne kontrole osiguravaju vašu bezbednost i fokus dok ste za volanom.
  • Uživajte u bogatom zvuku koji ispunjava automobil uz izlaz za napajanje od 4 x 100 W

  • Preuzmite kontrolu pomoću glasa uz SongPal i Siri Eyes Free

  • Artboard 1

    Strimujte muziku i zovite bez upotrebe ruku pomoću tehnologije Bluetooth®

  • Uživajte u poboljšanom zvuku uz napredni procesor zvuka

  • Povežite MP3 uređaj sa USB priključkom

Izlazno napajanje (4 oma, 1 kHz,16 V)
100 W
Predizlaz
x 3
Izlaz za niskotonac
Da
Pomoćni ulaz
Da (prednji)
USB
Da (prednji)

Šta je u pakovanju

ISO konektor, Ukrasni prsten (crni)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini