RISIVERI I PLEJERI ZA AUTOMOBIL

Multimedijalni risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®

MEX-N5100BT

Slika – Multimedijalni risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijalni risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijalni risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijalni risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Multimedijalni risiver sa bežičnom tehnologijom BLUETOOTH®

Potpuna kontrola u automobilu

Vi imate punu kontrolu uz CD risiver MEX-N5100BT. Zahvaljujući sveobuhvatnom asortimanu novih funkcija za glasovnu kontrolu, možete da ostanete usredsređeni i da zadržite kontrolu za volanom. Prenosite muziku sa odbranih pametnih telefona uz NFC i Bluetooth® i posmatrajte kako se svetla na instrument tabli sinhronizuju sa taktom muzike.

Media Object

Pogledajte video zapis

Dynamic Reality Amp 2 snage 4 x 55 W

Dynamic Reality pojačalo

Dynamic Reality Amp 2, snage 4 x 55 W, donosi nove dimenzije zvuka i svaku numeru dodatno naglašava.

NFC

Povežite se

Brzo uspostavite vezu jednim dodirom uz NFC da biste trenutno pokrenuli prenos muzike sa odabranih pametnih telefona preko risivera.

Upravljajte svime pomoću glasa

Od pisanja tekstualnih poruka ili pregledanja muzičke biblioteke do pokretanja satelitske navigacije – sve to možete da radite bezbedno zahvaljujući mnoštvu tehnologija za glasovnu kontrolu na modelu MEX-N5100BT.

Priloženi spoljni mikrofon

Kristalno jasni pozivi

Uživajte u jasnijim telefonskim pozivima zahvaljujući izuzetno kvalitetnom mikrofonu. Prikačite ga za instrument-tablu i poboljšajte kvalitet registrovanja vašeg glasa. Razgovori će biti jasniji, čak i ako je saobraćaj bučan.

Siri Eyes Free

Lični pomoćnik u automobilu

Korisnici iPhone uređaja mogu da upravljaju svime, od poziva i tekstualnih poruka do muzike i društvenih mreža, uz Siri Eyes Free.

SongPal

Objedinite muziku

Preuzmite kontrolu nad čitavom muzičkom bibliotekom. SongPal vam omogućava da pronađete željenu numeru i da istražujete aplikacije, sve to pomoću glasa.

Ostanite u kontaktu

Neka vam MEX-N5100BT naglas čita e-poruke, nakon čega možete glasom da sastavite odgovor i da ostanete u toku sa dešavanjima bez skretanja pažnje sa vožnje.

Čitanje poruka
Glasovna kontrola za GPS

Recite mu ko je kapetan

Stavite satelitskoj navigaciji do znanja ko je gazda. Glasovna kontrola za GPS omogućava vam da izdiktirate odredište, pa nema potrebe da prekidate vožnju da biste nekoliko minuta koristili tastaturu.

Brži načini za povezivanje

Automatsko Bluetooth® uparivanje i slušanje jednim dodirom pomoću tehnologije NFC pružaju vam više načina za brzo povezivanje sa risiverom.

NFC

NFC na jedan dodir

Povežite odabrane NFC uređaje na risiver pomoću jednog dodira zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji NFC.

Bluetooth® automatsko uparivanje

Bluetooth® automatsko uparivanje

Automatski uparite iPod ili iPhone pomoću tehnologije Bluetooth®. Samo povežite uređaj na USB priključak, uključite Bluetooth® funkciju i spremni ste.

  • Narandžasto osvetljenje
  • Električno plavo osvetljenje
  • Crveno osvetljenje
  • Plavo osvetljenje

Ništa ne zvuči tako dobro

Trodimenzionalni zvuk koji ispunjava automobil

Šta god da slušate, Advanced Sound Engine daje jasan i snažan zvuk, pa svaka numera zvuči onako kako je zamišljeno. A zahvaljujući tehnologiji Digital Sound Enhancement Engine, možete da prilagodite zvuk ličnim željama i dobijete idealan audio doživljaj u automobilu, bez obzira na izvor muzike.

Osetite tutnjajuće ritmove

Direktno aktivirajte Mega Bass jednim klikom

Aktivirajte Mega Bass jednim dugmetom i poboljšajte niske tonove, uz osvetljenje koje pulsira u ritmu. Za razliku od konvencionalnih tehnologija za poboljšavanje basa, Mega Bass maksimalno smanjuje izobličenja na svim jačinama zvuka automatskim optimalnim podešavanjem frekvencije i pojačanja.

MEGA BASS

Zvuk koji ispunjava automobil, svaki put

Pregledajte slike sa leve strane da biste videli kako Listening Position automatski podešava audio signal u automobilu, za optimalan audio doživljaj bez obzira na raspored sedenja.

Prefinjen zvuk

Priuštite omiljenim numerama tretman kompanije Sony, uz naš asortiman tehnologija napravljenih tako da svaku numeru predstave u najboljem svetlu.

Dynamic Reality pojačalo 2

Dynamic Reality pojačalo 2

Uz snagu od 4 x 55 W, pruža glasan i prirodan zvuk sa manje izobličenja.

Digitalni ekvilajzer

10-pojasni digitalni ekvilajzer

Kreirajte savršen audio izlaz za opseg muzičkih stilova uz deset namenskih unapred podešenih postavki. Unapred podešenim postavkama možete čak i da upravljate direktno sa Bluetooth® pametnog telefona.

Filteri niskih i visokih učestanosti

Filteri niskih i visokih učestanosti

Pošto razdvajaju zvučni opseg, ovi filteri garantuju snažan bas, jasne srednje i besprekorne visoke tonove, čime se dobija precizno zvučno polje.

Pojačajte bas

Sony FB zvučnici punog opsega savršeno se uklapaju sa MEX risiverom. Dizajnirani sa Mega Bass elektronikom, daju topao i precizan bas pomoću zvučnika sa membranom ojačanom liskunom koji ne proizvode vibracije bez obzira na jačinu zvuka zahvaljujući visokom nivou upravljanja snagom.

Bas zvučnici koji se najbolje uklapaju
Specifikacije
Prilagodite instrument-tablu pomoću multimedijalnog risivera za automobil MEX-N5100BT. Dynamic Colour Illuminator sa 2 zone omogućava vam da birate među 35.000 varijacija boja za osvetljenje risivera. To svetlo se sinhronizuje sa ritmom muzike koju možete da prenosite bežično putem tehnologije Bluetooth® i brze NFC veze jednim dodirom.
  • Strimujte muziku sa odabranih pametnih telefona uz NFC™ i Bluetooth®

  • Uživajte u bezbednoj glasovnoj kontroli uz Siri Eyes Free na iPhone uređaju

  • DSEE vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Podešavajte osvetljenje instrument table uz Dynamic Colour Illuminator sa 2 zone

  • Prenosite i upravljajte direktno sa pametnog telefona uz SongPal

Izlazno napajanje (4 oma, 1 kHz,16 V)
55 W
Predizlaz
x 3
Izlaz za niskotonac
Da
Pomoćni ulaz
Da (prednji)
USB
Da (prednji)

Šta je u pakovanju

ISO priključak, Priključak za antenu (JASO), Ukrasni prsten (crni)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini