Pređi na sadržaj
Televizija

3D televizori

Uronite u akciju pomoću naših 3D televizora. Istražite naš asortiman u nastavku i pronađite savršen model za uživanje u filmovima, emisijama i Web sadržaju u tri dimenzije uzbuđenja.

Zakoračite u novu dimenziju zabave

Pomoću naših najboljih 3D televizora – samo stavite 3D naočare i transportujte se u središte svake akcione sekvence. Tehnologija za visoki kvalitet slike poboljšava svaku scenu, dok naša precizna unapređenja za zvuk dodaju postojanost i emocije.

3D film na 3D televizoru
Jasna slika na najboljim 3D televizorima kompanije Sony

Redefinisanje 3D doživljaja

Naši 3D televizori garantuju da dupla slika predstavlja stvar prošlosti, uz smanjivanje treperenja koje izazivaju izvori svetla. Slika je uvek svetla na našim najboljim 3D televizorima, a 3D naočare izoluju spoljno svetlo.

Zadivljujući kvalitet slike

X-Reality PRO doteruje sliku radi smanjivanja šuma, a Motionflow XR održava čak i najbrže akcione sekvence glatkim. Bele diode na našim LED 3D televizorima posvetljuju svaki centimetar ekrana, pa je svaka slika izuzetno živopisna i prepuna detalja.

Pametni 3D TV sa odličnim kvalitetom slike
Jasan zvuk na LED 3D televizoru kompanije Sony

Oživite svaki zvuk

Clear Phase doteruje frekventni odziv, a S-Force PRO Front Surround stvara živopisnu jasnoću. Voice Zoom ističe svaku reč dijaloga, a mnogi od naših 3D televizora imaju Long Duct zvučnike za gromoglasan bas.

Svet pod vašim prstima

Kada dođe dan za utakmicu, koristite funkciju Društveno gledanje na 3D televizoru da biste u realnom vremenu postavljali tweet-ove i gledali akciju zajedno sa prijateljima uz aplikaciju Skype.

Društveno deljenje na pametnim 3D televizorima kompanije Sony
Daljinski upravljač za 3D televizor

Potreban je samo jedan pokret

Zahvaljujući upravljaču i interfejsu BRAVIA® dizajna, brzo možete da pregledate TV kanale, fotografije i internet sadržaj na pametnom 3D televizoru. Ne možete da dočekate emisiju ili da proverite e-poštu? Brzo pokretanje brže vas dovodi do sadržaja.