RISIVERI I PLEJERI ZA AUTOMOBIL

DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom

MEX-N6002BD
Slika – DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom
Slike – DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom
Slike – DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom
Slike – DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom
Slike – DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom
Slike – DAB Radio CD risiver sa BLUETOOTH® bežičnom tehnologijom
Uživajte u dodatnoj muzici, dodatno kontrolišite zvuk

Jednostruki DIN CD risiver uz dvostruko Bluetooth povezivanje i DAB+ radio

MEX-N6002BD vam pruža sjajne mogućnosti za uživanje u muzici na putu. Dvostruka Bluetooth veza omogućava vam da lako povežete muzičku biblioteku s mobilnog uređaja, zajedno s drugim telefonom radi poziva bez upotrebe ruku. Slušajte visokokvalitetni radio uz DAB+ i precizno podesite zvuk uz Dynamic Stage Organiser i Time Alignment.

Ikona tehnologija Bluetooth i NFC
Dodirnite da biste se bežično povezali

Tehnologija NFC vam omogućava da trenutno povežete Bluetooth telefon, i to tako što ćete ga jednostavno prisloniti uz točkić za jačinu zvuka na risiveru.

Ikona upravljanja glasom
Upravljajte pomoću glasa

Pomoću glasovnih komandi dobijajte uputstva, reprodukujte muziku i komunicirajte sa kontaktima kad ste povezani na pametni telefon.

Ikona standarda DAB+
Uživajte u DAB+ radiju

Slušajte novu generaciju digitalnih radio-stanica uz jasniji i čistiji zvuk.

Povežite dva pametna telefona putem dvostruke Bluetooth veze

Uparite prvi telefon da biste dobili puni pristup funkcijama za navigaciju, reprodukciju muzike i komunikaciju. Istovremeno možete da povežete i drugi telefon za upućivanje i primanje poziva bez upotrebe ruku.

Ikona funkcije Siri
Povedite Siri na put

Povežite iOS uređaj da biste kontrolisali muziku na njemu, navigaciju, poruke i drugo koristeći Siri Eyes Free.

Ikona aplikacije SongPal
Preuzmite kontrolu uz SongPal

Imate Android telefon? Koristite SongPal da biste upravljali reprodukcijom muzike, čitali poruke i kontrolisali aplikacije glasom.

Kontrola putem govora

Uživajte u korisnim funkcijama pametnog telefona bez skidanja očiju s puta. Glasovne kontrole vam omogućavaju da kontrolišete muziku, dobijate uputstva u realnom vremenu i komunicirate s kontaktima – sve putem jednostavnih izgovorenih komandi.

Dodajte sjajan zvuk svakom putovanju

 Uživajte u čistom, moćnom zvuku pri svakom putovanju zahvaljujući bogatom zvuku koji daje Dynamic Reality Amplifier 2. Obrađivanje inteligentnog automatskog režima omogućava vam da precizno podesite postavke u skladu sa okruženjem svog automobila. 

Intelligent Time Alignment za prirodan zvuk

Gde god da sedite u autu, uvek ste nekim zvučnicima bliži, a nekim dalji, što utiče na to kako se muzika čuje. Intelligent Time Alignment ponovo kalibriše signal tako da ste uvek u centru zvučnog polja, pa je doživljaj slušanja prirodniji.

Odaberite boje

Birajte između 35.000 boja da biste složili dvozonsko osvetljenje sa unutrašnjošću automobila. A kad počne muzika, svetla na LED ekranu pulsiraju u ritmu pesme.

Ikona standarda DAB+
DAB+ radio

Uživajte uz DAB+ radio, koji vam nudi još veći izbor sadržaja i bolji kvalitet zvuka. Risiver hvata čak i vaše stare omiljene stanice sa DAB radija.

Ikona formata FLAC
Reprodukujte FLAC datoteke

 FLAC kompatibilnost vam omogućava da reprodukujete audio datoteke bez gubitka kvaliteta, tako da možete da uživate u svakom detalju muzike. 

Ikona visokog kontrasta za LCD
Lako čitajte uz LCD velikog kontrasta 

Uz pet puta veći kontrast u odnosu na standardne ekrane, kao i optimizovani ugao gledanja, sadržaj ovog ekrana je uvek lako pročitati.

Specifikacije i funkcije

Krenite na put uz MEX-N6002BD, koji vam pruža više muzike i više kontrole nego ikada ranije. Dvostruki Bluetooth vam omogućava da bežično povežete dva pametna telefona, pri čemu drugi služi isključivo za obavljanje poziva bez upotrebe ruku. DAB+ kompatibilnost znači da možete da slušate najnovije digitalne radio stanice uz visok kvalitet zvuka.
  • Dvostruki Bluetooth vam omogućava da istovremeno povežete dva pametna telefona

  • Glasovna kontrola uz Siri Eyes Free i Android

  • Dynamic Reality Amp 2 za jasan zvuk pri bilo kojoj jačini

  • Napravite virtuelne zvučnike na instrument tabli uz Dynamic Stage Organiser

  • Sertifikat Digital Radio Tick Mark

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini