Naš najbolji zvuk u automobilu

Naši najnoviji proizvodi stručno su napravljeni tako da izvuku apsolutni maksimum iz muzike koju slušate i da udahnu novi život i emocije u svaku numeru.

Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Otkrijte savršenu konfiguraciju

Kombinujte naše vrhunske komponente za neprikosnovenu akustiku

Nova serija audio proizvoda GS za 2015. napravljena je sa ciljem prevazilaženja zvučnih izazova koji su povezani sa slušanjem u automobilu, a uređaji iz nje zajednički funkcionišu kako bi garantovali uživanje u najboljem mogućem doživljaju zvuka koji pružamo. Istražite preporučene opcije za konfigurisanje u nastavku.

Istražite HD zvuk

Pogledajte video da biste videli tehničke inovacije i vrhunske komponente koje se koriste za opseg proizvoda koje karakteriše HD zvuk.

Napravljen za akustičku izvanrednost

Vrhunske komponente iza našeg vrhunskog zvuka

Od prvog na svetu medijskog risivera sa DSD reprodukcijom zvuka bez gubitka kvaliteta do naših revolucionarnih supervisokotonaca sa širokim rasprostiranjem, svaki aspekt naših najnovijih proizvoda za automobil dizajniran je sa ciljem postizanja čiste preciznosti zvuka. U nastavku otkrijte više o svakom od proizvoda.

Medijski risiver RSX-GS9

Novi RSX-GS9 objedinjuje izvanredni zvuk sa prelepim dizajnom, za zaista uzbudljiv doživljaj zvuka u automobilu.

Doživite najviši kvalitet reprodukcije

Izvucite maksimum iz muzike pomoću risivera RSX-GS9

RSX-GS9 objedinjuje vrhunske komponente sa izvanrednim audio tehnologijama (to obuhvata i prvu na svetu nazivnu DSD reprodukciju), pa ćete uživati u najboljem doživljaju zvuka u automobilu.

4-kanalno pojačalo XM-GS4

Poboljšajte reprodukciju omiljenih numera pomoću našeg potpuno novog 4-kanalnog stereo pojačala XM-GS4.

Snaga u svakoj numeri

Izvucite maksimum iz omiljenih numera uz XM-GS4

Poboljšajte zvuk u automobilu uz naše pojačalo XM-GS4. Njegov izuzetno široki frekventni opseg ide do 100 kHz, što ga čini savršenim za sve izvore muzike, a to obuhvata i datoteke sa HD zvukom.

Supervisokotonci XS-GS1

Zahvaljujući revolucionarnom dizajnu koji omogućava montiranje na instrument tablu, naši sjajni novi supervisokotonci XS-GS1 omogućavaju vam da ceo automobil ispunite izvanrednim zvukom.

Besprekoran doživljaj

Unesite HD zvuk u svaki aspekt života

Sada po prvi put možete da uživate u istom izvanrednom kvalitetu zvuka u svim aspektima života. Bez obzira da li ste u automobilu, u pokretu ili se opuštate kod kuće, uvek ćete moći da slušate muziku onako kako su umetnici predvideli.