Slike – USB adapter za naizmeničnu struju sa četiri priključka
Slike – USB adapter za naizmeničnu struju sa četiri priključka

Funkcije

Istovremeno punite četiri uređaja

Uz četiri USB priključka koja vam omogućavaju da istovremeno punite četiri uređaja, ovaj USB adapter za naizmeničnu struju predstavlja savršeno rešenje za porodice koje pune mnogo uređaja jer koristi samo jednu utičnicu, a omogućava vam i da punite sve mobilne uređaje odjednom kad ste na putu.

Izlaz od ukupno 6,0 A za brzo punjenje 

Jedan od priključaka nudi izlaz od 2,4 A, koji je 5x brži od standardnih adaptera za naizmeničnu struju, kako bi omogućio brzo punjenje većih uređaja kao što su tableti. Druga tri priključka omogućavaju vam da punite uređaje čak 3x brže nego putem standardnih adaptera za naizmeničnu struju.

Bezbedno punjenje kompanije Sony

Naš adapter za naizmeničnu struju ima ekskluzivnu tehnologiju u vidu dizajna otpornog na toplotu i inteligentnog kontrolera napajanja kako bi pružio bezbedan i pouzdan rad prilikom česte upotrebe.

Velika izdržljivost

Upotreba visokokvalitetnih materijala pruža veliku izdržljivost, kao i bezbedan i pouzdan rad. Testiranjem je potvrđeno da može da izdrži preko 5000 priključivanja putem USB kabla i 3000 priključivanja putem utičnice za struju.

Voltaža 100–240 V, u celom svetu

Kompatibilan je sa naponom u opsegu 100–240 V, što ga čini idealnim za putovanja jer vam omogućava da punite uređaje u kojem god delu sveta da se nađete.

Kompatibilnost sa USB uređajima

Možete da punite pametne telefone, ali i tablete, fotoaparate i druge uređaje sa USB priključkom.

Specifikacije
Pomoću ovog USB adaptera za naizmeničnu struju sa četiri USB Type-A priključka i kablom možete brzo i efikasno da punite prenosive punjače, tablete, pametne telefone i druge uređaje.
  • Preporučuje se za korišćenje sa USB prenosivim punjačima tipa A kompanije Sony

  • Izlaz od 5 V, 6 A (ukupno) za brzo punjenje

  • Četiri USB Type-A priključka za istovremeno punjenje četiri USB uređaja

  • Kabl za napajanje od 1 m (40 inča) ili 50 cm (20 inča)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini