XS-AW8 – glavna slika
XS-AW8 – samo jedinica
XS-AW8 – samo daljinski upravljač

Funkcije

Izuzetno elegantan

Izuzetno elegantni, plitki niskotonac

Nemate mesta za veliko kućište niskotonca? Dubok svega 7,8 cm (3 1/8 inča), aktivni niskotonac XS-AW8 staje u skučeni prostor u vozilu, a proizvodi zvuk sa snažnim basovima u celom automobilu.

Optimalno dizajnirani drajver

Optimalno dizajnirana drajverska jedinica i kućište od livenog aluminijuma niske rezonance

Da bi se uprkos kompaktnim dimenzija reprodukovao zvuk sa snažnim basovima, tanko kućište ima jedinstvenu  krutu membranu niskotonca. Ugrađeno pojačalo ima i robustan hladnjak za zaštitu pogonske jedinice i pojačala bez neželjenih vibracija i harmonijskih izobličenja.

Žični daljinski upravljač je u kompletu

Priložen žični daljinski upravljač

Priloženi žični daljinski upravljač omogućava podešavanje jačine zvuka niskotonca s vozačevog mesta.

Maksimalna snaga 160 W (75 W RMS)

Maksimalna izlazna snaga 160 W (75 W RMS)

Ispunite automobil sa 160 W (75W RMS) zvuka s jasnim, dinamičnim basom uz naš originalni integrisani sklop napajanja. Pripadajuće pojačalo klase A/B osmišljeno je za snažan i prirodan zvuk bez izobličenja i uz veliku jačinu zvuka.

Ulaz visokog nivoa

Ulaz visokog nivoa/linijski audio ulaz

Što ako koristite fabrički radio koji nema izlaze za pretpojačalo? Jednostavno povežite izlaze za zvučnike prijemnika s ulazima visokog nivoa. Kada su dostupni audio signali predizlaza iz prijemnika, povežite ih s priključcima CH1(R) i CH2(L). Kompatibilnost s predizlazima od maksimalno 5 V znači da možete koristiti audio ulaz višeg napona za čist audio signal i manje spoljašnje buke.

Kontrole sa jedne strane

Kontrole i priključci na jednoj strani

Priključci i kontrole pojačala nalaze se na istoj strani radi jednostavnog postavljanja i podešavanja. Pojačalo ima varijabilni niskopropusni filtar radi jednostavnog povezivanja s izvorima punog raspona, uključujući ulaze na nivou zvučnika. Prekidač dodatno omogućava prilagođavanje faze izlaza niskotonca radi sprečavanja smanjenog odziva basova zbog poništavanja faze iz drugih zvučnika u sistemu.

Specifikacije

Obogatite slušanje u automobilu uz kompaktni aktivni niskotonac XS-AW8 Tanki dizajn omogućava postavljanje u ograničenim prostorima i ispunjava automobil jasnim, dinamičnim basom maksimalne snage od 160 W (75 W RMS) Priloženi žični daljinski upravljač omogućava praktičnu kontrolu nivoa s vozačevog mesta.
  • Plitki niskotononac visoke ekskurzije od 20 cm (8 inča)

  • 7,8 cm (3 1/8 inča) duboko zatvoreno aluminijsko kućište niske rezonance

  • Ugrađeno pojačalo velike snage (maksimalna snaga 160 W /75 W RMS) s niskopropusnim filterom

  • Ulazi linijskog nivoa i visokog nivoa (za zvučnik)

  • Priložen žični daljinski upravljač za upravljanje nivoom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini