Akcija!

Zaista upravljajte snimanje video zapisa. Napredni Action Cam kompanije Sony pretvara biciklističke avanture u spektakularne akcione video snimke u kojima vi imate ulogu režisera i zvezde.

Pravite izuzetno realistične video zapise sa vožnje bicikla

Pokažite u čemu je suština biciklizma. Spektakularne staze, vratolomne rampe, skokovi, okreti i podizanje na zadnji točak. Izaberite Action Cam dodatke za montiranje, stabilan materijal, prikaz sa više kamera, daljinsku kontrolu itd. za nabolje snimke iz prvog lica, uz realističnost koju pruža 4K i HD Sony slika i stereo zvuk. Pružite obožavaocima doživljaj kao da oni voze.

Missing Video data!

Napredna tehnologija za neverovatan materijal sa bicikla

Na najbolji način iskoristite Action Cam i dodatnu opremu kako biste biciklističke doživljaje pretvorili u upečatljive video zapise. Oslobodite ruke i usredsredite se na vožnju uz daljinski upravljač sa prikazom uživo. Koristite ga za upravljanje snimanjem, proveravanje uglova i istovremeno kontrolisanje do pet kamera. Pratite putanju i brzinu uz ugrađeni GPS. Oslonite se na stabilizaciju slike, koja nemirne vožnje pretvara u glatki materijal prijatan za gledanje.

Osnovna oprema za snimanje odličnog materijala

Opremite se dodacima za montiranje i pravite snimke koje možete da pretvorite u izvanredne video zapise sa vožnje bicikla. Nosite Action Cam kao kameru na kacigi za snimke iz prvog lica. Montirajte kameru na okvir za zaštitu od prevrtanja ili na ručke upravljača da biste pravili razne snimke ili koristite dodatak za nošenje na ruci radi finog podešavanja ugla.

Osnovna oprema za snimanje odličnog materijala