USB DAC STEREO POJAČALO ZA HD ZVUK

Pune specifikacije i funkcije

UDA-1

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
225 x 74 x 262 mm
Težina
4 kg

Funkcije

DSEE
DA
Impedansa zvučnika
4–16 Ohm
Frekventni odziv
10 Hz – 100 KHz (+0 dB, -3 dB)
Odnos signala i šuma
100 dB

Napajanje

Izlaz (DIN)
23 W + 23 W
Potrošnja kada je uključeno (W)
65 W
Potrebna snaga
220 - 240 V 50/60 Hz

Interfejs

Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (1), Audio izlaz (1), Izlaz za slušalice (1), Izlaz za zvučnik (1), Koaksijalni digitalni ulaz (1), Optički digitalni ulaz (1), USB (2)

Opcije za boje

silver

Funkcije

Slika – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk

HD zvuk

HD zvuk prenosi digitalnu muziku na novi nivo. Konvertovanjem analogne muzike u digitalnu uz viši kvalitet nego kod CD-a (24-bitno/192 kHz, nasuprot CD kvalitetu 16-bitno/44,1 kHz), HD zvuk pruža bolji kvalitet zvuka nego kod CD-a. Na taj način dobijate kvalitet zvuka koji je verniji studijskom snimku.

Tehnologija DSEE

Tehnologija DSEE poboljšava kvalitet vaših komprimovanih datoteka. Prilikom komprimovanja originalnih muzičkih izvora, iz snimka se gubi deo visokih frekvencija. DSEE ih vraća kako bi se dobio zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom snimku sa CD-a.

Slika – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk

Kompatibilni audio plejeri

USB DAC pojačalo kompatibilno je sa svim važnijim audio plejerima – uključujući usluge za reprodukovanje sadržaja sa mreže kao što su Spotify i Deezer – pa nećete morati da menjate način na koji slušate svoju muzičku kolekciju da biste uživali u sjajnom HD zvuku. Ili, možete preuzeti specijalnu aplikaciju za računar Hi-Res Audio Player kompanije Sony.

Slika – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk

Više načina za povezivanje

Uz mnoštvo ulaza i izlaza – što obuhvata USB, digitalni optički audio kabl, koaksijalni digitalni i linijski – moći ćete da priključite sve, od pametnih telefona i tablet računara do računara i drugih audio komponenti.