Slike – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk
Slike – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk
Slike – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk
Slike – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk
Slike – USB DAC stereo pojačalo za HD zvuk
Način na koji su to umetnici zaista predvideli

HD zvuk vam omogućava da uživate u najprefinjenijim detaljima studijskog zvuka uz viši kvalitet nego kod CD-a. Strast prema muzici zajednička je za svaku komponentu od signala do zvučnika, pa imate osećaj da umetnik izvodi numeru pred vama.

Slušajte detalje uz HD zvuk

Lako povežite UDA-1 sa računarom i slušajte muzičku kolekciju uz veoma kvalitetan zvuk. UDA-1 je digitalno-analogni konvertor (DAC) sa ugrađenim pojačalom i više priključaka za slušalice ili zvučnike. Reprodukujte muziku direktno sa računara uz zvuk koji je približniji originalnom snimku.

Kreirajte centralu za digitalnu muziku

UDA-1 predstavlja idealan način da napravite zvučni sistem zasnovan na računaru. Njegov kompaktni dizajn diskretno staje na malo prostora, a dva USB priključka vam omogućavaju da lako povežete PC, laptop ili pametni telefon (Android ili iPhone). Možete i da povežete audio komponente pomoću optičkog digitalnog (S/PDIF), koaksijalnog digitalnog i linijskog ulaza.

Frekventni opseg 10–100 Hz
Detaljan zvuk u čitavom frekventnom opsegu

Registrujte svaki prefinjeni detalj uz frekventni opseg 10–100 Hz koji vas približava nijansama nastupa uživo.

Kompatibilnost sa više tipova datoteka
Reprodukujte svu muziku uz visok kvalitet

Reprodukujte razne tipove datoteka kao što su FLAC, WAV, ALAC i DSD (Direct Stream Digital). UDA-1 takođe podržava komprimovane formate kao što su mp3, AAC, ATRAC i WMA, uz baš onakav kvalitet zvuka kakav je izvođač predvideo.

Slušajte kao da ste u studiju za snimanje

HD zvuk podrazumeva konvertovanje analognog zvuka u digitalni sa višim kvalitetom od onog kod CD-a. Time se dobija 24-bitni/96 kHz zvuk u poređenju sa 16-bitnim/44,1 kHz kod CD-a, pa ćete čuti više detalja u svakoj numeri.

HD zvuk
DSEE vraća visoke frekvencije
Povećavanje kvaliteta komprimovane muzike uz DSEE

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) poboljšava komprimovane digitalne muzičke datoteke (mp3, AAC, ATRAC i WMA) na kvalitet sličan kao kod CD-a. DSEE reprodukuje digitalne muzičke datoteke uz bogat i prirodan zvuk.

Čvrsto kućište, čist zvuk

Uz 2 analogna pojačala snage po 23 W u izuzetno čvrstom aluminijumskom kućištu debljine 3 mm, UDA-1 pruža kristalno jasnu reprodukciju zvuka iz muzičke kolekcije sa računara.

Kompatibilnost sa muzičkim plejerima za računar
Upravljajte reprodukcijom

Povežite računar i ostatak prepustite uređaju UDA-1. Preuzmite High-Resolution Audio Player kompanije Sony i slušajte digitalnu muziku u HD standardu. Ili reprodukujte direktno iz muzičkog plejera kao što je iTunes, Media Go ili Windows Media.

Specifikacije i funkcije

  • Kompatibilnost sa HD zvukom

  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Potpuno digitalna USB veza za muziku sa računara

  • USB reprodukcija i punjenje pametnog telefona

  • Čvrsta, vrhunska konstrukcija audio komponente

Izlaz (DIN)
23 W + 23 W
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (1), Audio izlaz (1), Izlaz za slušalice (1), Izlaz za zvučnik (1), Koaksijalni digitalni ulaz (1), Optički digitalni ulaz (1), USB (2)
Težina
4 kg
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini