Slike – Multimedijalni risiver za DAB radio sa USB vezom
Slike – Multimedijalni risiver za DAB radio sa USB vezom

Funkcije

DAB+ radio

Uživajte uz DAB+ radio, koji vam nudi još veći izbor sadržaja i bolji kvalitet zvuka. Risiver hvata čak i vaše stare omiljene stanice sa DAB radija.

EXTRA BASS™ unosi snagu u svaku bas deonicu

Pritisnite dugme EXTRA BASS da biste ozbiljno pojačali niske frekvencije muzike. Funkcioniše tako što pojačava bas deonice radi kreiranja dubokog i prodornog zvuka. Samo pritisnite dugme da biste aktivirali ovaj režim i uživajte u dinamičkom zvuku.

Prilagodite zvuk pomoću 10-pojasnog ekvilajzera 

Prilagodite reprodukciju zvuka sopstvenom ukusu pomoću 10-pojasnog grafičkog ekvilajzera. Pomerajte klizače da biste napravili vlastitu jedinstvenu zvučnu sliku ili odaberite neko od 10 gotovih podešavanja. Novi karaoke režim snižava frekvencije vokala tako da možete da uživate pevajući uz muziku u automobilu.

Digitalni filteri optimizuju zvuk za zvučnike

Zvučnici najbolje funkcionišu kad se putem njih reprodukuju najadekvatnije frekvencije. Visokopropusni filter šalje frekvencije visokog i srednjeg opsega na zvučnike punog opsega, a niskopropusni filter usmerava samo frekvencije basa na niskotonac. 

Povežite prenosni uređaj sa USB priključkom 

Priključite MP3 plejer u prednji USB priključak da biste pristupili muzičkoj biblioteci na mobilnom uređaju.

AOA 2.0 vam omogućava da reprodukujete muziku iz aplikacija za pametni telefon

USB priključak je kompatibilan sa protokolom Android Open Accessory 2.0. To znači da može da reprodukuje svaku muziku koja je kompatibilna sa Android pametnim telefonom i aplikacijama za njega. Jednostavno ga priključite u prednji USB priključak i koristite ekran telefona da biste pretraživali plejliste.

LCD ekran sa vertikalnim poravnavanjem za lako čitanje

Uz širi ugao gledanja i do 5x veći kontrast u odnosu na konvencionalne ekrane, ekran sa vertikalnim poravnavanjem uvek se lako čita.

Uparite sa Sony zvučnicima za još bolji zvuk

Želite da proširite svoj sistem? Optimalne performanse postići ćete uz Sony FB zvučnike punog opsega. Oni su usklađeni sa EXTRA BASS električnim kolom kako bi emitovali bogat i moćan zvuk.

Slušajte visokokvalitetne FLAC datoteke

FLAC je format datoteke koji, za razliku od MP3 formata, komprimuje audio signal bez ikakvog gubitka u kvalitetu zvuka. Priključite u prednji USB priključak da biste reprodukovali FLAC datoteke u punom sjaju.

Osvetljenje sinhronizovano sa zvukom povećava uzbuđenje

Gledajte kretanje muzike, uz svetlost koja se menja i pulsira u ritmu numere.

Podesivi ulaz za daljinsko upravljanje na upravljaču automobila 

Želite li da koristite komande na upravljaču automobila umesto da pritiskate tastere na risiveru? Instalacija na kompatibilnim vozilima je laka zahvaljujući podesivom ulazu za daljinsko upravljanje na upravljaču automobila.

Pojačavanje od 4 X 55 W za jasan, moćan zvuk

Ugrađeno pojačalo pruža 55 vati x 4 (maks. na 4 oma)/20 vati x 4 (RMS na 4 oma) da biste uživali u zvuku željene jačine. 

USB ulaz vam omogućava da reprodukujete muziku sa iPhone ili iPod uređaja 

Uz praktičan USB ulaz možete lako da reprodukujete muziku sa iOS uređaja. Samo ga priključite pomoću USB kabla (ne dobija se u kompletu) i moći ćete da kontrolišete osnovne funkcije reprodukcije dok gledate informacije o numeri na ekranu.

Specifikacije

Uživajte u moćnom zvuku u pokretu. EXTRA BASS pojačava taktove u muzici, a pojačavanje od 4 x 55 w omogućava željenu jačinu zvuka. Lako strimujte muziku sa iPhone i Android pametnih telefona uz prednji USB priključak kompatibilan sa funkcijom AOA 2.0 i prilagodite zvuk pomoću 10-pojasnog grafičkog ekvilajzera. I možete da slušate najnovije digitalne radio stanice sa zvukom visokog kvaliteta uz kompatibilnost sa DAB+ radiom.
  • 4 x 55 W

  • Uključite EXTRA BASS za dinamičko pojačavanje niskih tonova

  • Reprodukujte muziku iz bilo koje aplikacije na Android telefonu

  • Sertifikat Digital Radio Tick Mark

  • Prednji USB priključak povezuje se sa muzičkom bibliotekom iPhone ili Android telefona i MP3 plejera

EXTRA BASS
Da (1,2)
DSO (Dynamic Soundstage Organizer)
Ne
Izlazna snaga
4 x 55 W
Predizlaz
Zadnji
Izlaz za niskotonac
Ne
AUX
Da (prednji)
USB
Da (prednji)
USB Media Transfer Protocol
Da
USB Android Open Accessory protokol
Da (2.0)

Šta je u pakovanju

ISO priključak, Ukrasni prsten (okvir): Crna (nije farbano), Garantni list, Uputstva

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici