Action Cam Magazine kompanije Sony

Ne znate koja dodatna oprema i postavke su vam potrebni za Action Cam video? Preuzmite ovu Action Cam Magazine aplikaciju.

Uvek sveže i dostupno pomoću pametnog uređaja

Lako možete da ostanete u toku sa aplikacijama za snimanje, savetima, proizvodima i dodatnom opremom. Najnovija Action Cam Magazine izdanja automatski se ažuriraju na pametnom uređaju i uvek su dostupna sa police za knjige u aplikaciji.

ActionCam MAGAZINE

Pročitajte pre upotrebe aplikacije.

Preuzimanje

Najnovije izdanje

Action Cam – vodič kroz aktivnosti

FDR-X3000/HDR-AS300/HDR-AS50

Vodič kroz aktivnosti za Action Cam pruža vam najažurnije detaljne informacije o fotoaparatima i pratećoj opremi za nekoliko aktivnosti uz interaktivni sadržaj i video-zapise.

Planinski biciklizam

Filmove koji su snimljeni iz prvog lica isključivo pomoću uređaja Action Cam morate da pogledate. Izdržljivi i pouzdani Action Cam pruža performanse potrebne za snimanje zadivljujućih slika na putu. Ovo izdanje o planinskom biciklizmu pokazuje vam kako da koristite Action Cam na načine koje možda niste ni zamišljali.

Skijanje i vožnja daske na snegu

Action Cam Magazine izdanje o skijanju i vožnji daske na snegu ne samo da obuhvata filmove i snimke o vožnji, već predstavlja i mnoštvo primenljive opcionalne dodatne opreme, funkcija i saveta za snimanje video zapisa pomoću kamkordera Action Cam.